»

Tuesday, February 17, 2009

What we have here is a problem to communicate!!!

Meet me some other time please!



Δε θα το πιστέψετε τι κάναμε σήμερα στη δουλειά σειρούλες. Μeeting! Ω ναι! Πρωτότυπο ε; Μόνο που αυτή τη φορά και τα δέκα άτομα που ήμαστε (ζωή να 'χουμε), ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΡΡΩΣΤΑ. Ό ένας δεν άκουγε, ο άλλος δε μπόρουσε να μιλήσει, ο τρίτος έβηχε σαν gay, μια άλλη ηλίθια έτρεχε συνέχεια τουαλέτα (άσχετο), αυτό δεν ήταν meeting εταιρείας, meeting μικροβίων ήταν. Ωστόσο, ένας από εμάς, δεν ήταν καθόλου άρρωστος, ήταν πάρα πολύ καλά! Ο διευθυντής πωλήσεων ήταν περδίκι σειρούλες! Κατάρα-κατάρα. Και ήταν εκεί, ενωμένος και δυνατός, και έκανε και ερωτήσεις. Μόνο που απάντηση δεν πήρε ποτέ και για τίποτα, σας είπα, δεν την παλεύαμε κάστανο, χε-χε, και ψιλοαπελπίστηκε. Μέχρι που έφτασε και σε 'μενα κα τον αποτελείωσα. 'Γιώργο!' είπε. 'Ορίστε γκου-χου, γκου-χου' του απάντησα. 'Τί έχεις να πεις για τις δύο αυτές εβδομάδες που πέρασαν;' ΄ρώτησε ο τζόβενος. ΄Τις δύο αυτές εβδομάδες που πέρασαν κύριε τζόβενε διευθυντά μού' άρχισα εγώ να απαγγέλω, 'έχω ένα μπούκωμα στη μύτη και στο λαιμό και γενικότερα σε όλο το σύστημα και δεν την παλεύω μία'. 'Και εσύ;' πετάχτηκε ένας άλλος υπεύθυνος, 'και εγώ τα ίδια', 'αντιβίωση παιδιά' είπε μία άλλη, 'αντιβίωση κατευθείαν, μη το σκέφτεστε καθόλου', 'σιγά ρε παιδιά, αμέσως αντιβίωση, για ένα κρυολόγημα γκου-χου γκου-χου' ειπε ο γενικός, και κάπως έτσι πέρασε κανά τέταρτο. Οπότε σηκώθηκε και έφυγε ο διευθυντής πωλήσεων. 'Λέτε να τον ξεφορτωθήκαμε;' αναρωτήθηκα. 'Του πούστη΄ είπε ο γενικός. 'Τόσο μικρόβιο εδώ μέσα!΄


Call me μόνο αν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος please.



'Δε σε πήρα τηλέφωνο τέσσερις μέρες τώρα, γιατί δε μου βγήκε να σε πάρω, σαν ανάγκη εννοώ πάντα' είπε αυτός σε αυτή, και αυτή αρχικά τον έπαθε τον τσότσο* της, στη συνέχεια σκέφτηκε 'τόσο χάλια είμαι ρε πούστη μου', ώστοσο λίγα λεπτά ακόμα ήρθε στα ίσια της η μικρή μας ηρωίδα, το είχε καταλάβει άλλωστε, δεν ήθελε και πολύ μυαλό, και εκεί που ήταν πάνω από το τηλέφωνο, τέσσερις μέρες τώρα, τώρα πια δεν είναι. 'Τζάμπα η ειλικρίνεια που είχαμε' μου παραπονέθηκε, ωστόσο εγώ της το έφτιαξα το κέφι, '1ον δεν πέρασες και άσχημα και ας κράτησε λίγο και ας ήταν όλα πίπες και 2ον δεν ήταν αυτός για 'σενα' της είπα. 'Εσύ κάνεις, αυτός λέει. Πώς να τα βρίσκατε ρε κολλητή; Από δω και πέρα να ψάχνεις για κάποιον που να μιλάτε την ίδια γλώσσα' Και κάπως έτσι η κολλητή το ξαναβρήκε το κέφι της!



Και πάνω απ΄όλα μη μου ζητάς να σου κάνω αγγαρεία!


Με πήρε ο κολλητός ο Άγγελος από το hometown να πάω λέει να του πάρω από το κέντρο κάτι εισητήρια* για μια συναυλία που θα γίνει κάπου στην Αθήνα ή την Παρασκευή ή το Σάββατο. 'Από που να πάω να τα πάρω;' ρώτησα, 'από το κέντρο' απάντησε. 'Δε με βοηθάς' του είπα, 'ποιοι παίζουν;' τον ξαναρώτησα΄, 'οι warrior-κάτι' μου είπε, νεύρα εγώ εν τω μεταξύ, πολλά νεύρα, 'που παίζουν αυτοί οι warrior-κάτι Άγγελε!' ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ, 'δεν ξέρω...' ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕ' 'ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ή ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΕ' ΤΟΥ ΕΙΠΑ, 'θα κλείσω εγώ...' είπε και κάπως έτσι συννενοήθηκα με τον κολλητό Άγγελο, μετά από ώρα βέβαια.



*Τσότος: είναι κάτι σαν τα 'εφαγα φρίκη' και 'τα είδα όλα κολλητά', ωστόσο ακριβέστερα όταν κάποιος παθαίνει τσότσο, είναι σα να παθαίνει το tilt που πάθαιναν και τα φλιπεράκια αν θυμάστε, αυτό ντε όταν κολλάνε, ή σαν τη μπλέ οθόνη που έβγαζαν οι υπολογιστές παλιά αν θυμάστε (δις), κάτι σαν 'ασάφεια΄ ένα πράγμα. Στο πιο ηλίθιο του ίσως. But this is another story που θα σας την πω κάποια άλλη φορά!



*εισητήρια ή εισιτήρια; Ψήφισε και κέρδισε τα νερά που θα πιείς όταν πάς να φας στον 'Αλέξη' στην Αργυρούπολη, πολύ πρώτο γυράδικο!



0 σχόλια: