»

Wednesday, March 25, 2009

Πόσα μπορεί να μάθει ένας άνθρωπος σε μια ημέρα μόνο;




'Αν γνωρίζεις ακριβώς τί πρόκειται να κάνεις, ποιός ο λόγος να το κάνεις;' by Pablo Picasso


Pablo Picasso - Friendship

Σοφός ο ζωγράφος σειρούλες. Σοφός και χρήσιμος γιατί μας βοηθάει να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο! Γιατί αν εγώ ξέρω τί πρόκειται να γίνει αύριο στη δουλειά, γιατί να πάω στη δουλεια; Για να πληρώθώ, θα απαντήσετε μερικοί κακεντρεχείς από εσάς. Και αν κάποιος μου δώσει ακριβώς τα ίδια λεφτά, με τον όρο, να μην ξέρω τι θα μου ξημερώσει; ε; ε κακεντρεχείς αναγνώστες μου; Χα! Σας την έφερα! Δεν το περιμένατε έτσι; Πώς να το περιμένετε, εδώ δεν το περίμενα εγώ, θα το περιμένατε εσείς; Γι΄ αυτό διαβάζετε και το blog μας έτσι δεν είναι; Επειδή δεν ξέρετε τι πρόκειται να γράψουμε! Πάνε τα meeting τελειώσανε! Σαν την Πετρούλα και αυτά... Μόλις τελείωσαν! Και ο Picasso, Picasso! Έτσι να γουστάρουμε όλοι μαζί!



Είμαι, λέει, ωραίο τυπάκι και σα να μην έφτανε και αυτό, υπάρψει κόσμος που όταν με γνωρίζει χαίρεται πολύ! Άκου να δεις!



That's right, άκουσα τέτοια κομπλιμέντα σήμερα, ωστόσο δεν έπεσα, όοοοοοοοοοοοχι, αν έπεσα, και βέβαια έπεσα, σαν το κοτόπουλο που του κόβουν το κεφάλι, και τρέχει τρέχει για λίγο χωρίς κεφάλι, αλλά στο τέλος πέφτει. Έτσι και εγώ, στο τέλος έπεσα. Αλλά έπεσα με στύλ και χάρη. Και τσαμπουκά. Έβγαλα τη γλώσσα μου πρώτα. Και πήρα και για λίγο το αίμα μου πίσω. 'Εσύ τι λές, θα πέσω;΄ ρώτησα. 'Δε θέλω να γκαντεμιάζω τα πράγματα΄ είπε. 'Τα γκαντέμιασες ήδη' απάντησα. 'Δε θα πέσω!' ............ (σιωπή) 'Το πίστεψες βρε κουτό! Έχω πέσει από το Σάββατο που μας πέρασε!' ήταν τα τελευταία μου λόγια... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑ. Αλλά έπεσα με στυλ και χάρη (δις)


Ο Μάγκουρας και ο Λέπουρας, όταν ήταν μικροί, ή αλλιώς όταν παίζανε βόλεϋ, ήταν σα βλαμμένα!


Χωρίς λόγια...

Feel free to write comments please!



Η διαφήμιση της Nike είναι η καλύτερη διαφήμιση που έχει βγει ποτέ: Just do it!


Απλά αγόρασε τα γαμοπάπουτσα και άρχισε να τρέχεις, απλά γράψου γυμναστήριο, απλά μετακόμισε, απλά μάζεψε τα και φύγε και μην κοιτάξεις ποτέ ξανά πίσω με θυμό, απλά αγάπησε, απλά μάθε να οδηγείς, απλά κάνε αυτό που σου αρέσει, ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ (που θα έλεγε και ο Μάγκουρας). Απλά τελείωνε. Σαν την Πετρούλα ένα πράγμα. But this is another story και μην με κάνετε να γράψω τώρα για την Πετρούλα, όλα τα blog γι΄ αυτή γράφουν, εμείς είμαστε εναλλακτικό blog λέμε, απλά δε θα γράψουμε για την Πετρούλα, είμαστε εναλλακτικό και οικολογικό blog, και μάλιστα το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 το youmeandlepouri θα κλείσει για μια ώρα και αυτό τα φώτα του. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Πιο απλό πράγμα, βλέπετε, δεν υπάρχει!



Και κάτι τελευταίο που έμαθα λίγο πριν πέσει η νύχτα. Έμαθα τι γίνεται αν ξεχάσεις μισό κοτόπουλο για τρεις μέρες έξω από το ψυγείο...

Βρωμάει όλο το σπίτι κοτόπουλο! Μπλιάχ! Και το είπα στους συγκάτοικους να μη με αφήσουν μόνο μια ολόκληρη εβδομάδα, έφυγαν και ορίστε τώρα τα αποτελέσματα, άρωμα κοτόπουλου, all over the place! lol. Καληνύχτα σειρούλες... Αύριο πάλι.

Print Page

0 σχόλια: