»

Tuesday, January 29, 2008

ΤΕΣΤ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

1. Dual Core
2. Ambilight
3. DVB-T
4. HD
5. GPS
6. DDR RAM
7. MP3
8. Firewire
9. Pixel Plus
10. VGA
11. DVI
12. HDD
13. Wi-Fi
14. Bang & Olufsen
15. Και πάνω απ’όλα HDMI...


Αν από τα παραπάνω γνωρίζεις:


0-1: Βάζω στοίχημα ότι ακόμα φοράς λευκό σλιπάκι Μινέρβα. Αυτά με την σχισμή μπροστά για τον ¨πιτσιρίκο¨, να μπαινοβγαίνει εύκολα. Βλέπεις πάντα ειδήσεις στην ΕΤ1 και οδηγείς Toyota Corolla. Οι γυναίκες ακόμα βάζετε κεντήματα πάνω στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εσένα…

2-8: Δημοτικό. Παγουρίνι και ταπεράκι με φαγητό. Αμάνικη φανελίτσα και τσάντα Thundercats. Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα αλλά τουλάχιστον είσαι στον σωστό δρόμο…Σου επιτρέπεται να βγεις για καφέ. Ακούς πολύ και μιλάς λίγο. Μην κουνάς καταφατικά το κεφάλι κάνοντας πως γνωρίζεις. Πλήρωσε για όλους τους καφέδες.

9-15: Μπορείς να κάνεις ερωτήσεις τύπου ¨Ξέρω ότι ισχύει αυτό, και θέλω να κάνω αυτό χρησιμοποιώντας αυτό. Εσείς (βλέπε όλους της παρακάτω κατηγορίας) τι λέτε;¨. Μην συγχύζεσαι (πολύ…) με την κοπέλα/γυναίκα σου που εκφράζει την γνώμη της λέγοντας δεν μπορείτε να το αγοράσετε γιατί δεν ταιριάζει με τον καναπέ σας. Θέλεις το HDMI…το’χεις ανάγκη πολύ…δεν κρατιέσαι…

15+: Πιστεύεις ότι πρόκειται για την προπαίδεια και δεν χρειάζεται καν να σχολιάσεις. Πας κοντά στην τηλεόραση με μεγεθυντικό φακό και μετράς αν λείπει κάποιο από τα 16.000.000 pixels που έχει. Όταν σε ρωτάνε για τον καιρό, απαντάς λέγοντας ότι η φωτεινότητα πρέπει να είναι γύρω στα 128 cd/m². Είσαι γραμμένος σε 4 forums τεχνολογίας (από τα οποία στο ένα είσαι και ένας από τους διαχειριστές), συμμετέχεις σε 3 blogs και διαβάζεις εφημερίδες πάντα στο Internet. Σε πιάνει στερητικό σύνδρομο αν δεν ακουμπήσεις πληκτρολόγιο για πάνω από 24 ώρες. Πιστεύεις ότι τα αυτοκίνητα κάποια στιγμή θα φορτίζουν μέσω θύρας usb αντί να κινούνται με βενζίνη.


Υ.Γ: ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ HDMI ;;;

Sunday, January 27, 2008

Hold your horses cowboy!

Τελικά ο Elias Lepouras δεν έκανε ούτε αυτή την Κυριακή το ντεμπούτο του στον ΑΠΣ Πήγασο, τα τσιμέντα είναι ακόμα στη θέση τους στο γήπεδο του Ν. Ηρακλείου, τον κρατάνε βλέπετε το Λέπουρα για τον τελικό, δε θέλουνε να τον κουράσουνε, τον προσέχουνε, όπως τον προσέχουμε όλοι, σαν τα μάτια μας τον έχουμε το Λεπουράκο, γιατί αλλιώς... Αλλιώς πέφτουνε τσιμέντα!

Print Page

Fernando...Lepouras!!!

Σήμερα πιθανότατα να κάνει το ντεμπούτο του ο Fernando Bellouschi με τον Ολυμπιακό...


Σήμερα σίγουρα θα κάνει το ντεμπούτο του ο Elias Lepouras με τον ΑΠΣ Πήγασος...Μη το χάσετε...Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ηρακλείου και ώρα 21:00...Θα πέσουν τα τσιμέντα!!!


Thursday, January 17, 2008

Περί ισορροπίας...

Κάτι που είπε η Patti Smith και ήθελα να το γράψω:

Κατά την διάρκεια μιας μεγάλης live συναυλίας που έδωσε πριν λίγους μήνες, μπερδεύτηκε σε ένα καλώδιο στην σκηνή, έπεσε κάπως άτσαλα και κόπηκε λίγο στο πόδι της. Αφού σηκώθηκε μετά από λίγα λεπτά και εν μέσω χειροκροτημάτων είπε το εξής:


¨Να χάνετε την ισορροπία σας στον δρόμο αλλά να μην χάνετε ποτέ την ισορροπία σας στην ζωή. Μακάρι αυτή η στιγμή ταπείνωσης που νιώθουμε όταν πέφτουμε να είναι και η μοναδική ταπείνωση που θα ζήσουμε σε όλη μας την ζωή και μακάρι αυτή η ουλή, να είναι η μόνη ουλή που θα αποκτήσουμε και όχι αυτή των πολέμων¨.


Και φυσικά συνέχισε να τραγουδάει…


Print Page

Lady...Mac?

Τώρα που βλέπω σε DVD τα επεισόδια του MacGyver, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι η εισαγωγή (το γνωστό τραγούδι δηλαδή της σειράς) είναι αντιγραφή του ¨Φταίει ο έρωτας¨ - Άντζελα Δημητρίου. Άντζελα ακούς; Για δες το γιατί τόσα χρόνια μπορεί να σε κλέβανε!

Περί πετρελαίων...

Στατιστικά στοιχεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου:

8 στους 10 πρατηριούχους κλέβουν κατά την διανομή πετρελαίου. Η νοθεία ανέρχεται στο 15%. Τα λίτρα που χάνονται υπολογίζονται στα 5.000.000 κάθε χρόνο.

¨Μας αλλάζουν τα πετρέλαια¨ δηλαδή με λίγα λόγια….





Print Page