»

Thursday, July 12, 2007

Τραγούδι-μονοκοντηλιά: Nelly Furtado (πάλι) - Say it Right. Εγώ την αγαπώ, θέλω να την κάνω γυναίκα μου, μελαχροινή αυτή, μελαχροινός εγώ, τραγουδάει καλά, μαγειρεύω καλά, Φουρταδολεπουράκια να τρέχουν στο γκαζόν η επόμενη εικόνα....
Print Page

4 σχόλια:

kagourita said...

Λεπουρίτο, δεν μας τα λες καλά...
Η Nelly είναι super και έχει και ταλέντο το κορίτσι! Εσύ όμως τη μια θες μελαχροινή, την άλλη σου αρέσουν οι φακίδες... Συνδιάζονται αυτά? Μετά πας και διαλέγεις μια τούρτα και ανακαλύπτεις μέσα δαμάσκηνα, φουντούκια, κονιάκ... μα είναι δυνατόν? Μάλλον δεν ξέρεις τι "τούρτα" θες...

Lepouras said...

Μάλλον με παρεξήγησες Kagourita (ηρωίδα από βραζιλιάνική σειρά είναι?). Εγώ δεν έιπα ότι θέλω π.χ μία μάυρη που έχει φακίδες. Δεν πρέπει να υπάρχει κιόλας. Πωπω..φαντάσου να υπάρχει όμως ε? Τελοσπαντον, ξεφεύγω. Εγω ΤΩΡΑ θέλω να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ την Nelly Furtado. ΤΕΛΟΣ!

dalaiklama said...

Ξέκωλο ειναι μωρε Λέπουρα.Δεν ειδες πως κατάντησε για να πουλήσει κανα CD? Ξέκωλο θες Λέπουρα? Ε?ΞεκωλοΛεπουράκια θέλεις να πάράγεις?

Choose Wisely.

Anonymous said...

Λεπουρακο η Nelly αραβωνιαστηκε τον εκλεκτο της καρδιας της, που ειναι και παραγωγος της...μάλλον έχεις ανταγωνισμό!!!είναι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενη στο θέμα των παιδιών αφου είναι η ίδια μαμα οπότε μπορεις να χρησιμοποιήσεις το παιδι σου για να την προσεγγισεις!!!
Καλό βόλι!!!