»

Wednesday, December 22, 2010

Censored

Τελικά, αν κάνεις σεξ το πρωϊ, όλα καλά σου πάνε. Στη δουλειά, για να καταλάβετε, μέχρι και τα αξεσουάρ έκατσα και έφτιαξα σήμερα σειρούλες, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, χωρίς καν να μου πει κάποιος να το κάνω, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ. Φανταστικό πράγμα το πρωϊνό σεξ λοιπόν. Βέβαια, τα αξεσουάρ τα έκανα σκατά, χάλια, να μη βλέπονται, αλλά θέλω να πιστεύω ότι και τα άλλα παιδιά στη δουλειά κάνουν σεξ αρκετά συχνά και έτσι δε θα το προσέξει κανείς.







Χθες βράδυ ανταλλάξαμε χριστουγεννιάτικα δώρα εγώ, εσύ και ο Λέπουρας με λίγη βοήθεια από φίλους, που λέει και ο Νίκος (Πορτοκάλογλου) Τι καλά, τι καλά. Κεράκια, christmass tree, φωτάκια, μουσική και τσαφ! το σπίτι γέμισε με υπέροχα δώρα, κασκόλ, πυτζάμες, πουκάμισα, μπλούζες, μπιχλιμπίδια, gadget κ.α. Επίσης υπήρχαν μελομακάρονα. κουραμπιέδες και πιτόγύρα. Σεξ μόνο δεν κάναμε. Θα ήταν too complicated ακόμα και για 'μένα. Και αηδία.




Μετά τη δουλειά έπρεπε να περιμένω το Λουλούδι μία ώρα για να γυρίσουμε μαζί σπίτι, οπότε και βόλταρα για λίγο. Για λίγο λέω, γιατί μου πήρε τουλάχιστον ένα τέταρτο να περάσω το κορδόνι μου από την τελευταία τρύπα (του παπουτσιού), οπότε και πέρασε η ώρα σχετικά γρήγορα. Τα υπόλοιπα σαραπέντε λεπτά τα πέρασα στα Public στα βιβλία, να χαζεύω τίτλους και να σκέφτομαι 'θα μπορούσα να το έχω γράψει και εγώ αυτό', 'αυτό είναι για το Λέπουρα', 'αυτό είναι για το Μάγκουρα', 'τι κάνω εδώ μέσα Πάναγία μου, δεν έχω λεφτά ούτε για τσίχλες' κ.α. Μέχρι που έφτασα και στο 'πονηρό' section οπότε και θυμήθηκα τι είχα κάνει το πρωϊ, οπότε και μου έφτιαξε η διάθεση πάλι.



Στο Master Chef τώρα, έφυγε ο Μάργαρης σήμερα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί ο Μιχάλης, που συμπαθώ εγώ, και έλαμψαν τα μάτια του κακομοίρη, που έφυγε ο φίλος του, και μαζί με τα δικά του μάτια, έλαμψαν και τα δικά μου, για την ακρίβεια βαλάντωσα στο κλάμα, σας το έχω πει εξάλλου, αν δω άνθρωπο να κλαίει, κλαίω και εγώ αυτόματα, τέλος. Έφυγε ο 'Βασιλιάς' λοιπόν, έτσι τον φώναζαν το Μάργαρη τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι, γιατί λέει κάπου κάπως κάποτε δούλευε μπαρ και είχε γαμήσει το μισό σύμπαν, πράγμα που τώρα που το θυμήθηκα, ξαναθυμήθηκα τι έκανα το πρωϊ οπότε και α) μου έφτιαξε η διάθεση πάλι (δις) και β) πρέπει να σας αφήσω για να πάω να πάρω ένα τηλέφωνο.






PS: Μετρήστε πόσες φορές χρησιμοποίησα τη λέξη 'οπότε' στο παραπάνω post, κάντε τόσα κλικ στην διαφήμιση που εμφανίζεται δεξιά του Post και κερδίστε καταπληκτικά δώρα (σειρούλες)! ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ! Merry Christmas!

0 σχόλια: