»

Tuesday, May 26, 2009

Fairytales gone bad! (είναι τα αγαπημένα μου)

Κάποιος να πάρει τηλέφωνο τον Ντόναλντ!






Πάει ο Μίκυ και λέει στη Μίνυ να χωρίσουνε. 'Are you fucking crazy?' του λέει η Μίνυ, 'no, i am fucking Daisy' της απαντάει αυτός.



Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και όλοι οι άντρες είναι μαλάκες!

by ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ



Και τώρα; Τώρα τη γάμησες (σειρούλα)


Ένα αεροπλάνο πέφτει στη ζούγκλα. Ο Βαγγέλης, ο μοναδικός επιζών του ατυχήματος, καταδιώκεται απο μία φυλή ανθρωποφάγων ιθαγενών. Τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί ώσπου φτάνει σε αδιέξοδo , μπροστά από ένα ορμητικό ποτάμι. ‘Θέε μου τη γάμησα’ ψιθυρίζει... ‘Δεν τη γάμησες’ ακούγεται να λέει κάποιος πίσω από τους θάμνους..’Θέε μου Εσύ Είσαι;Πές μου τι να κάνω αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής μου...’ ‘Πάρε μια πέτρα και πέτα την στο κεφάλι του αρχηγού της φυλής’ του λέει η φωνή. Ο Βαγγέλης σκύβει, μαζεύει την πιο μεγάλη πέτρα που βρίσκει και την πετάει στον αρχηγό της φυλής όπως ακριβώς του είπε η φωνή.
‘Και τώρα; Και τώρα Θεέ μου;’
‘Τώρα τη γάμησες...



Print Page

Wednesday, May 13, 2009

Καλαλα

Μπάμπουρα, πες τι μαλακία που έχεις κάνει και είναι έτσι το blog...
και ΟΧΙ, δεν πρόκειται να το φτιάξω. Άσε που μου αρέσει έτσι λίγο...μου υπενθυμίζει ότι έχουν γίνει όλα ΠΟΥΤΑΝΑ τελευταία!!

Print Page

Thursday, May 7, 2009

Σημάδια από το Θεό!




Νους υγιής εν μπαταρία υγιή!

Ένα γυμναστήριο είπα να πάω και εγώ ο άνθρωπος, να ισιώσω και εγώ λίγο, βλέπετε τα κατάφερα και έβαλα 2 ευρώ στην άκρη, είχα και πλυμμένη φόρμα, είχα και ρεπό, τι άλλο να θελήσει κανείς, και είπα να πάω γυμναστήριο. Και κατέβηκα να πάρω το αυτοκίνητο να πάω γυμναστήριο. Και έβαλα όχι στην πόρτα, αλλά στη μίζα, το κλειδί. Και τίποτα. Σιωπή. Ησυχία, τάξη και ασφάλεια! '80 ευρώ για μπαταρία' μου είπανε στο συνεργείο. 'Εχω τα δύο' τους απάντησα. ΄Τα άλλα μπορώ να σας τα χρωστάω;' Και τίποτα. Σιωπή. Ησυχία, τάξη και ασφάλεια!


Και ροχαλίζω τώρα πια τα βράδια, γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Οι συγκάτοικοι μου παραπονιούνται τώρα τελευταία, ότι ροχαλίζω! 'Πότε ρε παιδιά;' ρωτάω, 'αφού δεν κοιμαμαι τώρα πια τα βράδυα.' 'Αυτό το λίγο που κοιμάσαι΄ απαντάνε, 'ροχαλίζεις!' 'Αφού έχω λιώσει ρε παιδιά o manager' τους απαντάω και εγώ με τη σειρά μου, 'love me, love me!'. 'Σε αγαπάμε Μπαμπουράκο μας, σε αγαπάμε, αλλά μήπως να άλλαζες δουλειά πάλι; Ή μήπως να σου πάρουμε εκείνο το ψιψινίκι που πουλάνε στα φαρμακεία, που μπαίνει στη μύτη και σου κόβει το ροχαλητό;!' ''Οχι ρε παιδιά αυτό! Αυτό σου κόβει την ανάσα! Love me, love me!'


To be continued σειρούλες... Πάω να ροχαλίσω!

Monday, May 4, 2009

Ταινιάρα έχουμε γίνει!

Full House!








Στο σπίτι μου πλέον, ξέρετε, αυτό το μικρό στην Αργυρούπολη, είμαστε πλέον complet, που λέει και η διαφήμιση, είμαστε over our limit, που λέει και η πιστωτική μου, είναι κατελειμένα όλα τα κρεβάτια, όλοι οι καναπέδες και όσον αφορά στους κοινόχρηστους χώρους πρέπει να take a number για να τους χρησιμοποιήσεις, που λένε και οι Αμερικάνοι. Παλί καλά έχουμε πολλές παιχνιδομηχανές και ξεχνιόμαστε έτσι όταν περιμένουμε να πάμε τουαλέτα! Περνάμε ωστόσο πολύ ωραία, έχουμε πολύ γέλιο και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψουν οι αλήτες όταν φύγουν. Άλλα καλά: έχει φαγητό πάντα, ζεστό νερό πάντα, καθαρά πουκάμισα πάντα, κωλόχαρτο πάντα κτλ κτλ. Το πλυντήριο ωστόσο δε βλέπω να τη βγάζει καθαρή, είναι πολλά τα ρούχα μας, και εκτός από αυτό, η σπιτονοικοκυρά το βλέπω να με χρεώνει τριπλά από αυτό το μήνα και ύστερα. But this is another story που λέει και ο Babouras!




Τρεις και ο κούκος!





Στη δουλειά από την άλλη, είμαστε τρεις και ο κούκος, και αν λάβετε υπόψη σας ότι ο κούκος είναι άχρηστος, δεν μπορεί να κανει βάρδιες, είμαστε σκέτο τρεις, που δεν την παλεύουμε κιόλας. Αν και εγώ την παλεύω ακόμα είναι αλήθεια, έχω περάσει πολύ χειρότερα, δε πιστεύω σε τίποτα, δεν ξέρω τίποτα και κάπως έτσι την βγάζω καθαρή μέχρι τώρα. Αφήστε που μου αρέσει κιόλας λίγο αυτό το χώσιμο, τη βρίσκω με αυτό το ρίσκο, γιατί κάνω μόνο όσα μου αρέσει να κάνω και τίποτα παραπάνω, τέρμα τα ηλίθια meeting, τέρμα τα failure to communicate, τέρμα όλα. Τέρμα και ο ύπνος αλλά μη μου το θυμίζετε.




Και στην τελική, αν τα πράγματα χειροτερέψουν, θα φωνάξω τον Wolverine να βοηθήσει!






Τι-ταινιάρα-ήταν-αυτή-τι-ταινιάρα-ήταν-αυτή! Να τρελαθώ κόντεψα ο fan χτες το βράδυ που πήγαμε και το είδαμε, ωστόσο για άλλο λόγο γράφω αυτό το post, το γράφω για να σας προειδοποιήσω σειρούλες, ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ VILLAGE ΑΛΛΑΞΑΝ, πλέον σου δίνουν αποδείξεις αντί για εισητήρια κανονικά, οπότε μη τις πετάτε τις αποδείξεις, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ, και χωρίς αυτές δε μπορείτε να μπείτε στην αίθουσα, μπορείτε δηλαδή, αλλά θα χρειαστεί να γίνετε διάσημοι πρώτα, να σας μάθουν όλοι στον πολυχώρο, 'να αυτοί που χάσανε τα εισητηρία τους' θα 'λένε. Και το επιχείρημα ΄ρε παιδιά, ο Wolverine είναι φίλος μου' δεν πιάνει, δε μπορώ να καταλάβω γιατί.