»

Thursday, July 5, 2007

What women want...


Περίεργο τρένο οι γυναίκες φίλοι μου...Από την μία σε φτιάχνουν, από την άλλη μπορούν να σε τρελάνουν...

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις το μυαλό σου, να μην ξέρεις τι κάνεις και που βρίσκεσαι, να τρέχεις από πίσω τους σαν πιστό σκυλάκι που το μόνο που θα σου λείπει θα είναι η αλυσίδα και το να κατουράς σε γωνίες, μπορείς εύκολα να κάνεις για αυτές τα πιο απίθανα πράγματα του κόσμου όταν είναι τρυφερές, ένα τους μόνο φιλί μπορεί να σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, ένα τους νεύμα μόνο μπορεί να σε πάει από τη μία ακρη του κόσμου στην άλλη!

Πολύ εύκολα θα θυσίαζες για αυτές έναν αγώνα του Ολυμπιακού, την παρέα καμία φορά με τα φιλαράκια σου, ένα σημαντικό meeting στην δουλειά σου! Το δύσκολο κομμάτι όμως είναι οτι δεν τις καταλαβαίνεις...

Είναι πολλές οι φορές που έχω σκεφτεί οτι θα ήταν τέλεια να ήμουν ο Mel Gibson στην ταινία "What women want" για να ακούω τις επιθυμίες τους (κρυφές και μη...), τους προβληματισμούς τους, τα άγχη τους, τα πάθη τους, τις πονηρές τους σκέψεις, το τι τις απασχολεί τέλος πάντων...μετά συνέρχομαι και σκέφτομαι οτι τελικά είναι ωραίο να υπάρχει αυτό το μυστήριο γύρω από μία γυναίκα...να ανακαλύπτεις μόνος σου τα πράγματα βρε αδερφέ...

Και για να μην χάσω και τον παλίο καλό μου εαυτό και την σταθερότητα των απόψεών μου για μία μεγάλη μερίδα του γυναικείου φύλου...Σκέψου τις τόσες μαλ...ίες που λένε όταν ανοίγουν το στόμα τους, φαντάσου να μπορούσες να ακούσεις και τις μαλ...ίες που σκέφτονται!!!Αμ δε...καλύτερα που δεν έπεσα λοιπόν με κανένα πιστολάκι στην μπανιέρα, καλύτερα που με λένε Magoura και οχι Mel!!!

1 σχόλια:

dalaiklama said...

Αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά τον οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρεί την Paris Hilton αρκετά "γυναίκα" για να βάλει τη φώτο της σε άρθρο σχετικά εμ τις γυναίκες.Ειλικρινα, φίλε Magoura, είσαι ο πιο ανώμαλος ανθρωπος που ξέρω. Και στο λέει κάποιος του οποίου οι φίλοι έχουν σαν χόμπι να κάνουν σεξ με φρούτα βλέποντας πορνοταινίες με πρωταγωνιστές γιαγιάδες και πολικές αρκούδες.