»

Sunday, February 15, 2009

Ζώδια 2009: Θα είμαι κακός, πολύ κακός!


Κριοί: Ε Λ Ε Ο Σ

Οκ σύμφωνοι, η εκκίνηση δεν ήταν ποτέ το φόρτε σας. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕ ΠΑΝΤΑ! Επίσης, επειδή έχετε μια άσχημη εβδομάδα, αυτό δε σημαίνει ότι θα έχετε ένα άσχημο έτος. Τέλος, ζητάτε εγγυήσεις, που ούτε ο Θεός δε μπορεί να σας δώσει. Σας υποσχέθηκε κανείς ότι όλα καλά θα σας πανε και δε το πήρα πρέφα; Όχι γιατί αν έγινε κάτι τέτοιο, θα ήταν τουλάχιστον αδικία για τα υπόλοιπα ζώδια. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΩΣΤΟΣΟ. Όλα καλά θα σας πάνε, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο. Το πρώτο θα το σπαταλήσετε βάζοντας μυαλό i am afraid. Μέχρι την επόμενη φορά. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ λέω, που θα έχετε ξεχάσει πάλι, πως έτσι είναι η ζωή, και έτσι είστε και εσείς. Ξεχασιάρηδες και γκρινιάριδες! Κατά βάθος. Tip 2009: Στο φόβο χαμογελάστε. Στα αλήθεια όμως, όχι στα ψεύτικα.


ΤΑΥΡΟΙ: Καλά παιδιά αλλά άτυχα!


Το πρόβλημα σας είναι ότι προσπαθείτε πάαααααααααρα πολύ. Ουτέ ανάγκη να είχατε. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!


Δίδυμοι: Last chance φέτος, ειλικρινά δεν ξαναασχολούμαι!


Το μέσο και το βύσμα πολλοί εμίσησαν, δίδυμος ουδείς. Όπως και το ψέμα. Πάλι καλά που δεν έχουμε πόλεμο τα ζώδια μεταξύ μας. Παλί καλά για εσάς εννοώ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ! Και κάτι ακόμα: Διαλέξτε μεριά τώρα που ακόμα δε σας έχουν καταλάβει και προλαβένετε. Και ίσως κάποιοι να σας συγχωρέσουν.

Καρκίνοι: 2009 εδώ! Ακούει ο Καρκίνος;


Γλυκά μου και αξιαγάπητα Καρκινάκια! Μας σκοτίζετε λίγο αλλά σας αγαπάμε και το ξέρετε. Και αυτό το κάνατε εσείς με πολύ αγώνα. Έχετε μαγκιά, αυτό είναι αλήθεια. Έχετε όμως και τα νεύρα σας. Ξεφορτωθείτε τα και το 2010 θα σας βρει πάνω σε θρόνο.


Λέοντες 2009: Περιορίστείτε σε αυτά που ξέρετε να κάνετε καλύτερα!



Τα υπόλοιπα αφήστε τα στα άλλα ζώδια. Η ζωή είναι μικρή. Πολύ μικρή. Έτσι και αλλιώς ποτέ δε θέλατε να ήσασταν κάποιος άλλος σωστά; Οπότε no problem. Οπότε όλα καλά. Και ποτέ μα ποτέ μην περιoρίσετε ούτε την γενναιοδώρία σας, ούτε την φαντασία σας, ούτε τα όνειρα σας. Δε το κάνατε πιο παλιά, θα το κάνετε τώρα; Slow the eggs!


Παρθένοι: Είσαι Παρθένος; Απόδειξη!


Δύσκολα ζητήσατε, δύσκολα θα λάβετε! Η υπομονή και η επιμονή είναι τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα, χρησιμοποιήστε τα και θα τα καταφέρετε. Και σταματήστε να καθαρίζετε το σπίτι σας, μου έχετε σπάσει τα νεύρα. Τέλος, και χωρίς να θέλω να σας πανικοβάλλω, υπάρχουν και άλλα έντεκα ζώδια εκεί έξω, που σίγουρα έχουν και αυτά τα καλά τους. Ρίξτε μια ματιά. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!



Ζυγοί: Διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς!!!!


Τα άστρα είναι με το μέρος σας, τη χρονιά που έρχεται, και για να κλείσετε παλιούς λογιαριασμούς αλλά και για να καλύψετε τρύπες που χροοοοοοοοοονια τώρα είναι ανοιχτές και μπάζουν. Το 2009 θα είναι πολύ καλύτερο από το 2008. Εξαιρούνται τα οικονομικά σας, που θα είναι το ίδιο χάλια. Αλλά δεν πειράζει.


Σκορπιοί: Έχει έρθει ο κόσμος τούμπα, πάει τέλειωσε.



Αν τα υπόλοιπα ζώδια ήξεραν τι περνάτε, θα διοργάνωναν έρανο υπέρ σας. Έλα όμως που τα λεφτά δεν σας ενδιέφεραν ποτέ. Όπως και η άποψη του κόσμου. Μια ερώτηση ωστόσο; Γιατί τότε κανείς δεν ξέρει τι περνάτε; Γιατί λάμπεις Μπάμπη μου! Ωστόσο, δεν έχει καμία σημασία, γιατί μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να βοηθήσει ένα Σκορπιό και κανένας άλλος. Οπότε συνεχίστε και εσείς την προσπάθεια σας να κατακτήσετε τον κόσμο και ίσως έτσι ο κόσμος σας έρθει και πάλι στα ίσια του. Και αν δεν έρθει, τουλάχιστον θα έχετε πάντα τον Pinky να σας κρατάει παρέα. Κάτι είναι και αυτό.


Τοξότες: I think i saw a pussy cat!



Κάποιο σχέδιο έχετε εσείς για το 2009, κάποιο σχέδιο που δεν το ξέρει κανείς, που το κρατάτε μυστικό και μας έχετε σπάσει τα νεύρα. Ωστόσο νομίζω ότι είναι για κάλό, οπότε just do it. Θα πω στα άστρα να σας βοηθήσουν. Στο όνομα της φιλίας μας. Προσοχή μόνο στους Σκορπιούς. Εξακολουθούν να μη σας συμπαθούν.


Αιγόκεροι: Δε θα έπρεπε να είναι ο κόσμος σας αυτός.




Έχετε αντοχές, αυτό είναι γνωστό. Ωστόσο όποτε χρειαστείτε βοήθεια ζήτηστε την δεν είναι ντροπή. Τόσους έχετε βοηθήσει εσείς, τώρα είναι η σειρά αυτών να βοηθήσουν εσας. Και θα το κάνουν με χαρα. Μόνο έτσι θα πάνε και για εσάς όλα καλά. Μέχρι να πάρετε και πάλι τα πάνω σας.


Υδροχόοι: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται αργά!




Τα άστρα θα σας κάνουν γερές πλάκες το 2009, αυτό σας λέω μόνο και τίποτα άλλο για να μην χαλάσω την έκπληξη. Τα λέμε από το 2010 πάλι. Όταν θα έχετε ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! Φιλιά!


Ιχθύες: Απλά μην ονειρεύεστε! Στην ανάγκη μην κοιμάστε καν!



Ρίξτε το στη δουλειά, ρίξτε το στους έρωτες, στο sex, στα ναρκωτικά (πλάκα κάνω) μόνο μην καταστρώνετε σχέδια. That you must not do! Εδώ ο κόσμος χάνεται, άλλη δουλειά δεν είχαν τα άστρα να απαντάνε στις επιθυμίες σας. Με άλλα λόγια, θα είστε στην αναμονή πάρα πολύ καιρό, πράγμα όμως που σας δίνει ακριβώς αυτό, καιρό να κάνετε ότι θελετε! How cool is that??





Αυτά για σήμερα σειρούλες. Για πιο προσωπικές προβλέψεις στειλτε γραπτό μήνυμα που να αναφέρετε το όνομα σας, την ημερομήνια γέννησής σας και την αγαπημένη σας στάση στο sex. Α! Στείλτε και ένα πενηνταεύρω γιατί βλέπω ένα σύννεφο!



1 σχόλια:

Lepouras said...

Θα κάνω αυτό ακριβώς που μου είπες: Θα ζητήσω επιτέλους βοήθεια. Είμαι δυνατός όπως είπες αλλα για να...σε ξεφορτωθώ μια και καλή θα ζητήσω βοήθεια. Δεν μπορώ μόνος μου, το παραδέχομαι. Σ'ευχαριστώ.