»

Sunday, February 10, 2008

Συμβουλές 2008

Συμβουλή Νο1: Καθιερώστε την bad day, την fucking day και την casual day.







Για bad day το blog προτείνει την Τετάρτη. Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, να κανονίζετε πράγματα και δουλειές που δε θέλετε με τίποτα να κάνετε, αλλά δε μπορείτε να αποφύγετε. Μπορείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας τότε, να καθαρίζετε το μπάνιο, να πηγαίνετε επίσκεψη σε μαλάκες συγγενείς, να κάθεστε λίγο παραπάνω στη δουλειά κτλ κτλ. Επίσης καλό θα ήταν κάθε bad day να έχετε πολλά νεύρα, να γκρινιάζετε και γενικότερα να είστε σπασαρχίδες, ώστε να εκτονώνεστε. Τέλος, εκείνη την ημέρα να απειλείτε τους διευθυντές σας ότι θα παραιτηθείτε αν δεν πάρετε αύξηση, να το εννοείτε όμως όταν το λέτε, ώστε επίσης να εκτονώνεστε και μέχρι να πάτε μετά να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας να σας έχει περάσει.



Ως fucking days το blog προτείνει τις Πέμπτες, που ως γνωστό βγαίνει πολύς κόσμος έξω τότε, και άρα έχετε περισσότερες πιθανότητες. Να ντύνεστε ωραία, να αυτοφτύνεστε στον καθρέπτη και να βγαίνετε βόλτα. Να το εννοείτε όμως. Όπως όταν θα λέτε ότι θα παραιτηθείτε.




Casual days καθιερώστε τις Παρασκευές, οπότε και να φοράτε ότι γουστάρετε. Και σε όποιον αρέσετε. Σε όποιον δεν αρέσετε, πείτε του να σας πάρει τηλέφωνο την Τετάρτη!





ΥΓ: Προς Θεού μην μπερδευτείτε και εφαρμόσετε και τις τρεις φιλοσοφίες την ίδια μέρα. Θα γίνει της πουτάνας και κανείς δε το θέλει αυτό. Εκτός από τις πουτάνες. But this is another story.





Print Page

3 σχόλια:

Lepouras said...

Δεν το ήξερα...να τρακάρω Τετάρτη αντί για Παρασκευή ο μαλάκας!

Magouras said...

Κύριε..Κύριεεεε...θα μπορούσα να καθιερώσω και την "κλάιν-μάιν day" κάθε Δευτέρα και να τους γράφω όλους στα αρ@/*&~#α μου;;;;

Babouras said...

Αγαπητέ Μάγκουρα,
κάθε μέρα πρέπει να τους γράφεις όλους στα αρ@/*-#α σου, όχι μόνο τη Δευτέρα. Ακόμα περισσότερο πρέπει να τους γράφεις το Σαβ/κο, γνωστό και ως 'κλάιν-μάιν-ιν-δε-λάιν' day!

Αγαπητέ Λέπουρα,
χαίρομαι πολύ που έθιξες αυτό το θέμα, πχ να έχεις καθιερώσει ως bad day την Τετάρτη και να τρακάρεις την Παρασκευή (με το καιρό ωστόσο, θα δεις ότι όλα τα στραβά θα συμβαίνουν Τετάρτες). Σε αυτή την περίπτωση, παίρνεις ρεπό την επόμενη Τετάρτη και δεν έχεις bad day! To ρεπό αυτό λέγεται 'οφειλόμενο' και δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή.