»

Tuesday, December 7, 2010

Τα νέα της ημέρας!

Μια εβδομάδα μετά, την Κατερίνα (Λέχου) δεν τη θυμάται κανείς, παρά μόνο ο Δημητράκης, την Ηρώ-Δέσποινα από το Master Chef επίσης δε τη θυμάται κανείς, παρά μόνο ο Μανωλάκης, και εγώ αύριο πρέπει πάλι να πάω στη δουλειά, κάτι που μάλλον αγνοούν τόσο ο Δημητράκης όσο και ο Μανωλάκης ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (κωλόπαιδα). Θα είναι μια ακόμα συνηθισμένη εβδομάδα, όπου η Κατερίνα (Λέχου) θα έχει πεθάνει, η Ηρώ-Δέσποινα θα είναι άφαντη, στο κέντρο θα γίνονται πορείες και επεισόδια, όλο και κάποιος τραγουδιστής θα βγάλει νεό cd με χριστουγεννιάτικά και εγώ θα πηγαίνω στη δουλειά κάθε γαμημένη μέρα.

Αυτό που πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά ξανά και ξανά δε θα το χωνέψω ποτέ μου φαίνεται.

Άλλα νέα. Ο Λέπουρας είναι κομμένος λέει, σαν τις πίτες ένα πράμα, ο Μάγκουρας πάτησε μια πρόκα με το θηρίο και η Αγκαλίτσα έχει σκοτώσει όλες τις αλεπούδες του Φαλήρου. Τις τρώει για πρωίνό βλέπετε, εξ ου και οι εξυπνάδες που πετάει όταν βλέπουμε το νησί ή το Master. Κανένας σεβασμός λέω εγώ ούτε για τη Κατερίνα (Λέχου) ούτε για την Ηρώ-Δέσποινα, ούτε για εμένα που αύριο πρέπει πάλι να πάω στη δουλειά. Αλλά δεν πειράζει.

Στα ευχάριστα τώρα. Μπήκε νέο άτομο και διάβασε ένα post μας (μου), η travellerina πως τη λένε, καλά να είναι η κοπέλα, και μου έδωσε κουράγιο και ώθηση για να ξαναγράψω post (μαλακίες), ωστόσο σε μια πόλη που πάει από το κακό στο χειρότερο, σε μια περιοχή που οι αλεπούδες τείνουν προς εξαφάνιση, και σε μια παρέα που ενα άτομο είναι κομμένο, εγω προσωπικά δε μπορώ να σταματήσω να τραγουδάω: 'ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ!!! ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ BEST BUYS!!!' αλλά (καιρό είχα να το πω αυτό που θα πω τώρα) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!! Που είστε Δημητράκη και Μανωλάκη.... Κλάστε μου μια μάντρααααααααααα!!!


PS: Travellerina έχω απαντήσει στο σχόλιο σου. Με χαρά περιμένω ένα σχόλιο στην απάντησή μου. Αν μπορείς επίσης, χώριζε τα σχόλιά σου σε περισσότερα μικρότερα σχόλια, έτσι ώστε να φαίνεται, ότι με σχολιάζουν περισσότεροι Έτσι θα είμαστε όλοι πιο ευτυχισμένοι και εγώ και εσύ και ο Λέπουρας και ο Μάγκουρας και ο Δημητράκης και ο Μανωλάκης και όποιος άλλος γουστάρεις!

Print Page

0 σχόλια: