»

Friday, December 3, 2010

Προβλήματα

Και ενώ Κατερίνα Λέχου is dead, live with it, η Ηρώ - Δέσποινα του Master Chef χτυπιέται και οδύρεται οτι δεν την αγαπάει κανείς, όπως τότε στο σχολείο όπου κανένα παιδάκι δεν την έπαιζε, επείδη τη φοβόντουσαν έτσι νταρκού και λεσβία που είναι (με την καλή έννοια), ενώ άλλοι δουλεύουν σε καφετέρειες και μαγαζία για τετρακόσια ευρώ, maybe less, γιατί πολύ απλά ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, και ενώ, last but not least, εγώ έχω ένα πεντάευρω για να περάσω το Σ/Κ, όπως διάβασα κάπου (πολύ πετυχημένο), κατά τα άλλα όλα καλά σειρούλες. Η Δέσποινα να ηρεμήσει λίγο πρέπει, Δέσποινα we love you anyway, και όλα καλά θα πάνε θα δεις, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!

Εγώ, λοιπόν, και για να την παλέψω, έχω χωρίσει τη ζωή μου σε δυο κομμάτια. Στο κομμάτι ΣΚΑΤΑ και στο κομμάτι HAPPY HOUR. Όπου σκατά βάλε δουλειά, οικονομικά κτλ .Όπου Happy Hour βάλε ρεπό, καφέδες με την Έλενα, μπύρες με τη Ζαφείρο, ρακόμελα με το Λέπουρα, βόλτες με το Μήτσο. ' Το ξέρετε βέβαια ότι το πιο πολύτιμο δώρο είστε όλοι εσείς! Οι φίλοι είναι περιουσία σε αυτή τη ζωή! Σκεφτείτε μόνο πόσο φοβερό είναι που έχουμε ο ένας τον άλλο στα καλά και στα κακά. Πάντα και χωρίς να το ζητήσουμε! Έιστε όλοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι για μένα! Σας φιλώ όλους΄ έγραψε η Κουναβίτσα μια μέρα μετά από το πάρτυ έκπληξη που της κάναμε και από τότε δε μπορώ να σταματήσω να αναρωτιέμαι: Και η Λέχου; Ήταν ανάγκη να πεθάνει;

Καλές γιορτές!


Print Page

3 σχόλια:

travellerlina said...

καλά έχουν πολύ πλάκα τα ποστς σου!
Ευχαριστώ για το link!

Babouras said...

trevellerlina trevellerlina!
Κατ'αρχήν καλώς ήρθες στο blog μας! Είσαι η μόνη που μπήκε εδώ και πάααααρα πολύ καιρό! Ουτέ εμείς οι ιδιοι δε μπαινουμε καλά καλά! Οπότε αυτόματα κέρδισες και τον τίτλο του ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ WWW.YOUMEANDLEPOURI.BLOGSPOT !! Σύντομα θα παραλάβεις και την αντίστοιχη κορδέλα που με καμάρι μπορείς να τη φοράς οπουδήποτε!
Κατα δεύτερον να σε ενημερώσω ότι είμαστε τρεις που έχουμε αυτό το κα-τα-πλη-κτι-κό blog o Μάγκουρας (you), o Babouras (me) και (and) o Λέπουρας (lepouri). Ο Μάγκουρας είναι αυτός που δε γράφει σχεδόν ποτέ,οπότε και αυτά τα ελάχιστε post που γράφει είναι συλλεκτικά και περιζήτητα (τον ζητάνε και από το www.grapsekatiepitelous.blogspot.com αλλά δεν τον δίνουμε με τίποτα), Ο Babouras είμαι εγώ και είμαι αυτός που γράφω τα πιο ωραία, πιο cool, πιο αστεία, πιο βαθυστόχαστα post, και ο Λέπουρας είναι αυτός που έβαλε το link σου (καλό παιδί αλλά άτυχο)! Πολλά φιλιά, σε αγαπούμε πολύ όπως και να ΄σαι, και να σου πω μόνο να μη τη φοράς την κορδέλα στο εξωτερικό, γιατί κάνουμε μεγάλη καριέρα εκεί, όπως θα έχεις ήδη διαπιστώσει.

Φιλούρες.

Babouras said...

PS: όλα αυτά 'unless stated OTHERWISE!'