»

Friday, December 7, 2007

Τα νέα του blog (τώρα και με κοινωνικό μήνυμα)

Καταστήματα Λέπουρας: Σύντομα ένα και κοντά στο σπίτι σας

Μετακόμισε ο Λεπουράκος στη μαγευτική Ηλιούπολη το Σάββατο που μας πέρασε, οχτώ λεπτά με τα πόδια από το σπίτι του Magoura και του Baboura, για την ακρίβεια ‘είναι τραγικά κοντά τα σπίτια μας’ όπως δήλωσε και ο μετακομίσαντας, πάει, τα βλέπω να αχρηστεύονται τα Golfάκια, θα τα φάει η μαρμάγκα μου φαίνεται, αλλά δεν πειράζει, εμείς κυρίες και κύριοι το σκεφτόμαστε το περιβάλλον, δε το γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, γι’ αυτό και μετακόμισε τόσο κοντά ο Λεπουράκος, για να μην επιβαρύνουμε το environment με περιττά πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάει τέλειωσε το copy-paste είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του κόσμου, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω….

Το άλλο δε σας το είπα.

Γύρισα ένα βράδυ στο σπίτι, φανταστείτε το λίγο, εν αρχή μπήκα σπίτι, στη συνέχεια έβγαλα ρούχος και έβαλα πυτζάμος (HnM 14,90 euros από Stuttgart/Best Buys), κατόπιν έφτιαξα ένα ποτάκι (βλ. υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι), εν συνεχεία έκατσα μπροστά από τον υπολογιστή, όπως ήταν φυσικό τον άνοιξα, και όπως ήταν ακόμα φυσικότερο, περίμενα να μπω στο μαγικό κόσμο του Internet. Αμ δε. Δεν έμπαινα με τίποτα. Τι έγινε (Παναγιά μου); Μήπως έπαθε τίποτα το router; Μήπως λόγω βροχής μπλέξανε οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές (Πορτοκάλογλου); Μήπως χτες που κάναμε τη μετακόμιση του Λέπουρα βγάλαμε κατά λάθος κανα καλώδιο της περιοχής και δε το πήραμε πρέφα; Τόσα πολλά ερωτήματα, τόσες λίγες απαντήσεις. Ησυχία (και κρύο but this is another story, focus people FOCUS). Φανταστείτε το λίγο. Spooky isn’t? Πανικός, ιδρώτας, μανιοκατάθλιψη και το άγχος των πανελληνίων, όλα αυτά μαζί, με κυριάρχησαν. ‘ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ!’ φώναξα. Και μετά άρχισα να πηγαίνω πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω…



Από τη στήλη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στην Athens Voice, τεύχος 193


Όποιος/α κάνει σεξ, με ή χωρίς προφύλαξη (οι υπόλοιποι ηρεμήστε και αφήστε μας ήσυχους), πρέπει να πηγαίνει μια φορά το τρίμηνο στο αιματολογικό οιουδήποτε νοσοκομείου και να κάνει εξέταση αίματος για αντισώματα του ιού HIV, δωρεάν και ανώνυμα. H συντριπτική πλειονότητα των οροθετικών, αν διαγνωσθεί γρήγορα, δεν θα νοσήσει από aids, ποτέ. Θα παίρνει 4-5 χάπια την ημέρα και θα συνεχίζει τη ζωή της.

Από το youtube.com







Τσουπιτωθείτε γιατί χανόμαστε.




18 Δεκ του 2007 stop Στο Ελευθέριος Βενιζέλος stop θα προσγειωθεί ένα αεροπλάνο stop που θα έχει μέσα stop δύο τουλάχιστον άτομα stop τον Χάρη και τον Τίνο stop τα δύο δίδυμα αδέρφια από τη Ναύπακτο stop Χορηγός stop τα προφυλακτικά STOP stop





Facebook me τώρα που προλαβένετε!

Δεκαπέντε νέα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων με εθισμό στο internet! Εγώ δεν είμαι ένα από αυτά. Ένα στα οχτώ παιδιά δυσκολεύονται να αποχωριστούν τον υπολογιστή τους, έστω και για μια ημέρα. Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω….




Print Page

0 σχόλια: