»

Sunday, September 19, 2010

...και ξανά προς την δόξα τραβά...τραβά...τραβά!!!

Ο τίτλος συμβολικός...

Αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να γράψω στο blog μας! Είστε και εσείς τόσο συγκινημένοι όσο είμαι και εγώ έτσι; Πείτε την αλήθεια...

Σκέφτομαι me and lepouri να κοιτάνε αυτό το post με απορία και να αναρωτιούνται ποιός από τους δύο έχει τους κωδικούς μου, μπήκε με αυτούς και έγραψε το post!
Το πρώτο σημαντικό βήμα ήταν οτι τους θυμόμουν (...τους κωδικούς μου)...γιατί άλλο να διαβάζεις και άλλο να κάνεις post!

Κι όμως, είμαι εγώ κύριοι! Άλλωστε το post μου δεν μοιάζει καθόλου με αυτά των έταιρων δύο αγαπητών μου blogaρχων....δεν έχει attach κανένα βιντεάκι, όπως έχουν αυτά του αγαπητού baboura (άσε που καταλαβαίνεις απόλυτα τι λέει!) και το λάδι εάν το έγραφα κάπου στο post θα το έγραφα με ι και όχι με η, όπως θα το έγραφε ο αγαπητός Λέπουρας (χαχαχαχα...σας πειράζω!)
Τεσπά...σημασία έχει οτι γράφω...ο λόγος που γράφω: έχει σημασία; καμία νομίζω...σημασία έχει οτι γράφω...και άμα αρχίσω και πάρω φόρα...μπορεί και να μην σταματάω (λέμε τώρα...μην το πάρετε και της μετροιτής!)...εξού και ο τίτλος τραβά...τραβά...τραβά (βάλτε τον στο μυαλό σας συνοδευόμενο από το γνώριμο εμβατήριο και θα καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα)!!!

Τελικά το δικό μου χαρακτηριστικό γνώρισμα στα post (και το κατάλαβα όση ώρα γράφω) είναι αυτό... (τα αποσοιωπητικά εννοώ Ηλία!)
Αφού σκέφτομαι οτι όταν θέλω να γράψω και δεν έχω τι να πώ να βάζω ένα post που θα "λέει" αυτό ...

Θα δείξει...

Print Page

1 σχόλια:

Lepouras said...

Έχω ανατριχιάσει από αυτά που αναδυκνύει το post...