»

Monday, March 31, 2008

Την άλλη Κυριακή, έχουμε ΠΟΛΕΜΟ!!!

Δεν έχω να πω πολλά, ο συναγωνιστής Μάγκουρας ήταν άκρως αναλυτικός και περιγραφικός! Ήθελα μόνο να προσθέσω τη σωστή σύνθεση των ομάδων ως τώρα. Έχουμε και λέμε. Ομάδα 1η, γνωστή και ως "Οι φονιάδες". Αποτελείται από τους: Μάγκουρα (ΤΟ Μαχίμι), Baboura (θέλει μαγκιά και νεύρο/να φιλάς σκοπιά στον Έβρο), Πρόεδρο (αυτός πολεμάει χωρίς όπλο, απλά ΠΝΙΓΕΙ τον εχθρό με τα ίδια του τα χέρια), Κουναβίτσα (εκπαιδευμένη στις πιο δύσκολες συνθήκες -έχει σχέση με το Κουνάβι), Μadame Tapetsarie (Σκυλί μαύρο, καθαρίζει, σκουπίζει και φεύγει), Φώκια ( ο Τιτάνας της ομάδας) και Ντίνα ( γνωστή και ως 'μία βρίσκεται κάπου δίπλα σας')! Ομάδα 2η, γνωστή και ως 'Τρεις και ο κούκος!' Αποτελείται από τους: 'Κουνάβι και Ειρηνούλα άκουσαν την καρδιά τους, το ένστικτό τους και πήγαν με τον Λέπουρα' Να μας τραγουδήσετε κιόλας βρε! Το Ιτιά-Ιτιά-λουλουδιασμένη!


Print Page

3 σχόλια:

Lepouras said...

Ρεεεε, γελάει ο κόσμος με την πάρτι σας! Μαχίμια; Έβρος; Που ακριβώς έγιναν αυτά; Σαν γραφιάς που πέρασε όλη του την θητεία ο Μάγκουρας;; Εκπαιδεύτηκε με τα στυλό;; Καταρχάς Ντίνα, τέλος. Δεύτερον έχετε πάρει όλους τους προβληματικούς και δεν το έχετε καταλάβει. Η Φώκια στο μισάωρο θα κάτσει για φραπέ στον ήλιο και ο Πρόεδρος θα εκνευριστεί σίγουρα κάποια στιγμή και θα τα βροντήξει. Και δεύτερον όλοι οι μεγάλοι ήρωες παλεύουν μόνοι τους και όχι σε κοπάδι που πάτε εσείς!
Βλέπε Indiana Jones, John Rambo, Die Hard, Bourne Identity, Mission Impossible κ.τ.λ. Είχαν το πολύ άλλους δύο στην ομάδα, ειδικούς σε συγκεκριμένους τομείς και έτσι η ομάδα λειτουργούσε αθόρυβα και αποτελεσματικά. Εσείς νομίζετε ότι πάτε σε παρέλαση!! Όρνια...που βγάλατε και ονόματα...ούστ!!

Magouras said...

ASE MAS RE...LITTLE MISS SUNSINE!!!KAI AYTI MONI TIS ITAN...POU MAS ARADEIASES OLA TA BLOCKBUSTERS...
TSOU RE LAKIDES...STI (M)PANTA...STI (M)PANTA PERNANE TA KOMMADA!!!

Babouras said...

Και η Candie-Candie! Και αυτή ήταν μόνη της! Μόνη σαν το λεμονί! Σαν εσένα Λέπουρα! Και εσύ μόνος! Μόνος σαν τροχονόμος!