»

Monday, March 31, 2008

Την άλλη Κυριακή, έχουμε ΠΟΛΕΜΟ!!!

Δεν έχω να πω πολλά, ο συναγωνιστής Μάγκουρας ήταν άκρως αναλυτικός και περιγραφικός! Ήθελα μόνο να προσθέσω τη σωστή σύνθεση των ομάδων ως τώρα. Έχουμε και λέμε. Ομάδα 1η, γνωστή και ως "Οι φονιάδες". Αποτελείται από τους: Μάγκουρα (ΤΟ Μαχίμι), Baboura (θέλει μαγκιά και νεύρο/να φιλάς σκοπιά στον Έβρο), Πρόεδρο (αυτός πολεμάει χωρίς όπλο, απλά ΠΝΙΓΕΙ τον εχθρό με τα ίδια του τα χέρια), Κουναβίτσα (εκπαιδευμένη στις πιο δύσκολες συνθήκες -έχει σχέση με το Κουνάβι), Μadame Tapetsarie (Σκυλί μαύρο, καθαρίζει, σκουπίζει και φεύγει), Φώκια ( ο Τιτάνας της ομάδας) και Ντίνα ( γνωστή και ως 'μία βρίσκεται κάπου δίπλα σας')! Ομάδα 2η, γνωστή και ως 'Τρεις και ο κούκος!' Αποτελείται από τους: 'Κουνάβι και Ειρηνούλα άκουσαν την καρδιά τους, το ένστικτό τους και πήγαν με τον Λέπουρα' Να μας τραγουδήσετε κιόλας βρε! Το Ιτιά-Ιτιά-λουλουδιασμένη!


Print Page

Μάχαιρα έδωσες...μάχαιρα θα λάβεις!!!

Μιλάει ο άνθρωπος, κυρίες και κύριοι, που φοβάται μια τηλεόραση...

Λεπ...μήπως, λέω μήπως, αυτό σου θυμίζει κάτι???

Μία απλή λευκή τηλεόραση τον έκανε να χάσει τον ύπνο του για 4 ημέρες...

Ο άνθρωπος που νόμιζε οτι τα φώτα ενός αυτοκινήτου είναι μία μάντρα με φώτα!!!

Όσο για το κουναβάκι δεν χρειάζεται να πω πολλά...

Ο άνθρωπος που όσο έκανε στρατό (...διακοπές δηλαδή, στο νησάκι της Σάμου...) έχασε το φυλάκιο του μέσα σε 2 λεπτά (!!!!) από τον εικονικό εχθρό.

Άσε, που το πιο πιθανό είναι να τον πάρει ο υπνάκος σε κανένα λαγούμι, τέτοιο κουνάβι που είναι... ή το ακόμα πιθανότερο??? Να τσακωθεί με τον Λέπουρα γιατί θα δυσκολευτεί να καταλάβει ποιός είναι ο αντίπαλος!!!


Πείτε μου αλήθεια...τους έχετε εμπιστοσύνη????


Babouras και Magouras είναι εκπαιδευμένοι στις δυσκολότερες συνθήκες μάχης στον ιστορικό και τιμημένο Έβρο (Ορεστιάδα και Φέρρες, αντίστοιχα)... ως γνωστόν θέλει μαγκιά και νεύρο να βαράς σκοπιά στον Εβρό!!!

Για baboura δεν συζυτάω... εχθές έκανε μαθήματα σε μέλη του team πως είναι το περπάτημα της γάτας, του φαντάσματος και η έρπυση!!! Ο καλύτερος!!!

Ένα τελευταίο θα σας πω μόνο...


- Ειδικότητα Magoura στον στρατό...ΟΛΜΙΣΤΗΣ (...βαρέος οπλισμός του πεζικού...κάτι σαν κανόνια, σαν να λέμε, που τα κουβαλάς στην πλάτη ή πάνω σε ερπιστριοφόρο!)

(p.s. η photo είναι του Μάγκουρα, από πραγματικές συνθήκες μάχης στο Άργος Ορεστικό)

- Ειδικότητα Lepoura στον στρατό...ΜΑΓΕΙΡΑΣ (... χωρίς σχόλια!)


Εάν, λοιπόν, θέλετε να κερδίσετε αντί να ψήσετε κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο... κάντε την σωστή επιλογή


...Με τιμή, σεβασμό και αγάπη στον κολλητό μου Λέπουρα (και φυσικά στο πολυαγαπημένο κουναβάκι)...


Μάγκουρας






Print Page

Judgement Day

Lepouras και Magouras θα τεθούν αντιμέτωποι στην μεγαλύτερη μάχη που έχει δοθεί τα τελευταία 30 χρόνια! Έχουν αναλάβει αν οδηγήσουν την ομάδα τους στην νίκη, να δοξαστούν ή να απαξιωθούν. Εχουν δώσει όρκο τιμής. Να πέσουν μαχόμενοι ή να γυρίσουν δοξασμένοι στην Suncity και στην Bronzecity όπου θα τους υποδεχτούν σαν ήρωες…

Διαλέξτε στρατόπεδο, διαλέξτε πλευρά!! Εσείς ποιους θα θέλατε να έχετε δίπλα σας την ώρα που θα βρίσκεστε κάτω από τα πυρά; Όταν η αδρεναλίνη θα έχει εκτοξευθεί και τα χέρια θα τρέμουν; Ποιον θα κοιτάξετε δίπλα σας να πάρετε κουράγιο; Κάποιον…Βaboura που κοιμάται με το φωτάκι αναμμένο ή κάποιον Magoura που ανατριχιάζει μόνο και μόνο όταν ακούει φελιζόλ να σπάει; Καλοδιατηρημένα ¨οικιακά είδη¨ όπως ο Κουβάς και η Μποτίλια ή γεννημένα στην φύση και μαθημένα στις κακουχίες όπως η Σαύρα και το Κουνάβι; Καιροσκόπους και φαφλατάδες ή αυτούς που πολεμούν για την τιμή και την αλήθεια; Τσίρκα(!)…ή Πολεμιστές;;

Οι πρώτες προτιμήσεις έχουν ήδη γίνει:
Κουνάβι και Ειρηνούλα άκουσαν την καρδιά τους, το ένστικτό τους και πήγαν με τον Λέπουρα.
Οι Σειρήνες και τα ηχηρά ψεύτικα λόγια που επιστράτευσε ο Magouras κάλεσαν μέχρι στιγμής κοντά του τον Baboura, τον Πρόεδρο, την Κουναβίτσα, την Madame Tapetsarie και την Φώκια.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Πεδίο: Athens Paintball Village
Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλος – Κορωπί (Έξοδος πριν το αεροδρόμιο στην πινακίδα ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΔΟΙ – Κ1, στα 500m)
Ημερομηνία: 06 Απριλίου 2008
Διάρκεια Παιχνιδιού: 14:00μ.μ – 17:30μ.μ
Συμμετοχή: 25€/άτομο (Περιλαμβάνει: όπλο, μάσκα, φιάλη αέρα, 200σφαίρες, προστατευτικό θώρακα για τις κοπέλες)
Extra: 6€ = 100 σφαίρες
Ενδυματολογικές Προτιμήσεις: Ενδεικτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο μοντέλα με την τελευταία σχετική τάση της μόδας. Αν δεν έχετε παρόμοια ρούχα τότε...φορέστε οτιδήποτε θέλετε μετά να γίνει στολή για το επόμενο καρναβάλι!
Από ότι μου είπαν προτιμότερο είναι να φορέσετε μποτάκια γιατί τα αθλητικά γλυστράνε αλλά και να γλυστράνε...γέλιο θα έχει περισσότερο! Και η μπογιά φεύγει πολύ εύκολα τελικά με το πλύσιμο, χωρίς να αφήνει τίποτα για όσους ανησυχούν.

Όλοι ευπρόσδεκτοι! Δηλώστε με ποιους θα δοξαστείτε ή θα ρεζιλευτείτε!!



















Print Page

Monday, March 17, 2008

Πλέον τίποτα δε θα με ρίχνει, οπότε μην προσπαθείτε καν!

Την εβδομάδα που μας πέρασε, πολλά (δύο) και σημαντικά (λέμε τώρα) άτομα επισκέφθηκαν την Αθήνα και βγήκανε και βόλτες τα άτιμα, ωστόσο μαζί με αυτά βγήκαμε και εμείς, και κάπως έτσι περάσανε αυτά καλά και εμείς καλύτερα. But this is another story.

Την προηγούμενη Πέμπτη ήρθε το Ξωτικό στην Αθήνα, η φίλη του Αιθίοπα, straight from Thessaloniki, και αρχικά πήγαμε στο Balux στη Γλυφάδα, τι-μέρος-είναι-αυτό-τι-μέρος-είναι-αυτό, πάρα πολύ ωραίο, είναι ένα café-bar που είναι και cafe και bar και dinning room και living room και playroom και βιβλιοθήκη και κρεβατοκάμαρα και ότι θέλετε (σειρούλες), πάρα πολύ ωραίο μέρος (δις) και δίπλα στη θάλασσα, να μη θες να φύγεις ποτέ-ποτέ-ποτέ. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, ξέχασα να τσεκάρω αν έχει τουαλέτα.









Την Παρασκευή το βράδυ τώρα, μετά από μια εξαντλητική και κοπιαστική ταυτόχρονα ημέρα στη δουλειά, (έπαιζα Pac man όλη την ώρα αλλά όχι το original πράγμα που με ξενερώνει αφάνταστα), εγώ, το Ξωτικό, ο Αιθίοπας και το Καφέ Σπυρί, πήγαμε και φάγαμε στην οδό Αριστοτέλους, ένα μεζεδοπωλείο στο Ελληνικό, στο οποίο, ένα πράγμα θα σας πω και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, όπως μου είχε πει και η φιλόλογος στο Λύκειο όταν της έλεγα ότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθω ούτε την ευκτική ούτε την προστακτική, και αυτή τότε αυτό ακριβώς μου έλεγε ‘βάλτο καλά στο μυαλό σου, αν θες να περάσεις θα τις μάθεις, εγώ όμως πέρασα και χωρίς να τις μάθω, αντέγραψα από την Κατερίνα βλέπετε, μια φυτούκλα, με μεγάλα βυζιά όμως, ‘χα-χα-χα’ της είπα το ίδιο καλοκαίρι, όταν την πέτυχα στο δρόμο, την φιλόλογο, όχι την Κατερίνα, βάλτε το λοιπόν καλά στο μυαλό σας, σε αυτό το μεζεδοπωλέιο, το ένα πιάτο είναι πιο ωραίο από το προηγούμενο, και φανταστείτε ότι από τη σαλάτα κιόλας είχαμε πάθει ήδη σοκ. Το μαγαζάκι αυτό είναι πολύ κοντά από το σπίτι μου, γι’ αυτό αν είναι να πάει κανείς από εσάς, να με πάρει και εμένα τηλέφωνο να έρθω. Και ίσως να σας δείξω και φωτογραφίες της Κατερίνας. Αυτής με τα βυζιά.




Μέσα στην εβδομάδα, ήρθε και ο Christoph, γνωστός και ως ο Γερμανός Justin Timbarlake, straight from Stuttgart, και έπρεπε να τον βγάλουμε και αυτόν, να κάνει πιπί του μάλλον, οπότε και τον βγάλαμε, και που δεν τον πήγαμε και αυτόν, αρχικά στο Hoxton στο Γκάζι, πάρα πολύ ωραίο μαγαζί και αυτό, ευτυχώς δεν ήταν φίσκα ως συνήθως, και μετά από αυτό σε ένα άλλο μαγαζί, που όμως δε μου άρεσε, οπότε και δε σας λέω σε ποιο και μετά και από αυτό στο Guru στην πλατεία Θεάτρου, όπου και τα έσπασε κανονικά ο Chris, ‘Justin its time to go home’ του έλεγα και του ξαναέλεγα, μέχρι που άρχισα να χορεύω και να πίνω και εγώ, με το ένα χέρι έπινα, με το άλλο οδηγούσα, με το ένα χέρι έπινα, με το άλλο οδηγούσα, χεχε, και κάπως έτσι πήγε three thirty in the morning και κάπως έτσι πήγα και εγώ στις δέκα στη δουλειά την επομένη, όχι ότι έγινε και τίποτα, μόνο που κάποιος βρήκε το Pac man στον υπολογιστή μου και τώρα πια όλοι οι υπολογιστές στη δουλειά έχουν Pac man, αλλά όχι το original, πράγμα, που ως γνωστόν (όλοι μαζί) ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!



Καληνύχτα σειρούλες. Meet you there!

ΥΓ: Δε σας έχω πει τίποτα για τον Βαγγέλη ακόμα, το αυτοκινητό μου, ναι καλά διαβάσατε, έχω και αυτοκίνητο τώρα πια, ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ!