»

Friday, October 16, 2009

Μαγνητάκια στο ψυγείο μου (part 3)




Μαγνητάκι νο3: Admitting you are an asshole ( ή για το Δαφνί) is the first step


1. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας ακούω κάποιο τραγούδι μέσα στο κεφάλι μου. Συνήθως είναι γελοίο.

2. Καθημερινά στέλνω επαγγελματικά mail στους εργοδότες μου, σε συνεργάτες μου και σε λοιπούς τρίτους που ξεκινάνε με τη φράση 'σας στέλνω το τάδε αρχείο' και ξεχνάω να επισυνάψω το τάδε αρχείο.

3. Τραγουδάω πιο απαίσια και από τους πιο απαίσιους του x-factor με τη διαφορά ότι εγώ τραγουδάω συνέχεια. Στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στις καφετέρειες, στο μετρό, στα λεωφορεία, παντού. Μέχρι κάποιος να με χτυπήσει άσχημα.

4. Όταν μου ανακοινώνεται κάτι ευχάριστο, που δεν το περιμένω, πχ ότι παίρνω αύξηση ή ότι κέρδισα κάτι ή όταν μου κάνουν ένα δώρο που θέλω πάρα πολύ, ακούω μέσα στο κεφάλι μου τη φωνή της Αφροδίτης Σημίτη να λέει ΄δε φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η Citroen για εσάς΄

5. Κοιτάζομαι σπάνια σε καθρεφτες. Δεν κοιτάζομαι ούτε όταν ξυρίζομαι (την πρώτη φορά τουλάχιστον, τη δεύτερη αναγκάζομαι και κοιτάζομαι, για προφανείς λόγους)

6. Προσπαθώ καθημερινά να είμαι απόλυτα ειλικρινής με όλους. Η αποτυχία επίσης είναι καθημερινή.

7. Όσο μεγαλώνω αλλάζω συνεχώς γνώμη για διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, παλιότερα πίστευα ότι η μεγαλύτερη εφεύρεση είναι ο αναπτήρας, στη συνέχεια άλλαξα γνώμη και πίστευα ότι είναι οι φακοί επάφής, μετά ο καναπές-κρεβάτι, ύστερα το πλυντήριο ρούχων, στη συνέχεια το ασανσερ ενώ τώρα πια πιστεύω ότι η μεγαλύτερη εφεύρεση του κόσμου απλά δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.

8. Αγαπημένη μου ταινία είναι το X-Men 2, αγαπημένο μου τραγούδι το ΄μη με ξυπνάς απ' τις έξι' και αγαπημένο μου βιβλίο το Μονολογκ του Χρηστίδη. Αν καί είναι λίγο μεγάλο.

9. Έχω βάσιμες υποψίες ότι όλα ήταν διαφορετικά πριν αλλάξουν, αν και ώρες ώρες πιστεύω ότι η πραγματικότα δεν υπάρχει.

10. Μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το cd - player, αλλά δε θα καταλάβω ποτέ πως δουλεύει το πικάπ.

11. Κάθε φορά που τρώω πατάτες τηγανητές με λουκάνικα, θυμάμαι το επεισόδιο από τις Τρεις Χάριτες που ο άντρας της Μεντή της ζητάει διαζύγιο και εκείνη λόγω κατάθλιψης τρώει συνέχεια τουλουμπάκια.

Print Page

1 σχόλια:

Lepouras said...

Άλλος ένας πιστός ακόλουθος του Κουναβισμού που μέσα από την βαθιά του πίστη αρχίζει και εξωτερικεύει αληθινά αισθήματα και καταστάσεις. Είμαι συγκινημένος...Το ίδιο θα είναι και ο ηγέτης μας, είμαι σίγουρος...