»

Saturday, July 3, 2010

?




Δεν θέλω σχόλια...
Magouras es a Paris, alors en dance και τα σχετικά. Θα παιξει και λίγο μπαλίτσα, μεγάλη παιχτούρα, αδικείτε από τους άμπαλους συμπαίχτες.
Το post θα είναι τύπου Μπάρλα. Αυτές οι λιτές προτάσεις, βαθυστόχαστες, ψιλοcool και τα σχετικά. Το master το έχει ακόμα αυτή η γκόμενα στη Lifo, Athens (?) που γράφει έτσι κάθε βδομάδα σε αυτή τη κωλοστήλη. Ήωραίο κώλο έχει, ή βυζάρες. Διαθέσιμα για ῾καλλιέργεια῾. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Του Λεπουράκου του έχει βγεί το Λάδη. Ξέρω εγώ...Σάββατο, 3 Ιουλίου και θα πάω στη δουλειά. Και παρακαλάω από σήμερα να έχω προλάβει να την τελειώσω έως τις 14.00 να προλάβω να φύγω για μπάνιο. Ξεφτίλα? Κατάντια? Που πας μωρή σαύρα Λέπουρα καλοκαιριάτικα?
Με όποιον μιλάω είναι σε διακοπές ή κάπου επαρχία και βολτάρει. Ψυχολογία πάνω-κάτω η ίδια με έδώ.
Αχ ρε Κατερινάκι...
Παίζει και να έχω πρόβλημα με το μυοκάρδιο. Πονάω σήμερα κάπου εκεί, στο τόξο. Αν σε πιάσει λέει μπορεί να και ῾πας῾από φτέρνισμα. Αυτό είναι ξεφτίλα. Όχι το παραπάνω.
Αυτά. Έίχα και άλλα. Νυστάζω. Ξεφτίλα.
Τσουπιτοθείτε. Ακούτε?
Άντε ακόμα ένας μήνας...ούτε καν...

Print Page

3 σχόλια:

Lepouras said...

Μπορείς να μου εξηγήσεις το λόγο που πρόσθεσες αυτό το βίντεο στο post μου? Εγώ πειράζω τα δικά σου?
Και αυτη τι έπαθε και κάνει έτσι? Χώρισε? Και τι, πήγε πίσω στη μαμά και τον μπαμπά? Αυτές οι πρόκες στα μαλλιά της, συμβολίζουν τα κέρατα?

Babouras said...

Η γκόμενα έχει πάθει τσότσο όπως έχεις πάθει και εσύ, με τη διαφορά ότι αυτή το έχει καταλάβει ενώ εσύ....φέεετα! Anyway, αν δε σου αρέσει να το βγάλεις, αλλά έτσι και αλλιώς έχει καμοία σημασία, μόνο εγώ και εσύ μπαίνουμε πια εδώ μέσα, κανείς άλλος, ούτε καν ο you, οπότε τι σε νοιάζει;

Lepouras said...

Ας μην μπεί κανένας. Ο τόπος είναι για την πάρτι μας. Και τι έπαθε αυτή όμως ξέρεις? Είμαι περίεργος...