»

Monday, January 19, 2009

Πρόβλημα...και λύση

Γειά σας, γειά σας, γειά σας καλοί μου φίλοι!!!

Καταρχήν, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε baboura για την ιδέα και lepouri για την υλοποίηση της ανανέωσης του blog μας!!! Είναι επιοικώς Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο το νέο μας look!!!

Κατά τα άλλα, θα έχετε καταλάβατε όλοι, τόσο καιρό (...όσοι είστε ακόμη πιστοί, δηλαδή) οτι το blog μας, παρουσίαζε ένα minor προβληματάκι...Βασικά, δεν έγραφε κανείς μας!!!!!!!

Στην αρχή νομίζαμε οτι αυτό δεν ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά μετά από πολύωρο meeting αποφασίσαμε οτι είναι, και οτι πρέπει να δώσουμε μια λύση!!!

Όλα άρχισαν από εμένα...Πρώτος άρχισα να το ξύνω εγώ, στην συνέχεια το έξυνε ο lepouri και τελευταίος στο ξύσιμο ήρθε ο babouras, ο οποίος και που έγραφε το ίδιο ήταν φυσικά (...όλοι μπορούμε να βάλουμε ένα video από το youtube και να γράψουμε "Σας ευχαριστούμε REM" στον τίτλο) αλλά δεν γ@#$%ς...

Ξαφνικά, λοιπόν, όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι (sic) και ο babouri απείλησε με αποχώρηση και ανάρτηση άλλου ανταγωνιστικού blog...αποφασίσαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του ξυσίματος!!!!

Έπρεπε επειγόντως να κάνουμε κάτι...

...Πήραμε, λοιπόν, έναν τέταρτο στην παρέα, του δώσαμε τα nickname και τα password μας, τον αφήσαμε να γράφει για εμάς και εμείς...ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ!!!

Τα φιλιά μου...

Print Page

5 σχόλια:

Babouras said...

'όλοι μπορούμε να βάλουμε ένα video από το youtube και να γράψουμε "Σας ευχαριστούμε REM" στον τίτλο...'

Όλοι εκτός απο εσένα αγαπημένε πάντα Μάγκουρα!!! Αλλά και να μπορούσες τι να έβαζες; Που άντε μέχρι τη μάνα σου να πας να φας κανα φαϊ οπότε τι να γράψεις; Έυχαριστώ μανούλα για το κοκκινιστό';; But this is another story!

Lepouras said...

But this another story και this is another story...αν είναι να το γράφεις συνέχεια και να μας εκνευρίζεις προτιμώ τον Magoura και το ποιός είναι ο ιδανικός τρόπος να τρώς το κοκκινιστό! Το τσάκιζα τώρα ένα πλάκα πλάκα...

Magouras said...

Η μέχρι τώρα σιωπή μου προς απάντηση του Babouri...

Babouras said...

Αγαπητέ Λέπουρα,
για τον εκνευρισμό συνιστώ ξύδι, δυο φορές την ημέρα, αν πρόκειται για ήπιο εκνευρισμό, ή εξι φορές την ημέρα αν πρόκειται για επιθετική μορφή. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και ποδόλουτρα με ξύδι καθώς και να λουζεσαι που και που με αυτό.

Αγαπητέ Μάγκουρα, που σήκωσες post μετά από δέκα χρόνια και πενηντά τέσσερις ημέρες και το κάναμε και θέμα,
1ον εσύ το άρχισες και
2ον άκουσε τον ήχο της σιωπής φίλε Μάγκουρα και σώπα... Απλά σώπα! και φέρε μας και μας και καμοιά μερίδα κοκκινιστό που και που!

Magouras said...

...αγαπητέ babouri, όσον αφορά το κοκκινιστό...this is another story...