»

Monday, May 4, 2009

Ταινιάρα έχουμε γίνει!

Full House!








Στο σπίτι μου πλέον, ξέρετε, αυτό το μικρό στην Αργυρούπολη, είμαστε πλέον complet, που λέει και η διαφήμιση, είμαστε over our limit, που λέει και η πιστωτική μου, είναι κατελειμένα όλα τα κρεβάτια, όλοι οι καναπέδες και όσον αφορά στους κοινόχρηστους χώρους πρέπει να take a number για να τους χρησιμοποιήσεις, που λένε και οι Αμερικάνοι. Παλί καλά έχουμε πολλές παιχνιδομηχανές και ξεχνιόμαστε έτσι όταν περιμένουμε να πάμε τουαλέτα! Περνάμε ωστόσο πολύ ωραία, έχουμε πολύ γέλιο και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψουν οι αλήτες όταν φύγουν. Άλλα καλά: έχει φαγητό πάντα, ζεστό νερό πάντα, καθαρά πουκάμισα πάντα, κωλόχαρτο πάντα κτλ κτλ. Το πλυντήριο ωστόσο δε βλέπω να τη βγάζει καθαρή, είναι πολλά τα ρούχα μας, και εκτός από αυτό, η σπιτονοικοκυρά το βλέπω να με χρεώνει τριπλά από αυτό το μήνα και ύστερα. But this is another story που λέει και ο Babouras!




Τρεις και ο κούκος!





Στη δουλειά από την άλλη, είμαστε τρεις και ο κούκος, και αν λάβετε υπόψη σας ότι ο κούκος είναι άχρηστος, δεν μπορεί να κανει βάρδιες, είμαστε σκέτο τρεις, που δεν την παλεύουμε κιόλας. Αν και εγώ την παλεύω ακόμα είναι αλήθεια, έχω περάσει πολύ χειρότερα, δε πιστεύω σε τίποτα, δεν ξέρω τίποτα και κάπως έτσι την βγάζω καθαρή μέχρι τώρα. Αφήστε που μου αρέσει κιόλας λίγο αυτό το χώσιμο, τη βρίσκω με αυτό το ρίσκο, γιατί κάνω μόνο όσα μου αρέσει να κάνω και τίποτα παραπάνω, τέρμα τα ηλίθια meeting, τέρμα τα failure to communicate, τέρμα όλα. Τέρμα και ο ύπνος αλλά μη μου το θυμίζετε.




Και στην τελική, αν τα πράγματα χειροτερέψουν, θα φωνάξω τον Wolverine να βοηθήσει!






Τι-ταινιάρα-ήταν-αυτή-τι-ταινιάρα-ήταν-αυτή! Να τρελαθώ κόντεψα ο fan χτες το βράδυ που πήγαμε και το είδαμε, ωστόσο για άλλο λόγο γράφω αυτό το post, το γράφω για να σας προειδοποιήσω σειρούλες, ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ VILLAGE ΑΛΛΑΞΑΝ, πλέον σου δίνουν αποδείξεις αντί για εισητήρια κανονικά, οπότε μη τις πετάτε τις αποδείξεις, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ, και χωρίς αυτές δε μπορείτε να μπείτε στην αίθουσα, μπορείτε δηλαδή, αλλά θα χρειαστεί να γίνετε διάσημοι πρώτα, να σας μάθουν όλοι στον πολυχώρο, 'να αυτοί που χάσανε τα εισητηρία τους' θα 'λένε. Και το επιχείρημα ΄ρε παιδιά, ο Wolverine είναι φίλος μου' δεν πιάνει, δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

0 σχόλια: