»

Wednesday, November 25, 2009

Συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε.


Είχαμε σήμα! Σήμα καμπάνα!



Θέλαμε conn-x! Λατρεία conn-x!





Μελαγχολήσαμε...



Και το καλύτερο: Πήγαμε Μιλάνο το πρωί και επιστρέψαμε το βράδυ! How cool is that?




Print Page

Friday, November 20, 2009

Κουναβισμός: Ομοιότητες και χρησιμότητα

Η ομοιότητα είναι όπλο. Μην το ξεχνάς. Προσπάθησε πάντα να βρίσκεις στους ανθρώπους κοινά χαρακτηριστικά με διάφορες χαρακτηριστικές γνωστές μορφές. Ξεκινά από το ζωϊκό βασίλειο και μετά πήγαινε σε διασήμους.
Προτεινόμενες εκφράσεις:
- ¨Ώπα ρεε...Χατζηνικολάου¨
- ¨Κοίτα ποιός μιλάει...το Πουλί¨ κ.α























Print Page

Thursday, November 19, 2009

Μιλάμε για άνθιση...

Ναι..πως...¨Μπουμπούκια¨ όλοι είστε!


Print Page

Wednesday, November 18, 2009

Ανα κατηγορία λέμε...

1) Γεωγραφικός: Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί !
2) Θρησκευτικός: Θεέ μου !!!
3) Αυτοκτονίας: Πεθαίνω !!!!!!
4) Δολοφονίας: Αν σταματήσεις σε σκότωσα !!!
5) Θετικός: Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι !
6) Αρνητικός: Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι !
7) Στιγμιαίος: Τώρα ! τώρα ! τώρα !
8) Επίπονος: Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ !
9) Οργασμός του τρόπου 1: Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα !
10) Οργασμός του τρόπου 2: Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά !
11) Επεξηγηματικός: Έτσι ! Έτσι ! Έτσι !
12) Επιβεβαιωτικός: Αυτό είναι ! Αυτό είναι !
13) Μαραθώνιος: Φτάνω !! Φτάνω !!
14) Τελειωτικός: Τελειώνω !! Τελειώνω !!
15) Οργασμός της αγελάδας: Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
16) Οργασμός της πάπιας: Α-παπα παπα-παπα !!
17) Οιδιπόδειος: Τι σου κάνω, μάνα μου !
18) Πατρικός: Παιδί μου !!!
19) Ο οργασμός του μαμάκια: Μάνα μου, ώχου, μάνα μου !!
20) Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη: Πάρτα !!
21) Ο οργασμός της Νατάσας: Αχ Κώστα-Κώστα
22) Ο οργασμός του κάμπινγκ: .....( για να μην σ' ακούσουν από τις διπλανές σκηνές )
23) Οργασμός παντρεμένων: Το ταβάνι θέλει βάψιμο Νώνταααα !!
24) Οργασμός της μοδίστρας: Σκίσε με !!!
25) Οργασμός του πλεονέκτη: Κι άλλο !! Κι άλλο !!
26) Οργασμός της θρησκευόμενης: Άη-Γιώργη μου !! Καβαλάρη μου !!!
27) Οργασμός του γιατρού: Πάρτα, μωρή άρρωστη !!
28) Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου: Μωράκι μου,..Μωράκι μου !!
29) Οργασμός του ανασφαλή: Σ' αρέσει ; Ε ; Σ' αρέσει ;
30) Οργασμός του περίεργου: Τι σου κάνω ; Πες, τι σου κάνω ? !!
31) Οργασμός της ψυχρής: Λιώνω !!!
32) Οργασμός της ψεύτρας: Τελείωσες καρδούλα μου ; Αχ, αχ κι εγώ
33) Οργασμός του ψυχιάτρου: Με τρελαίνεις !!
34) Οργασμός του G.P.S.: Πιο πάνω.πιο πάνω.πιο δεξιά.Εκεί, εκεί ανάμεσα !!
35) Οργασμός ανοργασμικής: Τελείωσες ; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε λίγο σοβαρά για τη   σχέση μας ;
36) Βλάχικος οργασμός: Οη, Οη, μάνα μ' !!!
37) Κρητικός οργασμός: Ωφού !! Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις.


Print Page

Tuesday, November 17, 2009

Καπνιστές και Νέα γρίπη

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ


Πρώην και νυν καπνιστές πρέπει να κάνουν σπιρομέτρηση και να εμβολιαστούν κατά της νέας γρίπης. Τη συμβουλή αυτή έδωσαν χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας κ. Κώστας Γουργουλιάνης και τα μέλη του συμβουλίου κ. Νίκος Τζανάκης και Επαμεινώνδας Κοσμάς και η κ. Σύλβια Ντουμίτρου, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.

Οι επιστήμονες τόνισαν ότι είναι εξαιρετικά μεγάλος ο κίνδυνος δυσάρεστων επιπλοκών από τη γρίπη για τους πάσχοντες από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. Η διάγνωση της νόσου αποτελεί κίνηση πρώτης προτεραιότητας, καθώς μεγάλο μέρος των ασθενών δεν γνωρίζουν ότι πάσχουν.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, 500.000 έως 700.000 Ελληνες πάσχουν από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και από αυτούς οι μισοί σχεδόν δεν το γνωρίζουν. Το κάπνισμα αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα κινδύνου, ενώ τα συμπτώματά της είναι βήχας, πτύελα, δύσκολη αναπνοή στη μυϊκή προσπάθεια.

Οι κάτοικοι της Αττικής κινδυνεύουν περισσότερο, λόγω της έκθεσης στους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Εκτιμάται ότι κάθε Αθηναίος εισπνέει καθημερινά ρύπους, οι οποίοι αναλογούν στο κάπνισμα τριών έως τεσσάρων τσιγάρων ημερησίως. (Πόσο;;;)

Τα συμπτώματα εμφανίζονται ύπουλα και πολλοί από τους πάσχοντες τα θεωρούν λανθασμένα σαν μια φυσιολογική συνέπεια του καπνίσματος και της ηλικίας. Το παρήγορο είναι ότι όλο και περισσότεροι Ελληνες ευαισθητοποιούνται, όπως δείχνουν οι μελέτες.

Source: ΕΘΝΟΣ
Print Page

Friday, November 13, 2009

Goooooooooooooooood Morning Thessaloniki!!!!!!

Print Page

Thursday, November 12, 2009

Το όπλο σου γεμάτο για μια ζωή...

Πέρι πλαστικές και...making love έως τα βαθιά χαράματα που γράφει ο φίλος Μπάμπουρας δεν χρειάζεται να διαβάσετε Men´s Health. Πόσο μάλλον να παρακουληθέσετε τα σεμινάρια..

Καλλιεργημένα πέη δοκιμάζονται με επιτυχία σε κουνέλια

Τεχνητά πέη που καλλιεργήθηκαν στο εργαστήριο αποδείχθηκαν πλήρως λειτουργικά όταν δοκιμάστηκαν σε κουνέλια, τα οποία μάλιστα μπόρεσαν να ζευγαρώσουν ξανά σαν... κουνέλια και να αποκτήσουν απογόνους.

Η έρευνα ανοίγει το δρόμο για την καλλιέργεια περίπλοκων ανθρώπινων οργάνων όπως τα γεννητικά όργανα και το συκώτι, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από τον οργανισμό των ίδιων των ασθενών, αναφέρουν οι ερευνητές στο Proceedings of the National Academy of Sciences.
O Δρ Αντονι Αντάλα, επικεφαλής των πειραμάτων στο Πανεπιστήμιο του Ουέικ Φόρεστ στη Βόρειο Καρολίνα, ήταν φυσικό να εστιαστεί στο πέος, δεδομένου ότι είναι ουρολόγος παιδίατρος που ειδικεύεται στις παθήσεις και τις συγγενείς ανωμαλίες του ουρογεννητικού συστήματος.
«Αυτή ήταν η έμπνευση για αυτή την εργασία. Βλέπουμε συνέχεια μωρά και ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων» ανέφερε στο Reuters.

Ο Αντάλα και οι συνεργάτες του αρχικά αφαίρεσαν τα πέη από 12 κουνέλια και αφαίρεσαν από τα όργανα όλα τα ζωντανά κύτταρα, μέχρι να απομείνει μόνο μια «σκαλωσιά» από συνδετικό ιστό.
Πάνω σε αυτές τις σκαλωσιές τοποθετήθηκαν κύτταρα από άλλα κουνέλια, τα οποία αφέθηκαν να πολλαπλασιαστούν στο εργαστήριο μέχρι να σχηματίσουν νέα «πέη».
Ήταν ένα δύσκολο επίτευγμα, για το οποίο χρειάστηκαν 18 χρόνια προσπαθειών. «Έπρεπε να βρούμε τους κατάλληλους αναπτυξιακούς παράγοντες, τη σωστή «σούπα» για την καλλιέργεια των κυττάρων» εξηγεί ο Αντάλα.
Το σημαντικό ήταν να αναπτυχθούν δύο είδη κυττάρων, τα λεία μυικά κύτταρα από τα οποία αποτελείται το σπογγώδες σώμα του πέους, και τα ενδοθηλιακά κύτταρα που δίνουν αιμοφόρα αγγεία για την τροφοδοσία του οργάνου.

Έξι εβδομάδες μετά την έναρξη της καλλιέργειας, τα τεχνητά πέη μεταμοσχεύτηκαν πίσω στα ακρωτηριασμένα πειραματόζωα, τα οποία φρόντισαν να τα χρησιμοποιήσουν άμεσα:
Όταν τοποθετήθηκαν στο ίδιο κλουβί με θηλυκά κουνέλια, όλα τα αρσενικά με μεταμοσχευμένα πέη ζευγάρωσαν μαζί τους εντός ενός λεπτού, και τέσσερα από τα θηλυκά γέννησαν αργότερα μιξρά.
Τα άτυχα αρσενικά στα οποία μεταμοσχεύτηκε μόνο η «σκαλωσιά», για λόγους σύγκρισης, ούτε καν προσπάθησαν να ζευγαρώσουν.

Ο Δρ Αντάλα ελπίζει τώρα ότι το επίτευγμα μπορεί να επαναληφθεί και με άλλα όργανα: «Στο παρελθόν είχαμε δημιουργήσει ιστό κλειτορίδας. Έχουμε εκτεταμένες εργασίες σε εξέλιξη για τους νεφρούς και το ήπαρ» αναφέρει.
»Ασθενείς με συγγενείς ανωμαλίες, καρκίνο του πέους, τραύματα του πέους, και ορισμένους τύπους οργανικής στυτικής δυσλειτουργίας θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτή την τεχνολογία στο μέλλον» υπόσχεται ο ερευνητής.

Source: TO BHMA
Print Page

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη (ή αλλιώς ‘εγώ καλά είσαι, εσύ καλά είμαι;)

Χθες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν μυστικός πράκτορας που με κυνηγούσε ο συνεργάτης Σπύρος, ο οποίος λέει ήταν τρομοκράτης, για να μου πάρει ένα πολύ hi-tech κινητό που είχα, σαν πλακέτα-τσιπάκι ήταν, για να το βάλει σε ένα πύραυλο που ήθελε για να καταστρέψει τον κόσμο. Και εγώ για να του ξεφύγω έκανα free running ή παρκούρ πως το λένε, αυτό που είναι κάτι τυπάδες που πηδάνε από κτίριο σε κτίριο και από ταράτσα σε ταράτσα μέχρι που έφτασα σε ένα σοκάκι όπου γύρισα ξαφνικά και του είπα ‘εσύ δεν είσαι τρομοκράτης, εσύ είσαι ο Σπύρος’, ‘δεν είμαι ο Σπύρος’ μου απάντησε, ‘και τότε ποιος είσαι’, τον ξαναρώτησα, ‘ο χειρότερος σου εφιάλτης΄ είχε το θράσος και ξεστόμισε ο παλιό-τρομοκράτης, ‘αυτό είναι δική μου ατάκα παλιο-τρομοκράτη’ του είπα, οπότε και βγάλαμε τις σπάθες μας και οι δυο και μονομαχήσαμε όπως μονομαχούσε ο highlander με τους άλλους highlander κάθε φορά που βρίσκονταν, μεχρι και το soundtrack ακουγα, ‘γιατί στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας’, κτλ κτλ, anyway, μέχρι που του έκοψα το κεφάλι και ησυχάσαμε λιγο.

Άλλα νέα (other news) Σαλονικιότικα αυτή τη φορά: Σήμερα βγήκαμε με τον Τάσο για ένα ποτάκι , πήγαμε στο Ernest, ένα μπαράκι παραλία και Αριστοτέλους γωνία, ωραίο μπαράκι, if you ask me, με ακόμα πιο ωραία bar woman, την Κατερίνα, με την οποία και τα πίναμε όλοι μαζί, εμείς, αυτή και ένας τύπος δίπλα μας, ο οποίος STANDARD γούσταρε τον dj, ο οποίος όμως τα έπινε με τους φίλους του πιο πέρα, όχι μαζί μας ευτυχώς, ‘μέχρι τέσσερις είναι οικογένεια, από τέσσερις και πάνω δυσκολεύει το πράγμα’ που λέει και ο λαός, anyway, και όλως παραδόξως περάσαμε πολύ ωραία. Η μουσική ήταν ωραία, ο κόσμος ήταν ωραίος, εγώ ήμουν ωραίος, όλοι ωραίοι ήμαστε. Μόνο μια στιγμή αγρίεψε το πράγμα, που ο τύπος έστελνε μηνύματα στον dj και αυτός δεν του απαντούσε, αλλά τον πήρε η Κατερίνα με το καλό, τον τύπο δίπλα μας, όχι τον dj, και ησυχάσαμε και γι’ απόψε.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ανοίξαμε νέο τεράστιο μαγαζί με ανδρικά ρούχα-αφρό μέσα σε μία νύχτα, η ψυχούλα μας το ξέρει πως, αλλά το ανοίξαμε. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! Βέβαια είχαμε και τις απώλειες μας, ο store-manager κλάταρε, άνθρωπος και αυτός απόψε θα φωνάξει (Ευρυδίκη), αλλά ευτυχώς (δις) υπάρχει η Κατερίνα. Αναλαμβάνει και store managers, εκτός από τύπους που γουστάρουνε τον dj. ευτυχώς (τρις και το λουρί της μανας). Όσο για τον retail manager ηρέμησε και αυτός. Λίγο η Κατερίνα, λίγο ο φάρος απέναντι που ‘τώρα δουλεύει-τώρα δε δουλεύει-τώρα δουλεύει-τώρα δε δουλεύει-τώρα δουλεύει-τώρα δε δουλεύει’ κτλ κτλ (α καλό ε), λίγο η μουσική, ηρέμησε και αυτός. Και η φωνή από το παιδάκι από αυτή τη νέα σειρά με το Κόχλα και τη Λοιζϊδου να φωνάζει ‘wtf!’ (what the fuck) άρχισε σιγά σιγά να εξασθενεί μέσα στο κεφάλι μου και όλο και περισσότερο να δυναμώνει η φωνή της αγαπημένης Αφροδίτης Σημίτη να λέει ‘δε φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η Citroen για σας!’ οπότε όλα καλά θα πάνε μάλλον. Αυτό σκεφτόμουνα μέχρι που ο Τάσος με ρώτησε πώς θα γυρίσουμε σπίτι. ‘Εγώ θα πάρω Taxi’ του είπα. 'Παρκούρ απόψε δεν κάνω!'


Print Page

Έτοιμοι; by sakis

Γράφτηκε δυο εβδομάδες πριν...

Ο Γιώργος, Γιώργος και αυτός, ένα παιδί που δουλεύει απέναντι, το κάνει όπως ο Σάκης στο x-factor τώρα τελευταία, όλο βάζει και βγάζει τα Ray-Ban γυαλιά του και συνέχεια μας ρωτάει ‘Έτοιμοι;’. Ο Γιώργος από απέναντι, το έχει χάσει και αυτός τελείως, νομίζει ότι είναι μοντέλο, νομίζει ότι είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας, νομίζει ότι είναι ο καλύτερος από όλους και το κυριότερο, νομίζει ότι είναι έτοιμος. Από την άλλη, είναι πολύ καλό παιδί, και έχει και πάρα πολύ χιούμορ, τόσο χιούμορ, που κάθε μέρα όταν του λέω ότι είναι πολύ καλύτερος από τον Σάκη, εκείνος χαμογελάει σα να λέει ότι το ξέρει…

Ωστόσο, όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε όντως έτοιμοι. Ο Κωστάκης είναι πανέτοιμος να οργώσει τα βουνά και τα λαγκάδια της Κορίνθου με το νέο του Hi-Lux, ο Λέπουρας είναι πανέτοιμος για τη νέα ψηφιακή εποχή, ο Μάγκουρας περιμένει πως και πώς να έρθει ο Δεκέμβριος, για οικονομικούς κυρίως λόγους, και εγώ… εγώ κάθε πρωϊ λέω στο Γιώργο από απέναντι, Γιώργος και αυτός, και πειραγμένος, και αυτός, ότι είναι πολύ καλύτερος από το Σάκη. Και αυτός χαμογελάει σα να λέει ότι το ξέρει…

Άλλα νέα: Στο men’s health αυτού του μήνα, στο καταπληκτικό αυτό περιοδικό που παλαιότερα το έβριζα και το κοροϊδευα, και αυτό και τον Λέπουρα που το διαβάζει, γιατί δεν ήξερα φίλοι μου, γι’αυτό και μόνο, και ζητάω ταπεινά συγνώμη (γι’αυτό), στο περιοδικό αυτό λοιπόν, διαβάζουμε χαρακτηριστικά: Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΦΥΙΑΣ! (σελ 88). Σάκης και μαλακίες… Επίσης μιας και αποφάσισα να σας ενημερώσω σήμερα, να σας αναφέρω ότι το men’s Health οργανώνει σεμινάρια 21 και 22 Νοεμβρίου όπου ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ όπως:
· Στύση μέχρι τα βαθιά γεράματα
· Σεξ χωρίς στρες
· Σύγχρονες μέθοδοι πλαστικής για τον άνδρα,
και το αγαπημένο μου,
· Πλούσιο μαλλί για πάντα!

Μπες και εσύ στο www.menshealth.gr και κράτα θέση στις ομιλίες που σε ενδιαφέρουν τώρα!
Για να είσαι έτοιμος για το νέο έτος. Για τις νέες προκλήσεις που μπορεί και ΘΑ ΣΟΥ προκύψουν, για να γαμάς μέχρι τα βαθιά γεράματα, χωρίς στρες, και το κυριότερο για να κάνεις και εσύ πλαστική με την πιο σύγχρονη μέθοδο!

Έχω κολλήσει μ’ αυτό το περιοδικό άσχημα. Αλλά πρέπει να πάω να κοιμηθώ και λίγο γιατί μέσα στις επόμενες τρεις μέρες πρέπει να γεμίσω τρία μαγαζιά με εμπόρευμα, να απογράψω τα δύο από αυτά, να κανονίσω να γεμίσει ένα ακόμα στη Θεσσαλονίκη κτλ κτλ κτλ. Και για όλα αυτά πιστέψτε με ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ.

Print Page

Friday, November 6, 2009

Το ξέρεις μ'αρέσεις...



Print Page

Thursday, November 5, 2009

Bonus Μάθημα

Μάθημα 6ο (Bonus):
Μην τα παρατάς ποτέ. Στο τέλος πάντοτε θα ανταμοιφθείς...
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί σχετικό βίντεο με σοκαριστικές σκηνές.



Print Page

Tuesday, November 3, 2009

Μαθήματα Εταιρικής Επιβίωσης

Μάθημα 1ο

Ένας άνδρας μπαίνει για μπάνιο τη στιγμή που η γυναίκα του μόλις βγαίνει. Εκείνη τη στιγμή χτυπά η πόρτα. Η σύζυγος τυλίγει μια πετσέτα γύρω της και τρέχει να ανοίξει. Ανοίγοντας, αντικρίζει το γείτονα. Πριν αρθρώσει λέξη, ο Γιάννης ο γείτονας της λέει: «Θα σου δώσω 800 Ευρώ αν αφήσεις την πετσέτα να πέσει στο πάτωμα". Αφού το σκέφτηκε για μια στιγμή, η γυναίκα, αφήνει την πετσέτα και στέκεται ολόγυμνη μπροστά στο Γιάννη. Μετά από λίγα λεπτά, ο Γιάννης, βγάζει 800 Ευρώ, της τα δίνει και φεύγει.
Η γυναίκα τυλίγει πάλι την πετσέτα και γυρίζει στο μπάνιο. Ο σύζυγος τη ρωτά ποιος ήταν και αυτή του απαντά ότ ήταν ο Γιάννης ο γείτονας. «Ωραία», λέει ο σύζυγος, «Σου είπε τίποτα για τα 800 Ευρώ που μου χρωστάει;»
Ηθικό Δίδαγμα: Αν μοιράζεσαι κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν κέρδος με τους μετόχους σου, μπορεί να είσαι σε θέση να αποφύγεις αναπόφευκτη έκθεση!

Μάθημα 2ο

Ένας παπάς προσφέρθηκε να οδηγήσει μια καλόγρια με το αυτοκίνητό του. Μπαίνει η καλόγρια στο αυτοκίνητο και καθώς κάθεται, ανοίγει το ρούχο της και αποκαλύπτει τα πόδια της. Ο παπάς παραλίγο να τρακάρει. Αφού κέρδισε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διστακτικά άπλωσε το χέρι του στο γόνατό της. Η καλόγρια γυρίζει και του λέει:«Πάτερ θυμάσαι τον ψαλμό 129;» Ο παπάς δαγκώθηκε. Μετά από λίγο όμως δεν άντεξε τον πειρασμό και ξανά άπλωσε το χέρι του.. Η καλόγρια επανέλαβε: «Πάτερ,θυμάσαι τον ψαλμό 129;» Ο παπάς απολογήθηκε: «Συγνώμη, αδερφή, αλλά η σάρκα είναι αδύνατη». Με τα πολλά έφτασαν στη Μονή και η καλόγρια πήγε στη δουλειά της. Φτάνοντας στην εκκλησία, ο παπάς τρέχει στο βιβλίο των ψαλμών και ψάχνει να βρει τον 129.
Διαβάζει: «Προχώρα μπροστά και ψάξε ψηλά,θα βρεις τη δόξα»
Ηθικό Δίδαγμα: Αν δεν είσαι καλά πληροφορημένος στη δουλειά σου, μπορεί να χάσεις μια σπουδαία ευκαιρία.

Μάθημα 3ο

Ένας, πωλητής, ένας διοικητικός και ο Μάνατζερ πήγαιναν για γεύμα, όταν βρίσκουν στο δρόμο ένα παλιό λυχνάρι. Το τρίβουν και βγαίνει ένα τζίνι. Το τζίνι λέει: «Θα δώσω στον καθένα σας από μια επιθυμία». «Εγώ πρώτος» πετάγεται ο διοικητικός. «Θέλω να είμαι στις Μπαχάμες, να οδηγώ ένα speed-boat χωρίς να έχω καμία έννοια.» Πουφ, και εξαφανίστηκε. « Εγώ τώρα» πετάγεται ο πωλητής. «Θέλω να είμαι στη Χαβάη, ξαπλωμένος
σε μια παραλία με την προσωπική μασέρ μου, μια ατέλειωτη προμήθεια από Πίνα Κολάδας και τον έρωτα της ζωής μου». Πουφ, πάει κι αυτός. «Ο.Κ. είναι η σειρά σου» λέει το τζίνι στον Μάνατζερ. Ο Μάνατζερ λέει: «Θέλω αυτούς τους δύο πίσω στο γραφείο μετά το γεύμα».
Ηθικό Δίδαγμα: Πάντα να αφήνεις το αφεντικό σου να μιλάει πρώτο.

Μάθημα 4ο

Ένα κοράκι καθόταν σε ένα δέντρο, χωρίς να κάνει τίποτα όλη τη μέρα. Ένας λαγός τον ρωτάει: «Μπορώ να κάτσω κι εγώ σαν κι εσένα, και να μην κάνω τίποτα όλη τη μέρα;» Το κοράκι απαντά: «Φυσικά, γιατί όχι;» Έτσι λοιπόν κάθεται και ο λαγός στο χώμα κάτω από το δέντρο και χαλαρώνει. Μια αλεπού πηδάει και τρώει το λαγό.
Ηθικό Δίδαγμα: Για να μπορείς να κάθεσαι όλη μέρα, χωρίς να κάνεις τίποτα, πρέπει να κάθεσαι πολύ ψηλά.(κουναβισμός)

Μάθημα 5ο

Μια γαλοπούλα κουβέντιαζε με ένα ταύρο. «Θα ήθελα πάρα πολύ να ανέβω στην κορυφή αυτού του δέντρου, αλλά δεν έχω την ενέργεια» λέει η γαλοπούλα. «Γιατί δεν τρως λίγο από τα απορρίμματά μου» προτείνει ο ταύρος «είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά». Η γαλοπούλα τρώει λίγη κοπριά και διαπιστώνει ότι της έδωσε αρκετή ενέργεια για να ανεβεί στο πρώτο κλαδί του δέντρου. Την επομένη, αφού έφαγε περισσότερη κοπριά, κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο κλαδί του δέντρου. Τελικά την τέταρτη μέρα, αφού έφαγε μπόλικη κοπριά, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του δέντρου. Δεν πέρασε πολλή ώρα όμως και ένας κυνηγός την εντόπισε και την σκότωσε.
Ηθικό Δίδαγμα: Τα «σκατά» μπορεί να σε ανεβάσουν στην κορυφή, αλλά δεν θα σε κρατήσουν εκεί.

Print Page