»

Monday, March 31, 2008

Judgement Day

Lepouras και Magouras θα τεθούν αντιμέτωποι στην μεγαλύτερη μάχη που έχει δοθεί τα τελευταία 30 χρόνια! Έχουν αναλάβει αν οδηγήσουν την ομάδα τους στην νίκη, να δοξαστούν ή να απαξιωθούν. Εχουν δώσει όρκο τιμής. Να πέσουν μαχόμενοι ή να γυρίσουν δοξασμένοι στην Suncity και στην Bronzecity όπου θα τους υποδεχτούν σαν ήρωες…

Διαλέξτε στρατόπεδο, διαλέξτε πλευρά!! Εσείς ποιους θα θέλατε να έχετε δίπλα σας την ώρα που θα βρίσκεστε κάτω από τα πυρά; Όταν η αδρεναλίνη θα έχει εκτοξευθεί και τα χέρια θα τρέμουν; Ποιον θα κοιτάξετε δίπλα σας να πάρετε κουράγιο; Κάποιον…Βaboura που κοιμάται με το φωτάκι αναμμένο ή κάποιον Magoura που ανατριχιάζει μόνο και μόνο όταν ακούει φελιζόλ να σπάει; Καλοδιατηρημένα ¨οικιακά είδη¨ όπως ο Κουβάς και η Μποτίλια ή γεννημένα στην φύση και μαθημένα στις κακουχίες όπως η Σαύρα και το Κουνάβι; Καιροσκόπους και φαφλατάδες ή αυτούς που πολεμούν για την τιμή και την αλήθεια; Τσίρκα(!)…ή Πολεμιστές;;

Οι πρώτες προτιμήσεις έχουν ήδη γίνει:
Κουνάβι και Ειρηνούλα άκουσαν την καρδιά τους, το ένστικτό τους και πήγαν με τον Λέπουρα.
Οι Σειρήνες και τα ηχηρά ψεύτικα λόγια που επιστράτευσε ο Magouras κάλεσαν μέχρι στιγμής κοντά του τον Baboura, τον Πρόεδρο, την Κουναβίτσα, την Madame Tapetsarie και την Φώκια.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Πεδίο: Athens Paintball Village
Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλος – Κορωπί (Έξοδος πριν το αεροδρόμιο στην πινακίδα ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΔΟΙ – Κ1, στα 500m)
Ημερομηνία: 06 Απριλίου 2008
Διάρκεια Παιχνιδιού: 14:00μ.μ – 17:30μ.μ
Συμμετοχή: 25€/άτομο (Περιλαμβάνει: όπλο, μάσκα, φιάλη αέρα, 200σφαίρες, προστατευτικό θώρακα για τις κοπέλες)
Extra: 6€ = 100 σφαίρες
Ενδυματολογικές Προτιμήσεις: Ενδεικτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο μοντέλα με την τελευταία σχετική τάση της μόδας. Αν δεν έχετε παρόμοια ρούχα τότε...φορέστε οτιδήποτε θέλετε μετά να γίνει στολή για το επόμενο καρναβάλι!
Από ότι μου είπαν προτιμότερο είναι να φορέσετε μποτάκια γιατί τα αθλητικά γλυστράνε αλλά και να γλυστράνε...γέλιο θα έχει περισσότερο! Και η μπογιά φεύγει πολύ εύκολα τελικά με το πλύσιμο, χωρίς να αφήνει τίποτα για όσους ανησυχούν.

Όλοι ευπρόσδεκτοι! Δηλώστε με ποιους θα δοξαστείτε ή θα ρεζιλευτείτε!!



















Print Page

1 σχόλια:

Babouras said...

Ποιός κοιμάται με το φως αναμμένο ρε κάθαρμα;;;;Σκουλήκι της λάσπης, κατακάθι του βορβόρου, ξεφτιλισμένο απανθρωπάριο, οικτρό μιαρό εγωπαθές ερπετό, φολιδωτέ σάλιαγκα, ανεγκέφαλη προνύμφη, ωχρά σπειροχαίτη, εξωμήτρια γάγγραινα, αργυρώνητε εξαχρειωμένε τσόγλανε, αιμοδιψή αυτουργέ κολασμένων εγκλημάτων, ανάξιε ευτελή ουτιδανέ, σαπιόμυαλε μηδαμινό συφιλικό κουνούπι, στείρο σαρκοβόρο σμηγματικέ κωλοπαιδαρά, πρόστυχο λυσσασμένο σκουπίδι, σκάρτο ορχεκτομημένο έλκος, οπισθοδρομικό απόστημα, @#$%^&#@ βασιβάζουκε παπαγάλε, νοσηρέ σατανικέ θεομπαίχτη, ασήμαντε κομπάρσε, εξανθηματικό εξάμβλωμ, λεηνώδες έκζεμα, ξεφτιλισμένο μίασμα, ζωντόβολο, βλάκα, κωθώνι χολεριασμένο, παράφωνο αμετανόητο τούβλο, σταρχιδιστή χαλβά, αστοίχειωτη νεροκολοκύθα, μαμμόθρεφτη φαυλεπίφαυλη μύξα, λίγδα καλαζαάρ, βλαμμένο δύσοσμο πυώδες ψοφίμι!!!

ΥΓ1: Δεν κατάλαβες τίποτε ε; Άνοιξε και κανά βιβλίο! Μόνο να ψήνεις κατσικάκι ξέρεις τελικά, καλά λέει ο Μάγκουρας. Λένος Χρηστίδης, Λοστρέ, σελ 296-297.
ΥΓ2: Θα σας λιώσουμε ρε!
ΥΓ3: Ωστόσο, ελπίζω να μη μπει ανάμεσα στη φιλία μας, το γεγονός ότι θα σας πάρουμε και τα σώβρακα!
ΥΓ4: Από την άλλη, αν είναι να μπει, ας μπει!
ΥΓ5: Φιλικούς χαιρετισμούς επίσης!