»

Friday, December 4, 2009

Υπνε που πέρνεις τα μωρά και θρέφεις τα μοσχάρια.

Είναι 1. Μία η ώρα. Μία τη νύχτα και θα έπρεπε να κοιμάμαι γιατί δουλεύω αύριο (πάλι). Και μιας και δε κοιμάμαι θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ετοιμάζώ κάποιο από τα 100 excel που θα έπρεπε να έχω ετοιμάσει εδώ και ημέρες, ή ΕΣΤΩ να έστελνα κάποιο από 30 mail που θα έπρεπε να έχω στείλει επίσης εδώ και ημέρες. Ναι καλοί μου φίλοι (σειρούλες). Τα πράγματα είναι τόσο τραγικά. Και εκτός των άλλων είναι και μία. Μία η ώρα. Μία τη νύχτα και θα έπρεπε να κοιμάμαι γιατί δουλεύω αύριο. Ναι καλά μαντέψατε. ΠΑΛΙ.
Άλλα νέα: Ο Λεπουράκος δεν απάντησε σήμερα που τον πήρα και ψιλοανησύχησα. Δουλεύει πολύ και αυτός ο κακομοίρης. Ας ελπίσουμε ωστόσο, ότι όταν τον πήρα αυτός τουλάχιστον κοιμόταν.
Ωραίο πράγμα ο ύπνος. Ο πολύς-χωρίς άγχος-απλός-καθαρός-μέχρι τις 12-για πολλές μέρες συνεχόμενα-βαθύς-ύπνος. Καθόμουν και το το σκεφτόμουν αυτό το θέμα του ύπνου που λέτε προχθες και συνειδητοποίησα ότι ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 2004! Στρατός για ένα χρόνο και μετά αεροδρόμιο. Τέσσερα χρόνια έκλεισα στον Διεθνή Αερολιμένα και παώ για τον πέμπτο. Και αν δε ξανακοιμηθώ ποτέ σαν άνθρωπος; Και αν με πατήσει κανα φορτηγό καμια μέρα στη Βάρη-Κορωπίου; Έτσι θα πάω; Άυπνος; Και το χειρότερο από όλα: Αν την ώρα που με πατήσει το φορτηγό ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;
Τα είπα και στον εργοδότη μου αυτά να ξέρετε. 'Πρέπει να μιλησουμε' του είπα. 'Να μιλήσουμε, να μιλήσουμε' μου απάντησε, 'αλλά αύριο'. Άύριο θα κοιμάμαι' του είπα. ΄Μεθαύριο τότε' μου ξαναείπε. Τουλάχιστον άλλαξα εργοδότη μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Κάτι είναι και αυτό. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 'Η πορεία ενός πουκάμισου΄ την έχω ονομάσει. Αυτό το τίτλο θα έχει το επόμενο μισο-τελειωμένο βιβλίο μου, και θα είναι η συνέχεια του 'ή ζωή μου με μια κέτσαπ', επίσης μισοτελειωμένου τελευταίου βιβλίου που δεν έχω γράψει ακόμα, στο οποίο, η κέτσαπ, όπως και το πουκάμισο, δεν θα είναι μία, αλλά πολλές. Είναι πολλά τα πουκάμισα σειρούλες. Σαν τις κέτσαπ. Μόνο που δε μπαίνουν στο ψυγείο, αλλά στη ντουλάπα. Μικρή διαφορά. Η ουσία ωστόσο είναι μία. Ότι νυστάζω. Νυστάζω πολυ.
Καληνύχτα.




Print Page

1 σχόλια:

Lepouras said...

Λεπουράκος δίνει παρόν βροντερό! Σταθερό και internet του τα κόψανε και σε λίγο μάλλον θα κοπούν και οι εισερχόμενες. Η μάχη με την HOL τώρα αρχίζει...
Καφέ και chat το σ/κ που έρχεται οπωσδήποτε!