»

Tuesday, February 26, 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ...όπως είναι γυαλισμένο!

Ο φίλος Κούναβος αποφάσισε με βαρία την καρδία να αποχωριστεί το αγαπημένο του Golfάκι. Σε πολύ καλή κατάσταση, πιστός σύντροφος έγγυάται ότι θα σας μεταφέρει παντού με ασφάλεια...


Για όσους ενδιαφέρονται, λεπτομέρειες παρακάτω:

VW GOLF Generation 1.600 cc, μοντ. '01, 75.600 χλμ., ασημί, ζάντες 16", ABS, καινούρια λάστιχα, bucket καθίσματα, πεντάπορτο, auto-clima, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, ατρακάριστο, πρώτο χέρι, τιμή 8.700€ , Τηλ: 6973223098

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ...ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ AUDI A3 ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ...KounS (Sport Edition)!

Προβλέψεις 2008


Το 2008 θα είναι σαν το σχολείο μου: Πειραματικό! Κάποιοι θα μάθετε νέες γλώσσες, κάποιοι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, κάποιοι απλά θα δοκιμάσετε νέες γεύσεις. But this is another story!


Πιο συγκεκριμένα, για τους Κριούς αν και τους πάει πίπα-κώλο-εμπλοκή στο τομέα της δουλειάς, μέσα στο 2008 θα μάθουν να συνδυάζουν δουλειά με ευχαρίστηση και από το καλοκαίρι και ύστερα ειδικότερα, θα κάνουν ζωάρα. Θα είναι πολύ ευτυχισμένοι οι Κριοί φέτος, χαρά που όμως θα κλέψουν από τους Αιγόκερους, οι οποίοι αν και ξεκίνησαν καλά, εκεί στη μέση της χρονιάς θα πέσουν πάλι. Ωστόσο, και με τη βοήθεια της κωλοφαρδίας που διαθέτουν, από το Σεπτέμβρη και ύστερα, οι φίλοι μας Αιγόκεροι για άλλη μια φορά θα καταστρώνουν και πάλι νέο σχέδιο ευτυχίας. Γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Για τους Παρθένους προβλέπω μετακόμιση, νέα θέση πάρκινγκ και γενικότερα αλλαγή. Οι φίλοι μας οι Λέοντες πάνε πολύ καλά, ωστόσο θα τα βρουν λίγο σκούρα, όσον αφορά στο να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, άλλα και όσον αφορά στα οικονομικά τους, για τα οποία δε θέλετε να ξέρετε τι προβλέπω. Οι Σκορπιοί είναι σχεδιασμένοι για μια χρονιά σαν και αυτή, μιας και οι δυνατότητες θα είναι απεριόριστες, ωστόσο, το 2009 μάλλον θα τους βρει στις ίδιες καρέκλες, εκεί που σε ερωτεύθηκα, αλλά τουλάχιστον θα έχουν περάσει καλά. Εξαιρούνται κάποιοι Σκορπιοί που θα περάσουν απαίσια (είναι αυτοί που δεν έχουν τατουάζ). Οι Ταύροι θα την κάνουν την μαλακία τους και το 2008, ωστόσο αυτή τη φορά θα την πληρώσουν ακριβά και έτσι ενδέχεται να βάλουν και μυαλό. Προσοχή στους Καρκίνους θέλω να δείξουμε όλοι, μιας και έχουν αρχίσει να πέφτουν ήδη από το 2007 και μάλλον θέλουν και άλλο. Οι Τοξότες θα ξαναβρούν το παλιό καλό εαυτό τους πάλι, οπότε και θα είναι γεμάτοι από χιούμορ, μαγκιά και νεύρο, πράγμα καλό, μιας και όλα αυτά θα εξισορροπήσουν το ένα το άλλο, και το αποτέλεσμα σίγουρα θα αρέσει. Οι Δίδυμοι, επειδή είναι βλάκες, ούτε που θα καταλάβουν το μεγαλείο του 2008, με αποτέλεσμα, άλλη μια φορά να μη τους παίξει κανείς. Οι Ζυγοί επιτέλους θα βάλουν μια τελεία σε ότι κάνουν και θα αρχίσουν και αυτοί να παίζουν το παιχνίδι που λέγεται ‘μετά το Λύκειο τι;’ με μικρά αλλά θετικά αποτελέσματα. Οι Ιχθύες, κρατηθείτε, θα βγούνε και αυτοί από το σπίτι, και θα νοιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τέλος, να στείλω φιλικούς και συναδερφικούς χαιρετισμούς στους Υδροχόους που σιγά σιγά μπαίνουν και αυτοί στο παιχνίδι.

Tips 2008: Όλα τα ζώδια πρέπει να κοιτάξουν να περάσουν καλά το 2008 και να κάνουν πράγματα που θέλουν να κάνουν και μόνο. Όλοι μας πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους νόμους της φυσικής, της χημείας και του χρήματος και να μην το παρακάνουμε. Από την άλλη, τη χρονιά αυτή απαγορεύεται να καθόμαστε σπίτι και γενικότερα να μιζεριάζουμε. Το 2008 μας δίνει απλόχερα ελευθερία να κάνουμε ότι θέλουμε, ωστόσο δε μας επιτρέπει να κάνουμε λάθη που έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Don’t look back in anger, με άλλα λόγια και ο Θεός θα σας συγχωρέσει. Και αν όχι ο Θεός, ο διάολος σίγουρα. Και μη στεναχωριέστε, έχει και αυτός τις γνωριμίες του, δε θα σας αφήσει έτσι.

ΥΓ: Και ανοίξτε και κανά βιβλίο, καλό θα σας κάνει.
ΥΓ2: Και η γυμναστική δε σκότωσε ποτέ κανέναν.



Monday, February 18, 2008

Customer Service

Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά πραγματική απάντηση σε επιστολή που έστειλε έλληνας στην Renault, στην Γαλλία.






Dear Mr. Katsiaros D.


We have received and analyzed your complaint letter
regarding the "arhidia kivotio" issue on Renault Megane
cars. Unfortunately, we were unable to find this term
(arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to
send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the
following expressions: "gamo to aftokinito sas", "valte to ston kolo sas" and "gamo tin kariola tin reno".

Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France


Print Page

Saturday, February 16, 2008

Γιατί...Star δεν είναι μόνο ο τραγουδιστής...



Print Page

Tuesday, February 12, 2008

The diaries...

Είναι τόσο πολύ βγαλμένο από τη ζωή...διαβάστε και θα καταλάβετε!!!

Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο της γυναίκας
Το δεύτερο από το ημερολόγιο του άντρα.

1. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο.
Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα.
Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.
Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα.

Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα.
Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη!

Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο.

Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος.

Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος.
Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

2... Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:

Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης ...αλλά τουλάχιστον γάμησα.

Print Page

Monday, February 11, 2008

Και η μπάλα είναι γένους θηλυκού...

Πραγματική συνομιλία δύο φίλων μέσω e-mails για το πως πήγε το πρώτο ραντεβού του ενός:


E-mail no1:

Βγήκα με την Ν…η λέξη που μου ζήτησες είναι ¨5-4-1¨ με δύο αμυντικά χαφ (του είχε ζητήσει να περιγράψει με μια φράση την βραδιά).
Εμφανισιακά ¨δεν-είναι-κακό¨ που λες και εσύ, επιβεβαιώθηκε ως ένα βαθμό ο κανόνας του 30%, πολύ ωραίο χαμόγελο και γενικά πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Εγώ αφού διέκρινα μια μικρή νευρικότητα άρχισα το μπλα-μπλα από την αρχή, αστειάκια, σε σημείο που στο τέλος στέγνωσε ο λαιμός μου. Γενικά εγώ έπαιξα πολύ μπάλα, έτρεξα πανω-κάτω και έφτιαχνα παιχνίδι. Ο αντίπαλος έπαιζε άμυνα ζώνης…και στο τέλος ξενέρωσα λίγο. Ήταν φανερό ότι της άρεσαν πολύ οι ενέργειες μου στο γήπεδο και ότι είχε εντυπωσιαστεί αλλά παρόλα αυτά δεν με άφηνε να μπω μέσα στην μεγάλη περιοχή ότι και να έκανα. 32 ετών, ζει μαζί με τους γονείς από τότε που τελείωσε σπουδές, έχει δει εντυπωσιακές ενέργειες από τον βιρτουόζο Λ..., περνάει πάρα πολύ καλά είναι εμφανές και…ούτε να κάτσω δίπλα της δεν με άφησε. Δεν συζητάμε καν για στενότερο μαρκάρισμα, ούτε καν να δώσει στο τέλος ένα φάουλ έξω από την περιοχή προς ανταμοιβή. Ξενέρωμα λίγο φιλαράκο η αλήθεια είναι, δεν βοήθησε στο να παιχτεί πολύ καλό παιχνίδι και περίμενα λίγο περισσότερα από ένα θεωρητικά έμπειρο αντίπαλο. Στράβωσε και το μεσημέρι που της ζήτησα το ραντεβου να γίνει 10 αντί για 9, έβγαλε δικό της συμπέρασμα από το πουθενά και ξενέρωσα και εκεί λίγο αν και το ξεπέρασε αμέσως γιατί άρχισα να το πείραγμα…
Έχουμε ρεβανς αύριο μάλλον, δίνω μια ελπίδα να ακολουθεί σύστημα Λεμονή - πάω σπίτι, βλέπω το βίντεο του αγώνα, επεξεργάζομαι τα στοιχεία και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και κάνω ένα καλό come-back στην ρεβανς.
Είδωμεν…



E-mail no2:

kalimera filarako mou...
oson afora to sistima pou epaikses...nomizw oti katevikes me swsto prosanatolismo sto gipedo alla distixws otan den voithaei kai o antipalos (paizei kleista sthn perioxi tou) den mporei na ginei theamatiko paixnidi!!!
tha proteina na giriseis ligo pisw stin amina gia na exeis xwro gia antepitheseis!!!
to gegonos oti o antipalos sta 32 xronia istorias tou den exei paiksei Evrwpi (ps. den exei figei apo to spiti) einai kapws anisixitiko kai gia auto mallon exei kapoio kobleks stous sigekrimenous agwnes...
des ligo kai tis kairikes-eksoagonistikes sinthikes (epilogi gipedou -
cafe,bar,restaurant,ktl) kai ton fotismo tou gipedou (xamilos/romatikos fotismos-atmosfaira pou ipirxe)
Simperasmatika, paikse tin mpala sou kai oti vreksei as katevasei...allwste tin mpala tin ksereis kai eisai kai apodedeigmena kaliteros mesa sto gipedo!!!
I ousia einai na apolauseis to paixnidi stin periptwsi auti xwris na exeis pithanous traumatismous (erwtes, agapes kai lououdia)!!!
Isws sto epomeno filiko pou tha kleiseis tha prepei na exeis ston nou sou o antipalos na exei pio mikri istoria ws sillogos (19-23) giati me autes tis omades ginetai pio eukola paixnidi kai min ksexnas oti tetoies omades einai dipsasmenes...gia mpala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filika - adelfika,
o filos - adelfos...Alefantos!!!


E-mail no3:

Αγαπημένε φίλε Αλέφαντε,
Χαίρομαι που έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και τακτικής μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χόρο. Η αλήθεια είναι ότι με συλλόγους που έχουν μεγάλη ιστορία (άνω των 30 ετών) έχει επέλθει σχεδόν σίγουρα ένας κορεσμός. Η Ευρωπαική επιτυχία δεν έχει έρθει, ο σύλλογος δεν έχει εμπειρίες και με το παίζει φιλικό με ένα σύλλογο επιπέδου Champions League δεν ξέρει πώς να κατέβει στο γήπεδο. Εχει χαθεί ο προσανατολισμός και η δίψα για διάκριση είναι υποτονική. Δυστυχώς, ως ομάδα Champions Leaguε, δεν έχω και την υπομονή να διδάξω τα...βασικά ας πούμε σε τέτοιους συλλόγους. Εξάλλου η εμπειρία, όπως και εσύ γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, δεν διδάσκεται. Κερδίζεται.
Το χθεσινό φιλικό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον αντίπαλο να δεί πως δουλεύει μια ομάδα Champions League. Ακόμα και οι συνθήκες (Cosmopolis) για το φιλικό ήταν πολύ καλές για βραδυ. Ιδανικός φωτισμός, προσέλευση φιλάθλων, κ.τ.λ.
Ομάδες με μικρότερη ιστορία είναι που έχουν όλα τα φόντα να διακριθούν. Αυτή η ακατέργαστη φλόγα και πάθος για την μπάλα είναι που τις κάνει γοητευτικές στα μάτια των φιλάθλων. Συμφωνώ για μια ακόμη φορά μαζί, φίλε Αλέφαντε.
Θα επανεξετάσουμε το θέμα βέβαια, θα προσπαθήσουμε σαν σύλλογος να δώσουμε κάποιες βασικές οδηγίες και κατευθύνσεις και αν μας αφήσουν και τα ηνία του αντιπάλου συλλόγου ίσως αποφασίσουμε να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά. Θα πρέπει όμως και ο αντίπαλος να επιδείξει ότι επιθυμεί να διδαχθεί...χωρίς αμφισβητήσεις.
Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα φίλε μου, μετά το επόμενο φιλικό, ώστε να δούμε και αν αποκόμισε και τίποτα ο αντίπαλος από το πρώτο φιλικό.
Τιμή μου για μια ακόμη φορά που συνομιλήσαμε...


Sunday, February 10, 2008

Συμβουλές 2008

Συμβουλή Νο1: Καθιερώστε την bad day, την fucking day και την casual day.







Για bad day το blog προτείνει την Τετάρτη. Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, να κανονίζετε πράγματα και δουλειές που δε θέλετε με τίποτα να κάνετε, αλλά δε μπορείτε να αποφύγετε. Μπορείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας τότε, να καθαρίζετε το μπάνιο, να πηγαίνετε επίσκεψη σε μαλάκες συγγενείς, να κάθεστε λίγο παραπάνω στη δουλειά κτλ κτλ. Επίσης καλό θα ήταν κάθε bad day να έχετε πολλά νεύρα, να γκρινιάζετε και γενικότερα να είστε σπασαρχίδες, ώστε να εκτονώνεστε. Τέλος, εκείνη την ημέρα να απειλείτε τους διευθυντές σας ότι θα παραιτηθείτε αν δεν πάρετε αύξηση, να το εννοείτε όμως όταν το λέτε, ώστε επίσης να εκτονώνεστε και μέχρι να πάτε μετά να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας να σας έχει περάσει.



Ως fucking days το blog προτείνει τις Πέμπτες, που ως γνωστό βγαίνει πολύς κόσμος έξω τότε, και άρα έχετε περισσότερες πιθανότητες. Να ντύνεστε ωραία, να αυτοφτύνεστε στον καθρέπτη και να βγαίνετε βόλτα. Να το εννοείτε όμως. Όπως όταν θα λέτε ότι θα παραιτηθείτε.




Casual days καθιερώστε τις Παρασκευές, οπότε και να φοράτε ότι γουστάρετε. Και σε όποιον αρέσετε. Σε όποιον δεν αρέσετε, πείτε του να σας πάρει τηλέφωνο την Τετάρτη!





ΥΓ: Προς Θεού μην μπερδευτείτε και εφαρμόσετε και τις τρεις φιλοσοφίες την ίδια μέρα. Θα γίνει της πουτάνας και κανείς δε το θέλει αυτό. Εκτός από τις πουτάνες. But this is another story.





Print Page