»

Wednesday, July 4, 2007

Happy Birthday to you all, και προ πάντων καλά μπάνια!!!

Τετάρτη σήμερα, 4η Ιουλίου, μεγάλη μέρα για τους Αμερικάνους, αλλά και για τους Έλληνες, χρόνια πολλά Κούναβε, να σε χαίρεται η Κουναβίτσα σου, και για τους Γερμανούς όμως, χρόνια πολλά και σε σένα ξάδερφε, να σε χαίρεται η Στουτγκάρδη, και ενώ είναι Τετάρτη, όλοι νομίζουν ότι είναι Παρασκευή, πάνε βόλτες, για ποτάκι, για μπάλα, σινεμά, οπουδήποτε. Βέβαια και προχτές, τη Δευτέρα, τα μαγαζιά ήταν και πάλι γεμάτα, έκανα ρεπορτάζ εγώ, βεεεεεβαια, τίγκα ήταν η Πανόρμου, μετά τις έντεκα δεν έβρισκες να κάτσεις ούτε στο Marabou, ούτε σε κανένα άλλο μπαράκι εκεί κοντά. Όλα καλά, όλα ανθηρά λοιπόν.

Όλα καλά τη νύχτα δηλαδή, γιατί την ημέρα, που δουλεύουμε, θέλουμε όλοι να δέσουμε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό μας και να κρεμαστούμε από το πρώτο πολυέλαιο που θα βρούμε μπροστά μας, να τελειώνουμε μια και καλή, μόνο που δε το κάνουμε ακόμα, ‘να πάμε διακοπές πρώτα’, σκεφτόμαστε, ‘και μετά αυτοκτονούμε με την άνεση μας...’ Αυτά σκεφτόμουνα και εγώ σήμερα όλη μέρα στη δουλειά, και δε την πάλευα κάστανο (σειρούλες), με αποκορύφωμα τη στιγμή που μπήκε μια @)&(*$#@#@ στο μαγαζί ‘αυτό σε 43 το έχετε;’ με ρώτησε, ‘όχι δυστυχώς’ της απάντησα, ‘θα μου το φέρετε’ μου λέει, ‘από που;’ ήταν η σειρά μου να ρωτήσω, ‘από που τα φέρνετε;’ μου απαντάει με ερώτηση, ‘από τη Γερμανία’ της ξανα απαντώ, ‘και δε μπορείτε να μου το φέρετε;’ έχει το θράσσος και ξαναρωτάει ΤΟ ΖΩΟΝ ΤΟ ΟΡΘΙΟ, ‘όχι μωρή ηλίθια, δε μπορούμε να στο φέρουμε, αλλά και να μπορούσαμε σιγά μη στο φέρναμε παλιό σαύρα, άει πάγαινε και δεν έχω πάει και διακοπές ακόμα’ ήθελα να της πω, ΄με τέτοια ζέστη αποκλείεται΄ της είπα τελικά και το κλείσαμε εκεί το θέμα. Και κάπως έτσι πέρασε η μέρα...

Πολλά γενέθλια τώρα που το σκέφτομαι. Εκτός από τον Κούναβο και τον ξάδερφο, την Δευτέρα είχε γενέθλια η Μπαλαού, ενώ την Παρασκευή έχουν η Σούσι και το Σοφάκι... Τα γενέθλια της Μπαλαού τα γιορτάσαμε την Κυριακή το βράδυ, έκανε guest και η Χαριτίνη str8 from London, ήρθε για το Σαββατοκύριακο (!) και τα ήπιαμε τα ποτάκια μας, μια χαρά, βέβαια μετά μας σταμάτησαν για αλκοολτεστ, αλλά φόραγε φούστα το μωρό, οπότε όλα καλά, τον έκανε τον μπάτσο να χάσει το μπούσουλα, χα χα, έπρεπε να το δείτε αυτό, πολύ γέλιο. Χάρι, ραντεβού στη Barca, μη ξεχνιόμαστε, meet you there, για μπάνιο.

ΥΓ: Την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, όλοι έξω από τη βουλή, στη διαδήλωση για το περιβάλλον.

0 σχόλια: