»

Friday, July 13, 2007

Λαγοί με πετραχήλια


Την «καλοκαιρινή» προσφορά έχει ανακοινώσει η On Telecoms, η οποία θα ισχύει έως και τις 15 Ιουλίου 2007. Συγκεκριμένα, οι νέοι (ιδιώτες) συνδρομητές που θα συνδεθούν στο δίκτυό της μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία θα καταβάλλουν μηνιαίο πάγιο 15 ευρώ έως την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Από την 1η Οκτωβρίου και μετά («για πάντα») θα καταβάλλουν 35 ευρώ το μήνα (...όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ιδιώτες συνδρομητές της εταιρείας). Η προσφορά αφορά φυσικά το πακέτο «Όλα σε Ένα» το οποίο προσφέρει ευρυζωνική πρόσβαση ADSL με ταχύτητα μέχρι 10Mbps, κλήσεις απεριόριστης χρονικής διάρκειας προς αστικούς, υπεραστικούς και «τους πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς» (σταθερή χρέωση 0,09 ευρώ ανά κλήση, ανεξαρτήτως διάρκειας), καθώς και υπηρεσίες ψυχαγωγίας (ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες). Επιπρόσθετα, οι νέοι συνδρομητές που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο πακέτο, θα μπορούν, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2007, να παρακολουθούν κάθε μήνα δωρεάν τρεις ταινίες. Tο τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας ανέρχεται σε 65 ευρώ για «υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή». Το τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής ανέρχεται σε 95 ευρώ.

Mάλιστα...με 15 ευρουλάκια λοιπόν το μήνα έχεις τα κλειδιά της απόλυτης οικιακής διασκέδασης. Κάτι σαν Λουνα Παρκ για μεγάλα παιδιά. Ναι πως...με 1.5 μήνα μέσο όρο ενεργοποίησης της υπηρεσίας πας αρχές Σεπτέμβρη. Ξέχνα τις 3 ταινίες δωρεάν λοιπον και μπορεί να μην επωφεληθείς καν της προσφοράς αν αργήσei και άλλο η ενεργοποίηση. Ωραίο κολπάκι πάντως...σου λέει ρίξε το "δόλωμα", θα τσιμπήσουν πολλοί και όσο για το κανονικό "φαγητό" βλέπουμε. Και για αξιοπιστία? Αρκεί να ψάξει κανείς λίγο στο Ιντερνετ για να δει πόσο ικανοποιημένοι έιναι όλοι ειδικά από την OnTelecom. Όχι πως και οι υπόλοιποι είναι και πολύ καλύτεροι...Αυτό είναι που λέμε "Ταζω λαγούς με πετραχήλια".

Print Page

2 σχόλια:

Anonymous said...

kai imoun etoimi me ta lefta sto xeri na treksw panikovliti na energopoiisw ti prosfora!!!ftou tous k ksana ftoutous...ma kamoia "normal" prosfora...?to apofasisa:tha kopsw to stathero entelws!telos!

Lepouras said...

Η επανάσταση άρχισε! Μαχάιρι στην ΟN. και στην κάθε ZΩ(ΟΝ)! Είδες που αυτού του είδους η επικοινωνία δεν έιναι νορμάλ? Που είναι τα ραντεβού, οι συναντήσεις για κουβεντούλα, η επαφή ρε παιδί μου! Τηλέφωνο, Ιντερνετ Chat, e-mail, forum κ.τ.λ. Που είναι το απλό, παραδοσιακό, καλό για την υγεία...σεξ?? Εεε??