»

Sunday, July 29, 2007

Πρώτος κύκλος επεισοδίων τέλος λέμε!

Καυτός προβλέπεται ο μήνας Αύγουστος, τόσο από άποψη θερμοκρασιών, θα καεί πάλι το Άργος, σε ευχαριστώ Παναγία μου, όσο και από άποψη δραστηριοτήτων, σεξουαλικών και μη.
Πιο συγκεκριμένα, και με εξαίρεση τους Παρθένους και τους Ιχθύες (βλ. ανάρτηση Ζώδια Αύγουστος 2007), όλοι οι υπόλοιποι θα περάσουμε τέλεια, καταπληκτικά, μοναδικά και ανεπανάληπτα. Και αυτό που σας λέω, σας το υπόσχομαι, δε σας λέω ψέματα, για την ακριβεία σας το ορκίζομαι κιόλας!

Ειδικότερα:

Ο Λέπουρας κατά τον μήνα Αύγουστο θα μαυρίσει τόσο πολύ από τον ήλιο εκεί στο Κιάτο και θα γίνει ακόμα πιο ωραίος άντρας από οτι είναι, με αποτέλεσμα να τον ερωτευθούν τουλάχιστον έξι ντόπια γκομενάκια και πέντε τουρίστριες, δύο από τις οποίες θα του κάνουν και πρόταση γάμου, η μία από την οποία (πρόταση) θα περιλαμβάνει διαμονή στη Σουηδία σε πολυτελές θέρετρο, όλα πληρωμένα. Και μετά δε θα ξανακούσει για το Λέπουρα ποτέ κανείς τίποτα. Μόνο μετά από χρόνια θα δούμε στην παραλία του Κιάτου δύο παιδάκια να παίζουν, ένα ξανθό και ένα μελαχρινό, τον Kostas και την Ikea, και θα καταλάβουμε.


Ο Maguras τον μήνα Αύγουστο θα κάνει ότι και τον μήνα Ιούλιο. Και μετά δε θα ξανακουσεί για τον Μάγκουρα ποτέ κανείς τίποτα. Μόνο μετά από χρόνια θα δούμε στην παραλία του Κιάτου δυο παιδάκια, ένα όμορφο και ένα άσχημο, να λένε στον Kostas και την Ikea ‘τα κάστρα που φτιάξατε δεν είναι πολύ όμορφα, δεν είναι όμως και άσχημα’ και θα καταλάβουμε.


Ο Baburas στις 5 Αυγούστου θα φορέσει βερμούδα και σαγιονάρα και θα πάει Βαρκελώνη! Και μετά από αυτό δε θα ξανακούσει για τον Babura ποτέ κανείς τίποτα. Μόνο μετά από χρόνια θα δούμε ένα παιδάκι στην παραλία του Ναυπλίου να μιλάει στο κινητό, να λέει ‘πού είστε ρε αλάνια;’ και θα καταλάβουμε.




Σώστα; Λάθος φιλαράκια! Ο Λέπουρας. ο Maguras και ο Baburas, θα είναι πάντα εδώ, ενωμένοι και δυνατοί, θα ζουν ανάμεσα σας, θα παρατηρούν, θα κρίνουν και θα δίνουν καθημερινά απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν όλους εσάς τους φτωχούς, πλην τίμιους αναγνώστες αυτού του blog. Οπότε μείνετε συντονισμένοι και το μήνα Αύγουστο προκειμένου να μάθετε όλα αυτά που δε ξέρετε και όμως ντρεπόσασταν να ρωτήσετε. Πώς είναι στα σουηδικά η φράση: ΄σε είδα εδώ γύρω... θες να κάνεις τα παιδιά μου;΄ , τι ώρα τρώνε στη Βαρκελώνη και, το κυριότερο, πώς το τρώνε;, οι διακοπές φέρνουν ένα ζευγαρί πιο κοντά ή το απομακρύνει;, υπάρχει ζωή μετά το Λύκειο; κτλ κτλ

Με άλλα λόγια, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!

Ερωτήσεις – απορίες:
1.Ρε συ Λέπουρα, μας διαβάζει κανείς ή τζάμπα κοντεύω να μάθω τυφλό σύστημα;
2.Τζάμπα είναι ή τσάμπα;
3.Το Λέπουρα θέλω πάλι. Από που είχες πάρει εκείνες τις σαγιονάρες;
4.Ακούει το δεκατέσσερα;

Print Page

1 σχόλια:

Lepouras said...

Δεν ξέρω αν μας διαβάζει κανείς Baboura. Εμείς θα συνεχίσουμε να μπλογκάρουμε γιατί την "βρίσκουμε"...

Σαγιοναρες Reef έχει παντού. Εγώ τις πήρα από Θεμιστοκλέους.