»

Tuesday, July 24, 2007

Η ζωή είναι σαν το στρατό. Και ο στρατός είναι αγγούρι. Άλλος το τρώει και δροσίζεται και άλλος το τρώει και ζορίζεται! (από το αρχείο του baboura)

Ζορίζεσαι: όταν περιμένεις να παρουσιαστείς Κόρινθο, στο στρατόπεδο που είναι γνωστό και ως Village Center, τελικά παρουσιάζεσαι Αυλώνα, στο στρατόπεδο που είναι γνωστό και ως το στρατόπεδο ‘χωρίς σκιά’, κάθεσαι ένα μήνα και μετά παίρνεις μετάθεση για τον Έβρο, όπου και μένεις για πέντε μήνες, με μόνο μία άδεια για δυο εβδομάδες. Για να μη μιλήσω για τη Θήβα. Ας το σταματήσω εδώ. Α! Κάνεις και δωδεκάμηνο.


Δροσίζεσαι: όταν περιμένεις να παρουσιαστείς Κόρινθο, στο στρατόπεδο που είναι γνωστό και ως Village Center, τελικά παρουσιάζεσαι Κόρινθο, βλέπεις όλες τις ταινίες που είχες χάσει τη χρονιά που μας πέρασε, εν συνεχεία, πας Άργος Ορεστικού, που είναι πάρα πολύ ωραία, μετά πας για τρεις μήνες στον Έβρο, από τους οποίους τον ενάμησι μήνα βρίσκεσαι Αθήνα με άδεια και μετά παίρνεις μετάθεση για Χαϊδάρι! Ας το σταματήσω εδώ. Α! Κάνεις και εννιάμηνο.

ΥΓ: Στη δουλειά σήμερα, εκεί που ζοριζόμουνα, νόμιζα ότι είδα τον Bruce Willis, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτός ήταν, αν και το ένιωθα ότι δεν είμαι καλά, ωστόσο εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρος (δις), μέχρι που νόμιζα ότι είδα και τον Lenny Kravitz (!), οπότε και βγήκα έξω για λίγο, να με χτυπήσει καθαρός αέρας, γιατί αν συνέχιζα έτσι, μπορεί να έβλεπα και τον ΕΤ τον Εξωγήινο να μου ζητάει μαγιώ για να πάει Σαντορίνη! Στη Σαντορίνη αδέρφια μου, στη Σαντορίνη! Άσχετο.

ΥΓ2: Όποιος ψήνεται να πάμε George Michael, call now, call now, CALL NOW!

Print Page

1 σχόλια:

kagourita said...

Φίλε Μπαρλίτο, νομίζω οτι θέλεις επειγόντως διακοπές, κάτω απ' την πανσέληνο βουτιές και τέτοια...να το προλάβεις το κακό πριν επιδεινωθεί!
Υ.Γ. Αν θες να μου κάνεις δώρο το εισητήριο, έρχομαι μετά χαράς μαζί σου στον George.