»

Monday, March 31, 2008

Μάχαιρα έδωσες...μάχαιρα θα λάβεις!!!

Μιλάει ο άνθρωπος, κυρίες και κύριοι, που φοβάται μια τηλεόραση...

Λεπ...μήπως, λέω μήπως, αυτό σου θυμίζει κάτι???

Μία απλή λευκή τηλεόραση τον έκανε να χάσει τον ύπνο του για 4 ημέρες...

Ο άνθρωπος που νόμιζε οτι τα φώτα ενός αυτοκινήτου είναι μία μάντρα με φώτα!!!

Όσο για το κουναβάκι δεν χρειάζεται να πω πολλά...

Ο άνθρωπος που όσο έκανε στρατό (...διακοπές δηλαδή, στο νησάκι της Σάμου...) έχασε το φυλάκιο του μέσα σε 2 λεπτά (!!!!) από τον εικονικό εχθρό.

Άσε, που το πιο πιθανό είναι να τον πάρει ο υπνάκος σε κανένα λαγούμι, τέτοιο κουνάβι που είναι... ή το ακόμα πιθανότερο??? Να τσακωθεί με τον Λέπουρα γιατί θα δυσκολευτεί να καταλάβει ποιός είναι ο αντίπαλος!!!


Πείτε μου αλήθεια...τους έχετε εμπιστοσύνη????


Babouras και Magouras είναι εκπαιδευμένοι στις δυσκολότερες συνθήκες μάχης στον ιστορικό και τιμημένο Έβρο (Ορεστιάδα και Φέρρες, αντίστοιχα)... ως γνωστόν θέλει μαγκιά και νεύρο να βαράς σκοπιά στον Εβρό!!!

Για baboura δεν συζυτάω... εχθές έκανε μαθήματα σε μέλη του team πως είναι το περπάτημα της γάτας, του φαντάσματος και η έρπυση!!! Ο καλύτερος!!!

Ένα τελευταίο θα σας πω μόνο...


- Ειδικότητα Magoura στον στρατό...ΟΛΜΙΣΤΗΣ (...βαρέος οπλισμός του πεζικού...κάτι σαν κανόνια, σαν να λέμε, που τα κουβαλάς στην πλάτη ή πάνω σε ερπιστριοφόρο!)

(p.s. η photo είναι του Μάγκουρα, από πραγματικές συνθήκες μάχης στο Άργος Ορεστικό)

- Ειδικότητα Lepoura στον στρατό...ΜΑΓΕΙΡΑΣ (... χωρίς σχόλια!)


Εάν, λοιπόν, θέλετε να κερδίσετε αντί να ψήσετε κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο... κάντε την σωστή επιλογή


...Με τιμή, σεβασμό και αγάπη στον κολλητό μου Λέπουρα (και φυσικά στο πολυαγαπημένο κουναβάκι)...


Μάγκουρας






Print Page

4 σχόλια:

Lepouras said...

Η απάντηση του Κουναβιού όπως ακριβώς μου την έστειλε με mail πριν από λίγο, και μετά την δημοσίεση σου...
¨Μάχιμε¨Ολμιστή του Πρώτου Γραφείου, που ούτε σκόνη στα άρβυλα δεν είχες όσο καιρό ήσουν εκεί πάνω!!
Κουναβι: λοχιας πεζικου με ειδικοτητα στοιχειαρχης αντιαρματικου οπλου Π.Α.Ο 90 κ 106 (κοινως μπαζουκας), καθως επισης κ οδηγος αμφιβειου θωρακισμενου οχηματος VBL ικανο να κινηται σε στερια κ θαλασσα καθως κ σε χημικο πολεμο........! τι να μας πει ο μαγκουρας κ ο μπάμπουρας........θα χασουν πριν μπουν στην αρενα απο τα αποδυτηρια........!!! θα σκορπισουν σαν χαρτοπολεμος........! οσο αναφορα το θεμα του φυλακιου χαθηκε η μαχη αλλα οχι ο πολεμος........μαχη η οποια ηταν ανιση αλλα ενδοξη........9 εναντιον το μισο Βολο (εδρα πεζοναυτων).....τι να μας ρε λεπ.......

Anonymous said...

GΟ TSIRKA GO!!!!!! ειμαι ταγμενη στην ομαδα με ολο μου το ειναι!!!οι αντιπαλοι λογω της ελαχιστης στρατολογησης νεοσυλλεκτων εχουν χεστει επάνω τους, ειναι προφανες!!!

P.S. αρχιστε απο τωρα να βρισκετε τις μελό δικαιολογιες για την ηττα σας για να μην εκτεθειτε στο δελτιο τυπου!!!!!

kounavitsa

Lepouras said...

Ασε μας ρε Κουναβίτσα και εσύ...που σε ένα ρυάκι σε πήγαμε να περάσεις και είχες μείνει 3 χλμ πίσω, με δύο μπαστούνια και το Κουναβάκι αγκαζέ να σε κρατάει μην πέσεις! Ακόμα και κάτι 50αρες με αρθριτικά σε πέρναγαν!!
Ωραία ομάδα διάλεξες...θα ταιριάξετε καλά!

Lepouras said...

Μάγκουρα, η φωτογραφία γιατί δεν γίνεται ποιό μεγάλη όταν της κάνεις κλικ; Μήπως γιατί έιναι ένας Τζι-Αι-Τζο από αυτούς που είχες και έπαιζες...¨πόλεμο¨ μικρός;; Ε...μαχίμι;; Ε ρε κάτι γέλια που θα πέσουν!!