»

Friday, June 29, 2007

Always wear sunscreen!

Μέσα σε δύο οχτάωρα μόνο, ο φίλος Λέπουρας σήκωσε ολόκληρο blog, έγραψε και πόσες αναρτήσεις, εγώ πάλι μέσα σε δυο μέρες το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι δύο ντουζ και να ρίξω και ένα ξύρισμα, γιατί στη δουλειά μου, εκτός των άλλων, πρέπει να είμαστε και ξυρισμένοι, σαν στο στρατό ένα πραγμά, but this is another story, θα σας την πω κάποια άλλη φορά, όταν θα έχετε όρεξη για θρίλερ, τι έλεγα, α ναι συγχαρητήρια στο Λέπουρα που ξεκίνησε το blog, καλή αρχή να έχουμε, αν και το καλοκαίρι δε λέει να κάθεσαι μπροστά στο pc και να γράφεις, μάλλον λέει να πίνεις ποτάκια στο Marabu στην Πανόρμου, ή στο Siempre στην Αργυρούπολη, ή να κάνεις μπάνιο στην Καραθώνα, στο Ναύπλιο, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ή στη Ναύπακτο, ξέρετε εκεί που οι κοπέλες προσέχουν για να έχουν, τρώνε συνέχεια κοτόπουλο με μπύρα, τι πόλη και αυτή, τολμώ να τη συγκρίνω με το Ναύπλιο, ω ναι, πάνω στη τρέλλα μου, το αποφάσισα, θα τη συγκρίνω με το Ναύπλιο, πολλή ωραία πόλη να πάτε οπωσδήποτε.


Άλλα νέα: Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι 'επιστροφή στις ρίζες' Σαββατοκύριακο, ο Λέπουρας και ο Μάγκουρας (υπάρχει και Μάγκουρας) βρίσκονται ήδη στο μικρό Πήλιο, το Κιάτο, και εγώ φεύγω αύριο πρωϊ πρωϊ για Ναύπλιο, να δω τη μαμά μου, να φάω το φαγητό της, να πιω το καφέ της κτλ κτλ, να ξεκουραστώ λίγο ρε παιδί μου, και εμένα μάνα με γέννησε, δε φύτρωσα, έχω και εγώ ανάγκη από λίγο ξεκούραση. Ξεκούραση, φροντίδα και αντιηλιακό. Γιατί ό,τι και να σας λένε, ένα πράγμα να μην ξεχνάτε ποτέ. Να βάζετε πάντα αντήλιακό!!!



Σας φιλώ στη μούρη,



babouras

2 σχόλια:

dalaiklama said...
This comment has been removed by the author.
dalaiklama said...

Πού ήταν το Ναύπλιο στην μάχη των Πλαταιών? Το Κιάτο έστειλε 3 χιλιάδες οπλίτες. Οι πρόγονοί μου και οι πρόγονοι του Λέπουρα kicked ass.

Σημείωση: Ένα σχόλιο αφήνω και ένα σβήνω, ετσι, για να φαίνονται πολλά στην homepage.