»

Monday, February 9, 2009

Κρύωμα, καιρός για chicken soup!



Εϊμαι άρρωστος σειρούλες, από το Σάββατο παρακαλώ, και κανείς δε φαίνεται να έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον, αλλά δεν πειράζει, ΧΕΣΤΗΚΑ, έχει κάνει ντου στο σπίτι η Ελληνίδα μάνα, στην προκειμένη, η Ελπινίκη, και κάνει ότι μπορεί για να γίνω καλά, δε λέω, αλλά εγώ τίποτα, εκεί, άρρωστος, άρρωστος, άρρωστος.


Για το κρύωμα ο Babouras πάντως συνιστά chicken soup, αυτό δεν είναι φαγητό, ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ, το τρως και πετάς, ωστόσο εγώ το έφαγα σήμερα και όχι χτες, και σήμερα πήγα στη δουλειά ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ, έτσι μου είπε και ο διευθυντής μου, 'πώς είσαι έτσι, σαν σκατά' σχολιάσε, μόνο που αυτή τη φορά δε του απάντησα τίποτα, βλέπετε ΦΥΣΟΥΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ, ωστόσο του έκανα νόημα ότι θα φύγω νωρίτερα και αυτός εννοείται δέχτηκε (έχω την εντύπωση ότι είναι μικροβιοφοβικός, ότι φοβάται τα μικρόβια, τέλοσπάντων).


Και ήρθα σπίτι που λέτε νωρίτερα και με περίμενε η chicken soup και την έφαγα όλη σειρούλες, και κοιμήθηκα και λίγο και τώρα νοιώθω πολύ καλύτερα, μόνο που η Ελληνίδα μάνα δε λέει να ξεκολλήσει, αλλά δεν πειράζει, ΄μάνα είναι μόνο μία' που λέει και το ανέκδοτο, ποιο ανέκδοτο, αυτό που πάει ο Τοτός στο ψυγείο και βρίσκει μόνο μια γκαζόζα και φωνάζει στη μητέρα του: 'Μάνα! Είναι μόνο μια!', αυτό το άνέκδοτο, αυτό ντε για την Ελληνίδα μάνα που μόνο αυτή φτιάχνει αυτό το καταπληκτικό φάρμακο, την chicken soup, που με έσωσε και σήμερα!








6 σχόλια:

Tanila said...

Μαμάκια!

Tanila said...

Ω ρε πούστη!
Πες μου οτι στο προ-προηγούμενο ποστ η επιλογή του δήμου Αργυρούπολης είναι τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικές καταστάσεις!

Babouras said...

Dear Tanila,
Δυστυχώς για όλους μας, και πολύ περισσότερο για εμένα, trust me, i know what i am saying, η επιλογή του δήμου Αργυρούπολης στο προ-προηγούμενο post δεν ήταν καθόλου μα καθόλου τυχαία. Τυχαία 100% ήταν η επιλογή του Δήμου Αργυρούπολης ενάμιση χρόνο πριν από εμένα, λίγο πιο πριν από το Λέπουρα, και πολύ πιο πρίν από τον Μάγκουρα! Αν περιηγηθείς λίγο περισσότερο στο κα-τα-πλη-κτι-κό μας blog θα βρεις και το σχετικό χάρτη!

Σε φιλώ,
greetings,
καλά κρασιά και καλά μπάνια,
παντοτινά δικός σου (όχι εγώ, κάποιος άλλος)
πολλά φιλιά,
ήταν τα λόγια σου γλυκά
και τα φιλιά σου πικρά,
κτλ κτλ
but this is another story,
GB ή αλλιώς Babouras

Babouras said...

Και όσον αφορά στο 'μαμάκια, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αγαπητή!

Μάκια, (από το μαμάκια),
GB

ΥΓ: Μάκια ήθελες να γραψεις και εσύ ε;; Έλα πέστο, μη ντρέπεσαι.

Magouras said...

Dear Tanila...

Δεν ξέρω τι λέει ο babouras για την Αργυρού (συνήθως κάτι κακό λέει)...να ξέρεις πάντως οτι είναι η πιο cult (που λέει ο λόγος...) περιοχή της Αθήνας!!!Ησυχία θέλεις; την έχεις...Πράσινο θέλεις; το έχεις...Να πας κολυμβητήριο θέλεις; το έχεις...Τρεξιματάκι στο άλσος; και αυτό το έχεις...Λίγη φασαρία παραπάνω; πας πιο κάτω στην πλατεία...Ακόμα περισσότερη φασαρία; το κέντρο είναι δίπλα...baboura,magoura,lepoura θέλεις; τους έχεις.Όλο και κάπου θα τους πετύχεις!!! Αν πήρες σπίτι Αργυρούπολη έκανες την σωστή επιλογή...και από τέλος 2009 θα έχεις και ΜΕΤΡΟ κάτω από το σπίτι σου!!!

Anonymous said...

ευτυχώς δλδ που δε τους έχω πετύχει ακόμα

Τανίλα-βαριεμαι να κανω λογκ ιν