»

Friday, July 27, 2007

ΑΣΟΕΕ...ΕΕΕΕΕΕ????

Αγαπητοί φίλοι...

Αποφάσισα να σοβαρευτώ και να "στρώσω" την ζωή μου!!!

Μπορεί να σας ακούγεται λίγο περίεργο αλλά ΝΑΙ θα το κάνω!!! Σε όσους πήγε ο νους τους στο κακό (...γάμος) καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν και να θυμηθούν ποιός γράφει αυτές τις γραμμές!

Η σημαντικότερη απόφαση της ημέρας-νύχτας (...της χθεσινής βασικά) είναι οτι αποφάσισα (...επιτέλους) να διαβάσω (...η ιστορία θα δείξει, βεβαίως βεβαίως) με σκοπό να πάρω το πτυχίο μου στην ΑΣΟΕΕ...ΕΕΕΕΕΕ???

Βασικά, για να σας πω όλη την αλήθεια, εχθές στον ύπνο μου (...ή μάλλον λίγο πριν...) εμφανίστηκε ένας άγγελος (!!!) και μου είπε να περάσω τουλάχιστον τρία μαθήματα (αυτά τα τρία...μαθήματα θα είναι τώρα? τίποτα άλλο? θα δείξει) και ως δώρο έκπληξη, εαν περάσω τέσσερα θα μου πει και ένα μυστικό...μάλλον θα μου πει να περάσω και τα άλλα τρία που μου μένουν!!!

Ελπίζω, λοιπόν, να "επενδύσει" πάνω μου ο άγγελος γιατί αλλιώς δεν με βλέπω... Εάν τα καταφέρει πάντως θα τον παραδεχθώ!!!

Τι σου είναι όμως η "Θεία Παρέμβαση" βρε παιδί μου...τη μία σου λέει διάβασε την επόμενη, τσούπ, κατεβάζεις το πρόγραμμα της ΑΣΟΕΕ...ΕΕΕΕΕΕ??? Το πρώτο βήμα, λοιπόν, στέφθηκε με επιτυχία...το επόμενο και σημαντικότερο είναι να τον "στρώσω" (...ναι καλά καταλάβατε για ποιό πράγμα μιλάμε...και στην παρούσα φάση δεν μιλάμε για την ζωή μου). Για να δούμε...λέτε να κάνω την έκπληξη? ΑΣΟΕΕ...ΕΕΕΕΕΕ???

Thanks so much, anyway άγγελε!!!

Αααααα...και για να μην ξεχάσω...αγαπημένε μου άγγελε γίνεται να πάρει και ο Ολυμπιακός το Champions League φέτος?????????? (ΑΣΟΕΕ)ΕΕΕΕΕΕΕ???

3 σχόλια:

Queen S said...

Fiki mou,

Polu me sugkinise i apofasi sou na pareis to ptyxio ASOEE (to opoio toso exei voithisei osous to exoume ston epaggelmatiko stivo!!!)
Kali epituxia k an thes exo polu kalo kone me Karamani (Analusi Logistikon Katastaseon). Episis proteino anepufulakta ena idiaitero me emena k ton Barla gia epilusi askiseon me polla redbul k to egkefaliko einai sigouro!!!!

kagourita said...

Συγγνώμη κιόλας βρε Μαγκουράκο, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, αλλά δεν έχεις πάρει ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΤΥΧΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?
Μένω άναυδη (και σκαλκώτα, νέο ψυχικό)...Καλή αρχή,λοιπόν...το φυτό!

Babouras said...

ela magoura o aggelos eimai,
an pareis ptihio, tha parei kai o olimpiakos to champions league! episis tha psiloseis dio podous kai tha haseis kai 10 kila.