»

Monday, February 11, 2008

Και η μπάλα είναι γένους θηλυκού...

Πραγματική συνομιλία δύο φίλων μέσω e-mails για το πως πήγε το πρώτο ραντεβού του ενός:


E-mail no1:

Βγήκα με την Ν…η λέξη που μου ζήτησες είναι ¨5-4-1¨ με δύο αμυντικά χαφ (του είχε ζητήσει να περιγράψει με μια φράση την βραδιά).
Εμφανισιακά ¨δεν-είναι-κακό¨ που λες και εσύ, επιβεβαιώθηκε ως ένα βαθμό ο κανόνας του 30%, πολύ ωραίο χαμόγελο και γενικά πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Εγώ αφού διέκρινα μια μικρή νευρικότητα άρχισα το μπλα-μπλα από την αρχή, αστειάκια, σε σημείο που στο τέλος στέγνωσε ο λαιμός μου. Γενικά εγώ έπαιξα πολύ μπάλα, έτρεξα πανω-κάτω και έφτιαχνα παιχνίδι. Ο αντίπαλος έπαιζε άμυνα ζώνης…και στο τέλος ξενέρωσα λίγο. Ήταν φανερό ότι της άρεσαν πολύ οι ενέργειες μου στο γήπεδο και ότι είχε εντυπωσιαστεί αλλά παρόλα αυτά δεν με άφηνε να μπω μέσα στην μεγάλη περιοχή ότι και να έκανα. 32 ετών, ζει μαζί με τους γονείς από τότε που τελείωσε σπουδές, έχει δει εντυπωσιακές ενέργειες από τον βιρτουόζο Λ..., περνάει πάρα πολύ καλά είναι εμφανές και…ούτε να κάτσω δίπλα της δεν με άφησε. Δεν συζητάμε καν για στενότερο μαρκάρισμα, ούτε καν να δώσει στο τέλος ένα φάουλ έξω από την περιοχή προς ανταμοιβή. Ξενέρωμα λίγο φιλαράκο η αλήθεια είναι, δεν βοήθησε στο να παιχτεί πολύ καλό παιχνίδι και περίμενα λίγο περισσότερα από ένα θεωρητικά έμπειρο αντίπαλο. Στράβωσε και το μεσημέρι που της ζήτησα το ραντεβου να γίνει 10 αντί για 9, έβγαλε δικό της συμπέρασμα από το πουθενά και ξενέρωσα και εκεί λίγο αν και το ξεπέρασε αμέσως γιατί άρχισα να το πείραγμα…
Έχουμε ρεβανς αύριο μάλλον, δίνω μια ελπίδα να ακολουθεί σύστημα Λεμονή - πάω σπίτι, βλέπω το βίντεο του αγώνα, επεξεργάζομαι τα στοιχεία και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και κάνω ένα καλό come-back στην ρεβανς.
Είδωμεν…



E-mail no2:

kalimera filarako mou...
oson afora to sistima pou epaikses...nomizw oti katevikes me swsto prosanatolismo sto gipedo alla distixws otan den voithaei kai o antipalos (paizei kleista sthn perioxi tou) den mporei na ginei theamatiko paixnidi!!!
tha proteina na giriseis ligo pisw stin amina gia na exeis xwro gia antepitheseis!!!
to gegonos oti o antipalos sta 32 xronia istorias tou den exei paiksei Evrwpi (ps. den exei figei apo to spiti) einai kapws anisixitiko kai gia auto mallon exei kapoio kobleks stous sigekrimenous agwnes...
des ligo kai tis kairikes-eksoagonistikes sinthikes (epilogi gipedou -
cafe,bar,restaurant,ktl) kai ton fotismo tou gipedou (xamilos/romatikos fotismos-atmosfaira pou ipirxe)
Simperasmatika, paikse tin mpala sou kai oti vreksei as katevasei...allwste tin mpala tin ksereis kai eisai kai apodedeigmena kaliteros mesa sto gipedo!!!
I ousia einai na apolauseis to paixnidi stin periptwsi auti xwris na exeis pithanous traumatismous (erwtes, agapes kai lououdia)!!!
Isws sto epomeno filiko pou tha kleiseis tha prepei na exeis ston nou sou o antipalos na exei pio mikri istoria ws sillogos (19-23) giati me autes tis omades ginetai pio eukola paixnidi kai min ksexnas oti tetoies omades einai dipsasmenes...gia mpala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filika - adelfika,
o filos - adelfos...Alefantos!!!


E-mail no3:

Αγαπημένε φίλε Αλέφαντε,
Χαίρομαι που έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και τακτικής μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χόρο. Η αλήθεια είναι ότι με συλλόγους που έχουν μεγάλη ιστορία (άνω των 30 ετών) έχει επέλθει σχεδόν σίγουρα ένας κορεσμός. Η Ευρωπαική επιτυχία δεν έχει έρθει, ο σύλλογος δεν έχει εμπειρίες και με το παίζει φιλικό με ένα σύλλογο επιπέδου Champions League δεν ξέρει πώς να κατέβει στο γήπεδο. Εχει χαθεί ο προσανατολισμός και η δίψα για διάκριση είναι υποτονική. Δυστυχώς, ως ομάδα Champions Leaguε, δεν έχω και την υπομονή να διδάξω τα...βασικά ας πούμε σε τέτοιους συλλόγους. Εξάλλου η εμπειρία, όπως και εσύ γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, δεν διδάσκεται. Κερδίζεται.
Το χθεσινό φιλικό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον αντίπαλο να δεί πως δουλεύει μια ομάδα Champions League. Ακόμα και οι συνθήκες (Cosmopolis) για το φιλικό ήταν πολύ καλές για βραδυ. Ιδανικός φωτισμός, προσέλευση φιλάθλων, κ.τ.λ.
Ομάδες με μικρότερη ιστορία είναι που έχουν όλα τα φόντα να διακριθούν. Αυτή η ακατέργαστη φλόγα και πάθος για την μπάλα είναι που τις κάνει γοητευτικές στα μάτια των φιλάθλων. Συμφωνώ για μια ακόμη φορά μαζί, φίλε Αλέφαντε.
Θα επανεξετάσουμε το θέμα βέβαια, θα προσπαθήσουμε σαν σύλλογος να δώσουμε κάποιες βασικές οδηγίες και κατευθύνσεις και αν μας αφήσουν και τα ηνία του αντιπάλου συλλόγου ίσως αποφασίσουμε να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά. Θα πρέπει όμως και ο αντίπαλος να επιδείξει ότι επιθυμεί να διδαχθεί...χωρίς αμφισβητήσεις.
Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα φίλε μου, μετά το επόμενο φιλικό, ώστε να δούμε και αν αποκόμισε και τίποτα ο αντίπαλος από το πρώτο φιλικό.
Τιμή μου για μια ακόμη φορά που συνομιλήσαμε...


0 σχόλια: