»

Thursday, July 5, 2007

Lepouras the Great! (από το αρχείο του baboura)

The English Version

Γεννημένος στη Βαλτιμόρη της Αμερικής, ο μικρός Ηλίας Λέπουρας, σαν άλλος Ιώσηπος Μοισιόδακας, φτωχός αλλά διψασμένος για παιδεία, ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου για να μορφωθεί. Το 1998 τον βρίσκουμε στο Kentucky Fried Chicken University να σπουδάζει πυρηνική φυσική με ειδίκευση στα φυτοφάρμακα και το 2002 στο Newcastle, το πρωϊ να κάνει μεταπτυχιακό στη νανοτεχνολογία και τις γεννετικές ανωμαλίες και το βράδυ να ξύνει πατσές στα ορυχία για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Το 2003 προτείνεται για Όσκαρ Α' και Β' Ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία 'Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος' ενώ το 2004 αποφασίζει να κάνει το γύρο του κόσμου με πατίνι, τα παρατάει όμως μετά από λίγο καιρό, αφού γνωρίζει τη Μαρία Μενούνος στο West LA με την οποία κάνει και δύο παιδιά. Το 2005 ο Ηλίας επιστρέφει στην πατρίδα και από τότε έως και σήμερα εργάζεται σαν υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών προκειμένου να πληρώνει διατροφή στη Μαρία. Όσο για το που ζει, παραμένει ένας μύθος. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!


The Greek version

Γεννημένος στο Κιάτο της Κορινθίας, ο μικρός Ηλίας, από παιδί ακόμα φαινόταν ότι είχε ένα λαμπρο μέλλον μπροστά του. Στα δεκαπέντε του γράφεται στην τοπική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης με την οποία και κερδίζει το αργυρό μετάλλιο στους Πελλοποννησιακούς Αγώνες 1997, ενώ ένα χρόνο μετά αυτός και η υπόλοιπη σχολική ομάδα Βόλευ κατακτούν τη δεύτερη θέση στους σχολικούς αγώνες και την πρώτη θέση στον αγώνα μεταξύ Β' και Γ' Λυκείου. Τα καλοκαίρια δουλεύει ως pizza boy σε γνωστη πιτσαρία του Κιάτου οπότε και γνωρίζει τον Φίκη, ο οποίος ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος πελάτης. Οι δύο νέοι ερωτεύονται σφόδρα οπότε και σχεδιάζουν να φύγουν από το οπισθοδρομικό Κιάτο και να πάνε να ζήσουν στο μακρινό Λονδίνο όπου και θα μπορούν άνετα να χαρούν τον έρωτά τους. Από λάθος, ωστόσο, ο Φίκης δεν ακολουθεί, αφού περνάει από τους πρώτους στο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολλόγγι κα αποφασίζει να γίνει ιχθυοπώλας. Ο μικρός μας ήρωας, πληγωμένος και κατατρεγμένος πηγαίνει στο Λονδίνο, όπου και το ρίχνει στη μελέτη. Το 2005 προτείνται για Νόμπελ Οικονομίας με την εργασία του 'Red Bull Hellas: what went wrong' και αποφασίζει να γυρίσει στην πατρίδα. Εδώ θα συναντήσει και πάλι την παλιά του αγάπη, ωστόσο δε θα μασήσει και θα την κλάσει. Τελικά παντρεύεται την κόρη του Κουτρούλη, με τις νταλίκες, και κάνει και δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ζει μόνιμα στο Κιάτο και εργάζεται ως οδηγός στην επιχείρηση του πεθερού του. Και που και που τρώει και καμιά... ΠΙΤΣΑ!


ΥΓ: Dalai κάνε ότι καλύτερο μπορείς...

4 σχόλια:

Lepouras said...

Ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια, "φίλε" Baboura...

Ntalia said...

Τι να πω για αυτο το παιδι που το μονο που κάνει είναι να μοιράζει αγάπη. Η ζωή του ήταν πάντα μια περιπέτεια, την οποία ζηλεύουμε όλοι μας. Αυτο που επιθυμώ είναι να βρει μια καλή κοπέλα ώστε να μπορέσει να μοιραστεί μαζί της τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο.

Babouras said...

agapiti ntalia,
mporeis apla na mas peis poia eisai.
filoures,
babouras

Lepouras said...

Ντάλια, Ντάλια, Ντάλια...σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια (νομίζω δηλαδή γιατί διακρίνω μια δόση ειρωνέιας...). οπως και να έχει εγω σε αγαπώ. Για τον κοσμο μου μην λες και παρα πολλα γιατι μπορει αυτη η κοπελα που λες να τον δει και μετα να τον παρει και να φυγει. Ή να βάλει καμια φωτιά σαν της Παρνηθας αν τρελαθεί και μετα να τρέχω για αναδάσωση! Και είναι σαν ζούγλα τώρα...