»

Wednesday, March 3, 2010

Τα νέα του Baboura!

Παραιτήθηκα!


Yes i did. Κάνω διακοπές τώρα, ωστόσο από Δευτέρα και πάλι κοντά σας! Από Δευτέρα επίσης θα κυκλοφορήσει και το νέο μου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ all over Athens, και όχι μόνο, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, τώρα και σε pocket, αλλά και με νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα θα εμπεριέχει και νέα ενότητα με τίτλο 'ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΦΟΣΟΝ: α)ψάχνετε για μαλάκες, β)έχετε την απαίτηση να δουλεύω εφτά μέρες την εβδομάδα, δεκαπέντε ώρες την ημέρα, γ) δεν ξέρετε τι σας γινεται και δ) δε με βολεύουν οι συγκοινωνίες. Αει σιχτίρ! Ωστόσο, και όπως προανάφερα, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, ALL OVER ATHENS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ POCKET! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Πήγα γυμναστήριο!

Στου Κυριάκου! Για όσους έχουν να πάνε γυμναστήριο από τότε που έχω να πάω και εγώ, δηλαδή από τότε που παιζόταν η Λάμψη ακόμα, και έπαιζε και η Κούρκουλα σε αυτήν, να αναφέρω ότι πλέον υπάρχουν νέες και ανανεωμένες ασκήσεις (σαν το βιογραφικό μου) που δε σε κουράζουν, ναι όπως ακούσατε (διαβάσατε) δε σε κουράζουν, και όχι μόνο αυτό, μπορείς να τις κάνεις κιόλας. Μόνο που τώρα πια χρειάζεται να έχετε μαζί σας πετσέτα πιο μεγάλη από αυτή τη μικρή την πράσινη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ που είχα εγώ, ένα σκοινάκι (!), ένα/μία φίλη και ένα μαγιό. Don't ask σειρούλες. Επίσης θα πάω και αύριο. Wiiiiiiiii!!!!


Πήγα και super - market!

Μετά από πολύ καιρό και πήραμε και 2 εξάδες κωλόχαρτο. Δεν-την-ξαναπαθαίνουμε-δεν-την-ξαναπαθαίνουμε!


Κατέβηκα κέντρο.

Όχι για δουλειά, αλλά για ευχαρίστηση. Και πήγα στο Taf και ήταν πολύ ωραία. 'Που είναι η αυλή;' με ρώτησε ο όχι-και-τόσο-έξυπνος ξάδερφος. 'Αυτή είναι η αυλή' του απάντησα. ΄Βλάκα'


Η αδερφή μου βρήκε νυφικό!

Να ηρεμήσει λίγο και ο ξάδερφος γιατί σε ένα ακόμα οίκο να τον πήγαινε (η αδερφή μου), θα έπαιρνε κανά τούλι καμοιά ώρα καi θα την έπνιγε (την αδερφή μου). Kαι όχι τίποτα άλλο είναι και ακριβά τα μπουρδέλα τα τούλια. Και αν διαβάσατε προσεκτικά την πρώτη παράγραφο θα έπρεπε να έχετε καταλάβει ότι δεν είμαστε για έξοδα! Σειρούλες μου εσείς.

PS: Εμένα μου λείψατε, εσάς; Εσάς σας λείπετε;



Print Page

0 σχόλια: