»

Saturday, September 19, 2009

Εισαγωγή στον Κουναβισμό

Κουναβισμός: "Η Τέχνη του να κάνεις τους άλλους να θέλουν να σε σπάσουν στο ξύλο."




Ιδρυτής και πνευματικός ηγέτης:
Το Κουνάβι

Βασικές Αρχές:

  1. Δεν αφήνεις να περάσει τίποτα που περιέχει ακόμα και το μικρότερο λάθος -συνήθως συντακτικό- χωρίς να το σχολιάσεις παίρνοντας το εσκεμμένα της μετρητοίς.
  2. Ρωτάς πολλές φορές το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να έχεις λόγο που το κάνεις.
  3. Δεν ασχολείσαι με ποδόσφαιρο γιατί δεν σ'αρέσει αλλά σαν λόγο δίνεις ότι είσαι εναντίον του στημένου παιχνιδιού παραπλάνησης του έλληνα οπαδού προς όφελος των ιδιοκτητών ομάδων που εξυπηρετούν δικά τους συμεφέροντα και μόνο.
  4. Λες συνεχώς..."Πρέπει Να Κάνουμε Κάτι" (ΠΝΚΚ). Ενώ πίνεις καφέ, έχεις βουλιάξει στον καναπέ, στην ξαπλώστρα κ.τ.λ. Η δήλωση αρκεί, δεν χρειάζεται να κάνεις...όντως κάτι.
  5. Θέλεις πάντα να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου.
  6. Φοράς πυτζάμες.
  7. Κοιμάσαι τα απογεύματα.
  8. Κοιμάσαι νωρίς γενικά.
  9. Αγαπάς -μα αγαπάς όμως- τη θαλπωρή του σπιτιού: Δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις σπίτι, να βγάλεις το κουστούμι, να φροέσεις πυτζάμα και να αράξεις στην τηλεόραση. Αν έχεις φίλους επαναλαμβάνεις το ΠΝΚΚ.
  10. Όταν πεινάς δεν μιλάς καθόλου. Όταν φας αρχίζεις πάντα με εξυπνάδες.
  11. Σου αρέσει ο Βέρτης.
  12. Δεν συννενοήσε ποτέ με την πρώτη. Ούτε με την δέυτερη...ούτε με την τρίτη...
  13. Αγαπημένη προσφώνηση είναι "Φιλαρακο" και ατάκα "Και άλλος που έχει φάει corn flakes με γέυση αλεπού για πρωϊνό" όταν ακούς από άλλον εξυπνάδα.
Θα ακολυθήσουν πολλαπλά παραδείγματα που αναδυκνεύουν το...δόγμα του Κουναβισμού καθώς χρειάζεται βαθιά μελέτη και εξάσκηση ώστε να αντιληφθείς όλες τις βαθύτερες έννοιες του και πως μπορείς ΚΑΙ εσύ να τις εφαρμόσεις στη ζωή σου.

Επίσης θα έχουμε πολύ σύντομα μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ συνέντευξη του ίδιου του ιδρυτή για την οποία σας δίνουμε την μοναδική ευκαιρία (μιλάμε για ευλογία δηλαδή!) να αποστέλετε απο τώρα τις ερωτήσεις που θέλετε να του κάνουμε!

Ασπαστείτε τον Κουναβισμό (και Α-σπάστε τον ηγέτη του στο ξύλο), ανοίχτε την καρδιά σας, κλείστε τα μάτια σας και αφήστε Το Κουνάβι να σας δείξει τον δρόμο...της αλεπούς.


Print Page

0 σχόλια: