»

Tuesday, November 6, 2007

Ανάψτε όλοι τα φώτα σας!

Όλοι εσείς οι αμαρτωλοί, ανάψτε τα φώτα σας.


Οι καθηγητές στα σχολεία και στα πανεπιστήμια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες ανάλογα με το πως βαθμολογούν τα γραπτά: Σε αυτούς που ξεκινούν από το μηδέν και για κάθε σωστή απάντηση προσθέτουν βαθμούς και σε αυτούς που ξεκινούν από το άριστα και για κάθε λάθος απάντηση αφαιρούν βαθμούς. Εξάιρεση αποτελούν αυτοί που ακολουθούν τη μέθοδο του ανεμιστήρα: ανοίγουν τον ανεμιστήρα, πετάνε τα γραπτά, και όσα κάθονται σωστά στο πάτωμα (προς τα πάνω) τα βαθμολογούν με άριστα, ενώ όσα κάθονται ανάποδα (προς τα κάτω) τα κόβουν. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!!!


Όλοι εσέις οι εραστές, ανάψτε και εσείς τα φώτα σας.



Σε κάθε επιχέιρηση ή εταιρεία, υπάρχει τουλάχιστον ένα παράνομο ζευγάρι (ανάλογα με το μέγεθος της επιχειρήσης) και τουλάχιστον ένα ατόμο που γνωρίζει για αυτή την παράνομη σχέση. Το παράνομο ζευγάρι κωλύεται να δημοσιοποιήσει τι κάνει μόνο του μες στο σαλόνι του, είτε γιατί υπάρχει βέρα στη μέση, είτε λεπτή επαγγελματική σχέση (βλ. προϊστάμενος με υφιστάμενη). Το τρίτο άτομο ούτε αυτό το δημοσιοποιεί, είτε γιατί είναι καλό στο βάθος της ψυχής του, είτε γιατί δεν ξέρει σε ποιον να το πρωτοπεί. Μέχρι που η υφιστάμενη παίρνει προαγωγή και βρίσκει (που να το πει). ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!


Και όλοι εσείς οι φονιάδες, ανάψτε και εσείς τα φώτα σας.



Η ψυχολογία λέει ότι όλα βρίσκονται μέσα στο κεφάλι μας και ότι ο (κάθε) άνθρωπος μπορεί να πετύχει σχεδόν όλα όσα ονειρεύεται αρκεί να ξεκολλήσει το γαμημένο το μυαλό του και να βάλει λιτούς και δεμένους προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους του. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Τέλος, όλα εσείς τα παιδάκια, ανάψτε και εσείς τα φώτα σας.



Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα επιλογών, ή αν θέλετε να μιλήσουμε και ΑΣΟΕΕίτικα, θέμα κόστους ευκαιρίας, με άλλα λόγια όπως και να επιλέξουμε να ξοδέψουμε το χρόνο μας, σίγουρα κάποια στιγμή θα το μετανοιώσουμε που δε τον ξοδέψαμε κάπως αλλιώς. Αυτές τις στιγμές καλό είναι να θυμόμαστε πως τελικά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία πως ζούμε, γιατί στην τελική τι είναι η ζωή, μια θάλασσα και εμείς καπετανέοι, υγεία πάνω απ’ολα, εμείς να είμαστε καλά, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!



Print Page

0 σχόλια: