»

Tuesday, February 26, 2008

Προβλέψεις 2008


Το 2008 θα είναι σαν το σχολείο μου: Πειραματικό! Κάποιοι θα μάθετε νέες γλώσσες, κάποιοι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, κάποιοι απλά θα δοκιμάσετε νέες γεύσεις. But this is another story!


Πιο συγκεκριμένα, για τους Κριούς αν και τους πάει πίπα-κώλο-εμπλοκή στο τομέα της δουλειάς, μέσα στο 2008 θα μάθουν να συνδυάζουν δουλειά με ευχαρίστηση και από το καλοκαίρι και ύστερα ειδικότερα, θα κάνουν ζωάρα. Θα είναι πολύ ευτυχισμένοι οι Κριοί φέτος, χαρά που όμως θα κλέψουν από τους Αιγόκερους, οι οποίοι αν και ξεκίνησαν καλά, εκεί στη μέση της χρονιάς θα πέσουν πάλι. Ωστόσο, και με τη βοήθεια της κωλοφαρδίας που διαθέτουν, από το Σεπτέμβρη και ύστερα, οι φίλοι μας Αιγόκεροι για άλλη μια φορά θα καταστρώνουν και πάλι νέο σχέδιο ευτυχίας. Γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Για τους Παρθένους προβλέπω μετακόμιση, νέα θέση πάρκινγκ και γενικότερα αλλαγή. Οι φίλοι μας οι Λέοντες πάνε πολύ καλά, ωστόσο θα τα βρουν λίγο σκούρα, όσον αφορά στο να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, άλλα και όσον αφορά στα οικονομικά τους, για τα οποία δε θέλετε να ξέρετε τι προβλέπω. Οι Σκορπιοί είναι σχεδιασμένοι για μια χρονιά σαν και αυτή, μιας και οι δυνατότητες θα είναι απεριόριστες, ωστόσο, το 2009 μάλλον θα τους βρει στις ίδιες καρέκλες, εκεί που σε ερωτεύθηκα, αλλά τουλάχιστον θα έχουν περάσει καλά. Εξαιρούνται κάποιοι Σκορπιοί που θα περάσουν απαίσια (είναι αυτοί που δεν έχουν τατουάζ). Οι Ταύροι θα την κάνουν την μαλακία τους και το 2008, ωστόσο αυτή τη φορά θα την πληρώσουν ακριβά και έτσι ενδέχεται να βάλουν και μυαλό. Προσοχή στους Καρκίνους θέλω να δείξουμε όλοι, μιας και έχουν αρχίσει να πέφτουν ήδη από το 2007 και μάλλον θέλουν και άλλο. Οι Τοξότες θα ξαναβρούν το παλιό καλό εαυτό τους πάλι, οπότε και θα είναι γεμάτοι από χιούμορ, μαγκιά και νεύρο, πράγμα καλό, μιας και όλα αυτά θα εξισορροπήσουν το ένα το άλλο, και το αποτέλεσμα σίγουρα θα αρέσει. Οι Δίδυμοι, επειδή είναι βλάκες, ούτε που θα καταλάβουν το μεγαλείο του 2008, με αποτέλεσμα, άλλη μια φορά να μη τους παίξει κανείς. Οι Ζυγοί επιτέλους θα βάλουν μια τελεία σε ότι κάνουν και θα αρχίσουν και αυτοί να παίζουν το παιχνίδι που λέγεται ‘μετά το Λύκειο τι;’ με μικρά αλλά θετικά αποτελέσματα. Οι Ιχθύες, κρατηθείτε, θα βγούνε και αυτοί από το σπίτι, και θα νοιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τέλος, να στείλω φιλικούς και συναδερφικούς χαιρετισμούς στους Υδροχόους που σιγά σιγά μπαίνουν και αυτοί στο παιχνίδι.

Tips 2008: Όλα τα ζώδια πρέπει να κοιτάξουν να περάσουν καλά το 2008 και να κάνουν πράγματα που θέλουν να κάνουν και μόνο. Όλοι μας πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους νόμους της φυσικής, της χημείας και του χρήματος και να μην το παρακάνουμε. Από την άλλη, τη χρονιά αυτή απαγορεύεται να καθόμαστε σπίτι και γενικότερα να μιζεριάζουμε. Το 2008 μας δίνει απλόχερα ελευθερία να κάνουμε ότι θέλουμε, ωστόσο δε μας επιτρέπει να κάνουμε λάθη που έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Don’t look back in anger, με άλλα λόγια και ο Θεός θα σας συγχωρέσει. Και αν όχι ο Θεός, ο διάολος σίγουρα. Και μη στεναχωριέστε, έχει και αυτός τις γνωριμίες του, δε θα σας αφήσει έτσι.

ΥΓ: Και ανοίξτε και κανά βιβλίο, καλό θα σας κάνει.
ΥΓ2: Και η γυμναστική δε σκότωσε ποτέ κανέναν.



1 σχόλια:

Lepouras said...

Αιγόκερως rulezzzzzzzz!!!