»

Thursday, November 12, 2009

Έτοιμοι; by sakis

Γράφτηκε δυο εβδομάδες πριν...

Ο Γιώργος, Γιώργος και αυτός, ένα παιδί που δουλεύει απέναντι, το κάνει όπως ο Σάκης στο x-factor τώρα τελευταία, όλο βάζει και βγάζει τα Ray-Ban γυαλιά του και συνέχεια μας ρωτάει ‘Έτοιμοι;’. Ο Γιώργος από απέναντι, το έχει χάσει και αυτός τελείως, νομίζει ότι είναι μοντέλο, νομίζει ότι είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας, νομίζει ότι είναι ο καλύτερος από όλους και το κυριότερο, νομίζει ότι είναι έτοιμος. Από την άλλη, είναι πολύ καλό παιδί, και έχει και πάρα πολύ χιούμορ, τόσο χιούμορ, που κάθε μέρα όταν του λέω ότι είναι πολύ καλύτερος από τον Σάκη, εκείνος χαμογελάει σα να λέει ότι το ξέρει…

Ωστόσο, όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε όντως έτοιμοι. Ο Κωστάκης είναι πανέτοιμος να οργώσει τα βουνά και τα λαγκάδια της Κορίνθου με το νέο του Hi-Lux, ο Λέπουρας είναι πανέτοιμος για τη νέα ψηφιακή εποχή, ο Μάγκουρας περιμένει πως και πώς να έρθει ο Δεκέμβριος, για οικονομικούς κυρίως λόγους, και εγώ… εγώ κάθε πρωϊ λέω στο Γιώργο από απέναντι, Γιώργος και αυτός, και πειραγμένος, και αυτός, ότι είναι πολύ καλύτερος από το Σάκη. Και αυτός χαμογελάει σα να λέει ότι το ξέρει…

Άλλα νέα: Στο men’s health αυτού του μήνα, στο καταπληκτικό αυτό περιοδικό που παλαιότερα το έβριζα και το κοροϊδευα, και αυτό και τον Λέπουρα που το διαβάζει, γιατί δεν ήξερα φίλοι μου, γι’αυτό και μόνο, και ζητάω ταπεινά συγνώμη (γι’αυτό), στο περιοδικό αυτό λοιπόν, διαβάζουμε χαρακτηριστικά: Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΦΥΙΑΣ! (σελ 88). Σάκης και μαλακίες… Επίσης μιας και αποφάσισα να σας ενημερώσω σήμερα, να σας αναφέρω ότι το men’s Health οργανώνει σεμινάρια 21 και 22 Νοεμβρίου όπου ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ όπως:
· Στύση μέχρι τα βαθιά γεράματα
· Σεξ χωρίς στρες
· Σύγχρονες μέθοδοι πλαστικής για τον άνδρα,
και το αγαπημένο μου,
· Πλούσιο μαλλί για πάντα!

Μπες και εσύ στο www.menshealth.gr και κράτα θέση στις ομιλίες που σε ενδιαφέρουν τώρα!
Για να είσαι έτοιμος για το νέο έτος. Για τις νέες προκλήσεις που μπορεί και ΘΑ ΣΟΥ προκύψουν, για να γαμάς μέχρι τα βαθιά γεράματα, χωρίς στρες, και το κυριότερο για να κάνεις και εσύ πλαστική με την πιο σύγχρονη μέθοδο!

Έχω κολλήσει μ’ αυτό το περιοδικό άσχημα. Αλλά πρέπει να πάω να κοιμηθώ και λίγο γιατί μέσα στις επόμενες τρεις μέρες πρέπει να γεμίσω τρία μαγαζιά με εμπόρευμα, να απογράψω τα δύο από αυτά, να κανονίσω να γεμίσει ένα ακόμα στη Θεσσαλονίκη κτλ κτλ κτλ. Και για όλα αυτά πιστέψτε με ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ.

Print Page

1 σχόλια:

Lepouras said...

Ο Κωστάκης θα οργώνει τα χωράφια όχι με Hi-Lux, αλλά με τη ¨Σούζη¨(απ’το I-SUZU D-Max) που παίρνει σήμερα!!
Και Σπιρουλίνα στο δίπλα κάθισμα με ένα χαμόγελο να καμαρώνει...!