»

Friday, July 31, 2009

Σε μια παραλίιιιααα

Εγώ πάω...!!!!! Θα έρθετε;;



Print Page

Wednesday, July 29, 2009

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Αγαπητό PC- Solutions,
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 καιπαρατήρησα πως το κα ινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγέςστα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών καιχρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαναπρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως τοΡομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως ταChampions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα καικατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα...


AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 καιΛουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήσητων screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2..5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσωςπροκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", πουκαταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μηνσκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί ναπροκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή τουλειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και μεπεριορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικέςκαινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουντην απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, ΚαυτάΕσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή"εκτέλεση κατά την εκκίνηση".


Με εκτίμηση - Ο admin ZODI


Wednesday, July 22, 2009

Ο Καϊλας της Αργυρούπολης και η Κατσαρίδα Νίτζα

Επιτέλους…κάτι πρέπει να γίνει με αυτό τον Μπάμπουρα. Η σιγή μου τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν αρκετή για να δείξει το μέγεθος του ναρκισσισμού που διέπει (όλο ωραίες λέξεις είμαι σήμερα, έγραφα μια επιστολή σε ένα Υπουργείο)…διέπει λοιπόν αυτόν τον βλάκα. Κλασσικά θα τα πάρει τώρα αυτός, και όλο με κράζετε και εγώ δεν σας έκραξα ποτέ και Λέπουρα είσαι μαλάκας, μπλα μπλα μπλα. Ο Βασιλάκης Καϊλας της Αργυρούπολης. Με την ευγένεια του, αυτός και άλλος ο Μάγκουρας που αυτή την ώρα είναι κάτω από μια ξαπλώστρα στο Κιάτο, διαβάζει Sportday και φωτοσυνθέτει!




Εν συντομία. Λόγος ξεσπάσματος: Έχω επηρεαστεί με διάφορα τελευταία και έχω γίνει πολύ μαλακός. Ανησυχώ…Αυτό ήταν για να επιβεβαιώσω ότι το έχω ακόμα.
Ο Μπάμπουρας από την άλλη ένα μικρό κραξιματάκι που και που το θέλει. Είναι σαν το λάδι στην μηχανή...ή μάλλον σαν το νερό στους καθαριστήρες. Μην περιμένετε και την συνέχεια, αυτό που επεξηγεί τον παραλληλισμό. Δεν θα πάθει και τίποτα χωρίς αυτό αλλά δουλεύει καλύτερα έτσι…απλά.

Το σ/κ έριξα μισό μπουκάλι ΤΕΖΑ σε μια κατσαρίδα. Από αυτές με τα φτερά. Κάποιοι δεν ήξεραν καν ότι υπάρχει αυτό το είδος…ούτε εγώ θυμάμαι τώρα που το σκέφτομαι παλιά αν υπήρχαν αυτές. Καλά, το θέμα είναι ότι την έλουσα, γυρνάει ανάποδα – πάρ’τα μωρή άρρωστη σκέφτομαι – και μετά από 5΄ενώ έχω αφήσει την σωρό να κείτεται (άλλη εντυπωσιακή λέξη) εκεί μέχρι να βάλει διαφημίσεις το κανάλι και την φτυαρίσω, την βλέπω με την άκρη του ματιού μου να σηκώνεται –μα το Θεό έκανε σάλτο σαν αυτό που κάνουν οι Νίτζα- γυρνάει κανονικά και αρχίζει το τροχάδη. Την πρόλαβε η μυγοσκοτώστρα όμως. Κανονικός παραδοσιακός θάνατος Νίτζα (με το Νί τραβηγμένο, και όχι Νίντζα όπως άκουσα πρόσφατα να τους λένε…) με τιμές και όλα.



Ερώτημα 1: Γιατί δεν πέθανε με το ΤΕΖΑ; Εντάξει ήταν λίγο παλιό αλλά της καριόλας της έριξα μισό μπουκάλι!
Ερώτημα 2: Είναι η συνέχεια του 1 βασικά. Τι ήταν αυτό το κόλπο με τον σάλτο; Σκέφτομαι δύο εκδοχές. Είτε οι κατσαρίδες άμα τις…λούσεις εισχωρεί σε τόσο μεγάλο βαθμό το δηλητήριο που αλλάζει γενετικά και αστραπιαία το DNA τους, τους δίνει ανοσία και εκπληκτικές ικανότητες….Κάποια στιγμή σε μια ταινία είχαν πεί για τους Νίτζα ότι η υπερβολική δόση αμφεταμίνης προκαλεί προσωρινά εκπληκτική δύναμη και ευλυγισία, ανοσία στον πόνο και τρομακτική ταχύτητα. Οι σύγχρονοι Νίτζα λένε κάποιοι ότι κουμπώνουν κάργα αμφεταμίνες. Αλλά κινδυνεύουν να πάθουν καρδιά ξαφνικά. Αν οι αμφεταμίνες για τις κατσαρίδες είναι η υπερβολική χρήση ΤΕΖΑ;; Τι κάνουμε τότε;;
Είτε…
οι κατσαρίδες έχουν εφεύρει έναν άλλο πανέξυπνο τρόπο να αποφεύγουν την σύλληψη και τον θάνατο. Κάνουν τις ψόφιες! Αν ρίξεις σε μια κατσαρίδα ΤΕΖΑ, τα παίζει, γυρνάει ανάποδα και σταματάει να κουνιέται. Εσύ την φτυαρίζεις με μια εφημερίδα και την πετάς στα σκουπίδια νομίζοντας ότι την σκότωσες. Αν όμως όλα αυτά ήταν όλα μια…παράσταση;; Αν η κατσαρίδα σηκώνεται και φεύγει μετά με την ησυχία της από εκεί που την πέταξες; Έχεις ελέγξει ποτέ; Πόσες κατσαρίδες τις ξαναχτυπάς μετά να τις λιώσεις; Καμία. Μπορεί να υπάρχει ολόκληρη σχολή υποκριτικής εκεί κάτω! Να δίνουν Οσκαρ και τέτοια. Η δικιά μου μπορεί να ήταν απλά κακός ηθοποιός. Ή να νόμιζε ότι δεν έβλεπα. Κάτι άλλες κόβουν λίγο ταχύτητα, χτυπάνε στον τοίχο, γυρνάνε ανάποδα, κουνάνε αργά αργά τα πόδια…μιλάμε για αρχαία τραγωδία τώρα…τρέφουν επίτηδες τον εγωισμό σου, ικανοποιούν την δίψα σου για τον θάνατο τους προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα να τις λιώσεις. Καριόλες…

Επανερχόμαστε στον Μπάρλα και στις αναλήθειες που τόσο εντέχνως παρουσιάζει. Στον μικρό Βασίλη ρώτησε πρώτα: ¨Τι είναι ο Λέπουρας;¨ Και ο Βασιλάκης, η παιχτούρα είπε ¨Ο καλύτερος!¨. Και μετά από την ζήλεια του ο Μπάμπουρας του είπε χααααζζζόοος. Πες το Βασιλάκη…Και το είπε ο Βασιλάκης…και δεν ντρέπεται που το γράφει το κατόρθωμά του. Αυτός ο Μπάμπουρας. Ο Καϊλας.
Το Σάββατο με χίλια ζόρια κάναμε την μετακόμιση ΤΟΥ! Τον παρακαλάγαμε όλη τη βδομάδα να οργανωθεί λίγο για να γίνει το Σάββατο να τον βοηθήσουμε. Γιατί μετά σκορπάμε για διακοπές. Δεν προλαβαίνει, ΟΚ, δουλειές πολλές αλλά ρε φίλε…πώς να το κάνουμε πρέπει να γίνει η δουλειά. Τώρα θα τον πιάσουν τα πατριωτικά, εγώ δεν ζήτησα ποτέ να μείνετε εδώ να το κάνουμε, πήζω από το πρωί μέχρι το βράδυ, τελευταία στιγμή θα το έκανα. Η υπόθεση είναι ότι πήγαμε, φορτώσαμε ένα φορτηγό με όσο δεν πάει.

Πήραμε όλα τα μέτρια και χοντρά. Ο Μπάμπουρας έιναι σκοπό να πάρει μόνο τα χοντρά-χοντρά. Τα απλά χοντρά και κάτω με τα αυτοκίνητα κάποια στιγμή μετά…άααανετα. Ναι πως… Μάγκουρας Το Αρμομπετόν, φόρτωσε το ψυγείο και το πλυντήριο στην πλάτη και ανέβηκε τον Γολγοθά του. Λέπουρας Το Κουτσό Σκυλί ανέβασε και τους δύο καναπέδες. Συν όλα τα άλλα μέτρια , χοντρά, χοντρά-χοντρά αυτοί οι δύο. Και οι δύο έδεσαν μετά το κρεβάτι. Μπάμπουρας βοήθησε δεν λέω…αλλά ήταν τρίτος σε προσφορά.

Πάμε στα του γάμου που γράφτηκαν τα μεγαλύτερα αίσχη:
1. Δεν παντρεύομαι. Όχι γενικά αλλά στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον είναι σίγουρο. Ούτε γκόμενα δεν έχω. Σπόντες του Μπάμπουρα….¨μην είναι ο κουμπάρος ο επόμενος¨ χαλάνε κιόλας τις προοπτικές να βρώ. Και να παντρευτώ. Κατά τα άλλα άξιος άξιος…
2. Άξιος και έχει βάλει τη φωτό με το σακάκι αλά Γιώργος Μάγκας. Που φόρεσα για πλάκα στη Στουγκάρδη πριν καμιά διετία στο Outlet της Hugo Boss. Και το πασάρει τώρα με το στυλ…¨κρίνετε και από μόνοι σας πόσο άξιος μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος¨. Και η άλλη η φωτό με την νύφη που είμαι και γαμώ τα παιδιά επίτηδες την έχει κάνει να πατάς και να μην μεγαλώνει. Δεν τον συμφέρει η άμεση σύγκριση…
3. Ο Γάμος έχει κάνει πάταγο. Το ίδιο και ο Κουμπάρος με την Κουμπάρα. Είδαμε κάποιες φωτό-παπαράτσι, περιμένουμε να δούμε τις επίσημες. Παραμιλάει ο κόσμος ρεεεεεε…ο άλλος ο άσχετος στη χαιρετούρα μου είπε άντε και Βουλευτής! Η κουμπάρα μπορεί να το πιστοποιήσει, είχε μείνει και τον κοίταγε…
4. Την γραβάτα την βρήκα. Δεν την είχα χάσει! Την ξέχασα απλά και ο αδεφός της νύφης την πήρε νομίζοντας ότι είναι του πατέρα του. Απλά τα πράγματα…
5. Ο Μπάμπουρας έριξε τρελό χορό...σαν τον τύπο στον βίντεο ένα πράγμα...




Αυτά προς αποκατάσταση τάξης και αλήθειας...


Print Page

Sunday, July 12, 2009

ΜΟΥΛΚΙ 20200!!!

Το σκηνικό






Στο Μούλκι Κιάτου, στο εξοχικό και εξωτικό και κατά τα άλλα εξοχο αυτό προάστιο του Κιάτου Κορινθίας, κάθε σπίτι έχει και τη δική του πονεμένη ιστορία. Απατημένοι σύζυγοι, ξεπεταγμένες γυναίκες και ακόμα πιο ξεπεταγμένες μαθήτριες, παιδιά με ειδικές ικανότητες, παιδιά που φύγανε για την Αθήνα και δεν ξαναάκουσε ποτέ κανείς για αυτά, ανήψια, ξαδέρφια, εγγόνια, γιαγιάδες, θείοι, πεθερές και άλλοι θείοι κτλ κτλ. Το δικό μας σπίτι στο Μούλκι ωστόσο, είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα. Είναι πέρασμα βλέπετε, και από την αυλή του περνάνε καθημερινά όλοι οι παραπάνω δημότες. Και εκεί που σου τρώνε τις πατάτες σου, σου λένε και την ιστορία τους. Και μένεις εσύ με το στόμα ανοιχτό. Και κάπως έτσι σου παίρνουν ΚΑΙ τη μπριζόλα. Αλλά δεν πειράζει. Τον Βασιλάκη μόνο να μην πάρουνε καμοια μέρα και τρέχουμε.



Ο Βασιλάκης





Δεν είναι καν είκοσι μηνών και είναι ήδη βασιλιάς, αλλά όχι άδικα, τα σπάει ο Βασιλάκης, είναι και κούκλος και πανέξυπνος, χώρια που η γλώσσα του πάει ροδάνι, τώρα πια ξέρει να λέει και 'Λέπουρας' και 'Μπάλας' (βλ Μπάρλας), ωστόσο ξέρει και το σημαντίκοτερο. Τί είναι ο Λέπουρας Βασιλάκη; ΧΑΖΟΣ! Μπράβο Βασιλάκη! Είπαμε το παιδί είναι πανέξυπνο! Και μετά και μετά;


Ο γάμος





Μετά ο Βασιλάκης θα παντρευτεί, όπως κάνανε και τα μπισκοτάκια αυτό το Σάββατο, και ήμουν και εγώ εκεί, ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, ήμουν και εγώ εκεί (δις). Και όλοι σηκωθήκαμε και χορέψαμε και φάγαμε και ήπιαμε, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, όλοι όμως περάσαμε τέλεια, και βάζουμε στοιχήματα τώρα ποιος θα είναι ο επόμενος. Μην είναι ο κουμπάρος; Μπισκοτάκια να ζήσετε ρε!





Ο κουμπάρος





Ο Λέπουρας ήταν αυτός. Άξιο και τίμιο παλικάρι ο Λέπουρας που λέτε, άξιος και ως κουμπάρος. Και ας τον λέει χαζό ο Βασιλάκης. Μόνο που έχασε την γραβάτα του. Ο ευρών αμοιφθήσατε (;) . Και μετά και μετά;




Μετά θα έρθει η Δευτέρα.








Είμαι πάρα πολύ κοντά...