»

Tuesday, February 17, 2009

Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ (τριλογία)....


ΠΡΑΞΗ 1η

Τις προάλλες πήγα με τον κολλητό-αδελφό Λέπουρα να παρακολουθήσουμε τον φιλικό αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Δανίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη...




Κόσμο πολύ δεν είχε...κίνηση καθόλου...άνετο πάρκινγκ...λίγο κρυουλάκι...καλή παρέα...άσε δε που τι καλύτερο μπορείς να κάνεις μία Τετάρτη από το να δείς μπαλίτσα....όλα καλά, λοιπόν, μέχρι εδώ!!!

Δεν είχαμε εισιτήριο, και οδεύοντας προς τα εκδοτήρια για να αγοράσουμε, πετυχαίνουμε δύο ελληνάρες γύρω στα 60 οι οποίοι προσφέρθηκαν να μας δώσουν δύο γιατί τελικά δεν θα τα χρησιμοποιούσαν (...το γνωστό φαινόμενο της μαύρης αγοράς) σε πολύ λογική τιμή, βέβαια...ουσιαστικά στην αξία του εισιτηρίου...όλα καλά και μέχρις εδώ...κοιτάμε, λοιπόν, τα εισιτήρια, το ένα έγραφε θύρα 29 και το άλλο VIP...τα μπαρμπάδια με ατάκες του τύπου «θα κάθεστε στα VIP, εκεί που κάθεται ο Νταϊφάς» (...ο οποίος παρεπιπτόντως έχει να πατήσει στο γήπεδο από τότε που το Καραϊσκάκη είχε τσιμέντο αντί για πλαστικά καθίσματα) μας έψησαν να τα πάρουμε...στην ερώτηση, βέβαια, αν θα μπορούμε να μπούμε στην ίδια θύρα και αν θα κάτσουμε σε ξεχωριστές θέσεις - αφού τα εισιτήρια είναι σε άλλες θύρες - , η αποστομοτική απάντηση ήταν: «καλά ρε παιδιά θα σας κοροϊδεύαμε εμείς;;; 60 χρονών άνθρωποι είμαστε!!!»...
...Φυσικά και ΔΕΝ μπήκαμε στην ίδια θύρα. Ο Λεπ μπήκε στην VIP και εγώ στην 29...γιατί ο μ....ας ο Έλληνας είναι λαμόγιο, κύριοι!!!

Συνέχεια από την παραπάνω ιστορία...εγώ είχα έναν γνωστό και φίλο securitα (...χρόόόόνια τώρα), ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και χρόνια (...και αυτός) με την ομάδα του, όλους τους αγώνες της ΕΠΟ. Τον πέτυχα στο γήπεδο, τα είπαμε λίγο και «με βύσμα» αυτόν…
…Φυσικά και μπήκα στην VIP θύρα....γιατί ο μ....ας ο Έλληνας είναι λαμόγιο, κύριοι!!!

ΠΡΑΞΗ 2η

Απόσπασμα από zougla.gr...

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη γερμανική κοινή γνώμη, ο παρουσιαστής Χανς Μπλόμπεργκ, ο οποίος στη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, έπιασε το στήθος της συμπαρουσιάστριάς του!
Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση της 28χρονης Σουσάνκα Μπέρσιν ήταν να τον χαστουκίσει. Όλα συνέβησαν την ώρα που ο 31χρονος ανακοίνωνε τα αποτελέσματα ενός διαγωνισμού τραγουδιού.
Καθώς άνοιγε το φάκελο είπε: «Αλλά τα δύο πιο όμορφα “θέματα” παραμένουν μαζί μου», αναφερόμενος στα στήθη της νεαρής κοπέλας, λίγο πριν προχωρήσει στο «ψητό». Η Μπέρσιν έκπληκτη και εξοργισμένη ταυτόχρονα, τον χαστούκισε χωρίς να το σκεφτεί.
Τα αποτελέσματα αφορούσαν στο διαγωνισμό «Bundesvision Song Contest», που θεωρείται το αντίπαλο δέος της Eurovision.

Πρέπει να δείτε τη φάτσα του μαλάκα του Γερμανού, του Χάνς όταν τρώει την χαστούκα (ανατρέξτε στο youtube) που από Γερμανός, ξαφνικά, το παίζει Κινέζος!!! Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ς!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!
Ο ελληνάρας, όμως φίλοι μου, θα το «έπαιζε» διαφορετικά το σενάριο...αφού πρώτα τις έλεγε on air, οτι τα πιο όμορφα «θέματα» είναι τα υπέροχα μάτια της, έβγαζε από την τσέπη του ένα διαμάντι ναααα (με το συμπάθιο) και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε όλο το πανελλήνιο...μετά θα πήγαιναν στο σπιτάκι τους (come to me για να την βρείς)...και όχι μόνο τα τσιτσία θα της έπιανε αλλά θα έλεγε η Σουσάνκα τον Δεσπότη Παναγιώτη!!!
...Φυσικά και θα το "μέλωνε" ο ελληνάρας το γερμανάκι....γιατί ο μ....ας ο Έλληνας είναι λαμόγιο, κύριοι!!!

ΠΡΑΞΗ 3η

Απόσπασμα από zougla.gr...




Σπάει τα ταμεία στις ΗΠΑ το βιβλίο του 9χρονου Άλεκ Γκρέβεν «How To Talk To Girls» που δίνει συμβουλές στους άντρες για τον τρόπο που θα προσεγγίσουν με επιτυχία μία γυναίκα. Οι εργένηδες ξεφυλλίζουν το βιβλίο σαν τρελοί για να βρουν πού κάνουν το λάθος και πάντα κάποιος άλλος κλέβει στο τέλος το κορίτσι.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 9χρονος φαίνεται να κατανοεί καλύτερα από πολλούς μεγαλύτερούς του τι είναι αυτό που θέλει να ακούσει η γυναίκα στο πρωτο ραντεβού.
Το βιβλίο ξεκίνησε σαν μία απλή εργασία στο σχολείο του μικρού, όπου ο Άλεκ παρατήρησε τα αγόρια της τάξης του να «τρώνε» τα μούτρα τους πλησιάζοντας τα κορίτσια.
Τώρα λέει ότι το "πασπαρτού" για την καρδιά μιας γυναίκας είναι να δείξει ο άντρας το ενδιαφέρον του, αλλά να αφήσει την κουβέντα να την οδηγήσει η γυναίκα.

Μήπως ο 9χρονος, στην πραγματικότητα ονομάζεται...Αλέκος Γρεβενάκης;;;...Φυσικά και ονομάζεται έτσι....γιατί ο μ....ας ο Έλληνας είναι λαμόγιο, κύριοι!!!

Print Page

0 σχόλια: