»

Tuesday, May 6, 2008

Sports & Spirits

Είστε έτοιμοι;;

Πραγματικά έτοιμοι;;

Σώματα θα ιδρώσουν, θα φθάσουν στα όρια τους, θα λυγίσουν, θα πέσουν…

Καρδιές θα χτυπήσουν γρήγορα, δυνατά, σε ξέφρενους ρυθμούς, θα σπάσουν…

Για τα υπόλοιπα όργανα οι συνέπειες είναι άγνωστες ακόμα… Στομάχια και συκώτια τα ξεχνάμε. Αυτά θα καταστραφούν ολοσχερώς.

Κυρίες και Κύριοι… ετοιμαστείτε να σας κοπεί η ανάσα…

TSUPITEA 2008
(γνωστά και ως Calippea)


&


ΝΑΥΠΑΚΤΕΙΑ 2008


Οι μεγάλοι αυτοί θεσμοί που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια περίπου έχουν κατακτήσει το κοινό απ’ όλο τον κόσμο. Ειδικά μετά τα πρόσφατα αλλεπάλληλα σκάνδαλα ντόπινγκ, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με πρωτοφανή τρόπο τους δύο αυτούς θεσμούς και ήδη οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ΡΕΚΟΡ προσέλευσης επισκεπτών!

Μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπως το Αl Jazeera και CNN Turk έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν τα αποκλειστικά δικαιώματα κάλυψης των γεγονότων αλλά οι διοργανωτές είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί: ¨Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλοιωθεί τελείως η εικόνα και το τι ακριβώς πρεσβεύουν αυτοί οι θεσμοί γι’ αυτό και θα εξετάσουμε πάρα πολύ σοβαρά την οποιαδήποτε κίνηση. Πάλι, ίσως με την δέσμευση για αρκετά κοντινά πλάνα πάνω μας καθόλη την διάρκεια των αγώνων μπορούμε να το συζητήσουμε…¨ δήλωσε of-the-record ένας από αυτούς.
¨Αυτοί οι αγώνες πρεσβεύουν την αγάπη, το πάθος, την τιμή και την αλήθεια. Όταν συνοδεύονται από σεξ και καλό φαγητό φυσικά …¨ συμπλήρωσε ένας άλλος από τους διοργανωτές σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου και από όλους τους παρευρισκομένους κύλισε ένα δάκρυ…¨Ρολό κοτόπουλο θα έχει;;;¨ ρώτησε γεμάτος αγωνία κάποιος και τα βλέμματα γύρισαν απότομα. Ο Magouras σηκώθηκε από την θέση του, τον πλησίασε και τον αγκάλιασε στοργικά: ¨Εκεί που θα πάμε, έχει μόνο κοτόπουλο παιδί μου…¨ και αυθόρμητα ολόκληρη η αίθουσα σείστηκε από το χειροκρότημα.

Ναι….αυτοί οι αγώνες θα είναι σίγουρα θρυλικοί….

Μέχρι αυτήν την στιγμή το πρόγραμμα και το είδος των αγωνισμάτων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα καθώς οι διοργανωτές περιμένουν ιδέες και καταχώρηση συμμετοχής από τους υποψήφιους.

Κάποιες ιδέες κάνουν ήδη λόγο για:
1. ¨Tsupitoma Contest¨ - Consumption of traditional shots. Last person able to stand for 6¨on his toes and say ¨Zavarakatranemia¨ wins.

2. ¨Push & Lick (Pair Version) Contest¨ – Ancient classic sport were contestants in couples feed each other Calippo ice-cream using one hand each just to hold it. First couple that will finish both ice-creams wins.

Φίλες – Φίλοι…Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε μέλος της ιστορίας…
Friends…declare your participation and be part of history…

Print Page

4 σχόλια:

Babouras said...

Ήρθε ο καιρός επιτέλους!!!!

Magouras said...

Ο #1 "Τσουπιτομάχος" / "gallipoμάχος" κατά τα κοινώς λεγόμενα...δηλώνει παρών...φέτος το γλύψιμο θα απογειωθεί!!!

Queen S said...

Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα συμμετάσχω και φέτος στα "Ναυπάκτια/Τσουπίτεια 2008". Η διοργάνωση του 2006 μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις αν και οι Callipo-γεύσεις ήταν περιορισμένες....
Προσωπικά θα αναλάβω την επιλογή των συμμετεχόντων και δεσμεύομαι να είμαι πολύ αυστηρή στο έργο μου.
Μετά τιμής,
Μπαλαού

Υ.Γ. Παρακαλώ ενημερώστε με για το βραβείο που θα δωθεί στο νικητή

Lepouras said...

Οταν λες Μπαλαού μου ότι θα αναλάβεις την επιλογή εννοείς...γευστικά; Θα ¨δοκιμάζεις¨ πρώτα και μετά θα αποφασίζεις;;