»

Wednesday, December 22, 2010

Censored

Τελικά, αν κάνεις σεξ το πρωϊ, όλα καλά σου πάνε. Στη δουλειά, για να καταλάβετε, μέχρι και τα αξεσουάρ έκατσα και έφτιαξα σήμερα σειρούλες, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, χωρίς καν να μου πει κάποιος να το κάνω, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ. Φανταστικό πράγμα το πρωϊνό σεξ λοιπόν. Βέβαια, τα αξεσουάρ τα έκανα σκατά, χάλια, να μη βλέπονται, αλλά θέλω να πιστεύω ότι και τα άλλα παιδιά στη δουλειά κάνουν σεξ αρκετά συχνά και έτσι δε θα το προσέξει κανείς.







Χθες βράδυ ανταλλάξαμε χριστουγεννιάτικα δώρα εγώ, εσύ και ο Λέπουρας με λίγη βοήθεια από φίλους, που λέει και ο Νίκος (Πορτοκάλογλου) Τι καλά, τι καλά. Κεράκια, christmass tree, φωτάκια, μουσική και τσαφ! το σπίτι γέμισε με υπέροχα δώρα, κασκόλ, πυτζάμες, πουκάμισα, μπλούζες, μπιχλιμπίδια, gadget κ.α. Επίσης υπήρχαν μελομακάρονα. κουραμπιέδες και πιτόγύρα. Σεξ μόνο δεν κάναμε. Θα ήταν too complicated ακόμα και για 'μένα. Και αηδία.




Μετά τη δουλειά έπρεπε να περιμένω το Λουλούδι μία ώρα για να γυρίσουμε μαζί σπίτι, οπότε και βόλταρα για λίγο. Για λίγο λέω, γιατί μου πήρε τουλάχιστον ένα τέταρτο να περάσω το κορδόνι μου από την τελευταία τρύπα (του παπουτσιού), οπότε και πέρασε η ώρα σχετικά γρήγορα. Τα υπόλοιπα σαραπέντε λεπτά τα πέρασα στα Public στα βιβλία, να χαζεύω τίτλους και να σκέφτομαι 'θα μπορούσα να το έχω γράψει και εγώ αυτό', 'αυτό είναι για το Λέπουρα', 'αυτό είναι για το Μάγκουρα', 'τι κάνω εδώ μέσα Πάναγία μου, δεν έχω λεφτά ούτε για τσίχλες' κ.α. Μέχρι που έφτασα και στο 'πονηρό' section οπότε και θυμήθηκα τι είχα κάνει το πρωϊ, οπότε και μου έφτιαξε η διάθεση πάλι.



Στο Master Chef τώρα, έφυγε ο Μάργαρης σήμερα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί ο Μιχάλης, που συμπαθώ εγώ, και έλαμψαν τα μάτια του κακομοίρη, που έφυγε ο φίλος του, και μαζί με τα δικά του μάτια, έλαμψαν και τα δικά μου, για την ακρίβεια βαλάντωσα στο κλάμα, σας το έχω πει εξάλλου, αν δω άνθρωπο να κλαίει, κλαίω και εγώ αυτόματα, τέλος. Έφυγε ο 'Βασιλιάς' λοιπόν, έτσι τον φώναζαν το Μάργαρη τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι, γιατί λέει κάπου κάπως κάποτε δούλευε μπαρ και είχε γαμήσει το μισό σύμπαν, πράγμα που τώρα που το θυμήθηκα, ξαναθυμήθηκα τι έκανα το πρωϊ οπότε και α) μου έφτιαξε η διάθεση πάλι (δις) και β) πρέπει να σας αφήσω για να πάω να πάρω ένα τηλέφωνο.






PS: Μετρήστε πόσες φορές χρησιμοποίησα τη λέξη 'οπότε' στο παραπάνω post, κάντε τόσα κλικ στην διαφήμιση που εμφανίζεται δεξιά του Post και κερδίστε καταπληκτικά δώρα (σειρούλες)! ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ! Merry Christmas!

Saturday, December 18, 2010

Tro(ma)ktiko the retail edition!

Σήμερα στη δουλειά είχε πολλή δουλειά μετά από καιρό, πράγμα θα τολμήσω να πω λίγο ευχάριστο, ωστόσο η ώρα δεν πέρναγε ούτε και σήμερα με τίποτα, πράγμα θα ξανα τολμήσω να πω πολύ δυσάρεστο. Οι πελάτισσες μας για άλλη μια φορά ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ, με καλύτερη από όλες, τη δική μου αγαπημένη, μια ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΙΟΛΑ, που καθόταν στη μέση του καταστήματος και φώναζε 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ???' over and over again. Εγω εννοείται ότι δε πήγα ποτέ να την εξυπηρετήσω, γιατί ως γνωστόν, εγω ΕΧΩ ΠΟΥΛΑΚΙ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ, δεν είμαι κοπέλα, οπότε και την έκλανα ακατάπαυστα. Μέχρι που με εντόπισε η σκύλα να πηγαίνω πάνω-κάτω, πάνω-κάτω και να σαχλαμαρίζω με τις άλλες πελάτισσες, 'συγνώμη είστε του μαγαζιού;' μου είπε, ΄'είμαι της μάνας μου και του πατέρα μου' ήθελα να της απαντήσω, 'μάλιστα' της είπα, 'και τόση ώρα δε με ακούτε που φωνάζω;΄' με ξανα ρώτησε, 'ζητάτε κοπέλα' της ξανα απάντησα 'και νόμιζα ότι θα 'ναι κάτι γυναικολογικό αυτό που έχετε και ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ οπότε και δεν ήθελα να σας ενοχλήσω΄ήθελα να της πω, να τη στείλω στο διάολο, να πάρω τη τσάντα μου, τη γαμάτη ζακέτα μου και να σηκωθώ να φύγω, να πάω στη Μόσχα αδέρφια μου, στη Μόσχα!

Αντ 'αυτού έμεινα και τελείωσα τη βάρδια μου κανονικά, με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο που πρέπει να έχουμε λές και έχουμε πάρει lexotanil, γιατί το πρωϊ είχα βρει τρεις λογαριασμούς στην πόρτα μου, αν είσαι Θεός, να με σκοτώσουνε θέλουνε και τους στέλνουνε όλους μαζί ήθελα να 'ξερα, anyway, λογαριασμοί οι οποίοι βρίσκονται μέσα στη τσάντα που σας έλεγα, κλειστοί και σφραγισμένοι, όπως και αρμόζει σε τέτοιου είδους αλληλογραφία. Αει σιχτίρ δηλαδή.

Which reminds me ότι ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕΙΡΟΥΛΕΣ στο blog, όπως το βλέπετε πάνω δεξιά, οπότε εσείς τί πρέπει να κάνετε με τη σειρά σας; ΚΛΙΚ σειρούλες! Πρέπει να κάνετε κλικ στις διαφημισεις κάθε φορά που μπαίνετε στο blog μας. Ένα μικρό κλικ για τον άνθρωπο, ένα ακόμα μικρότερο ποσό για μένα. Υπολογίζω πως αν κάνετε κλικ καθημερινά όλοι εσείς που επισκέπτεστε το blog καθημερινά (εγώ, εγώ και εγώ) είναι σχεδόν σίγουρο πως ούτε έτσι θα παρώ λεφτά. Για κανένα γαμημένο λόγο. Οπότε και αύριο πάλι θα (κάνω ότι) εξυπηρετώ όποια τρελή περάσει το κατώφλι του μαγαζιού στο οποίο (κάνω ότι δις) εργάζομαι. ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ (λέμε τώρα).

Ήθελα να σας γράψω και άλλα, για το Φώτη που πέθανε στο Νησί, για το Μανωλάκη που είναι πάλι υποψήφιος στο Master Chef, για τις μολότωφ που ρίξανε στην Ερμού, για εμένα, για εσένα, για το Λέπουρα, για τα Χριστούγεννα, ω τα Χριστούγεννα, Χριστός γεννάται σύντομα, τι συγκινητικό, τι συγκινητικό, αλλά νυστάζω.

Καλήνυχτα.

Να κλάνεις όλη νύχτα! (Σειρούλα)


Print Page

Wednesday, December 15, 2010

Καταλαβαίνω ότι αρρωσταίνω όταν:

α) Κάνει κρύο στην Ελλάδα.

β) Τα χείλη μου με καιν' γιατί είμαι μανεκέν.

γ) Δε θέλω να καπνίσω και

δ) θυμάμαι μια παλιά μου αγάπη, μάλλον δυο παλιές μου αγάπες, τα Comtrex και το Rondek. Ευχαριστώ μαμά!



Print Page

Sunday, December 12, 2010

I thought i 'd be fixed by now,



Κάθε φορά που κάνει τόσο κρύο στην Αθήνα, θυμάμαι τότε που ήμουν φαντάρος στον ¨Εβρο, εκείνη τη τελευταία σκοπιά, τέλη Νοέμβρη, που από το πολύ κρύο πήγαινα πάνω-κάτω σα(ν) κομπρεσέρ (φόραγα θυμάμαι τρία ζευγάρια κάλτες, ισοθέρμικό, φόρμα, άλλη φόρμα και την παραλλαγή) και που όταν γύρισα στο θάλαμο έεεεεεεεετρεξα να αγκαλιάσω το καλοφιρέρ, μπας και ζεσταθεί λίγο το κοκκαλάκι μου, μόνο που το είχαν αγκαλιά ήδη οι δύο προηγούμενοι σκοποί. 'Σειρούλες θέλω και εγώ λίγο' τους είπα, μόνο που αυτοί δεν μίλησαν, βλέπετε ήταν ακόμα παγωμένοι.



Πολύ κρύο σειρούλες.



Επίσης προχτές αγόρασα αθλητικά (παπούτσια), πολύ πρώτα και με μια αερόσολα να, με το συμπάθειο, οπότε όταν τα φοράω δείχνω πολύ κάγκουρας, η μπάλα του μπάσκετ μου λείπει μόνο και το στρογγυλοφάναρο (παπάκι), οπότε (δις) αν δείτε κάποιο(ν) στο μετρό, από κάτω κάγκουρας και από πάνω φλώρος, μιλήστε του, εγω θα ΄μαι! Επίσης όταν τα φοράω και οδηγάω πρέπει να πηγαίνω το κάθισμα πιο πίσω, πράγμα πολύ cool, γιατί πάντα ήθελα να είμαι πέντε πόντους ψηλότερος! Όπως και τότε στο στρατό. Αν ήμουν ψηλότερος θα ήμουν πρώτη μούρη στο καβούρι στις παρελάσεις και όχι πίσω πίσω στα αζήτητα να κρυώνω κιόλας!



4 Φεβρουαρίου φεύγουμε, εγώ, εσύ, ο Λέπουρας και το Κουνάβι. Πάμε πίσω, εκεί που γεννήθηκαν ο Κουβάς και ο Μποτίλιας, εκεί που οι αγορές είναι ο καλύτερες, εκεί που τα βρόμικα είναι πραγματικά βρόμικα, εκεί που η Mercedes έχει το μουσείο της, εκεί που ο Schiebedach κάνει ζωάρα, εκεί που έχει τις καλύτερες πουτίγκες, ω ναι, καλά καταλάβατε, πάμε στην Στουγκάρδη, ω τι καλά, ω τι καλά, 'μαλάκες μήπως να πάμε λίγο νωρίτερα;' είπε το Κουνάβι,΄'γιατί νωρίτερα;' ρώτησε ο Λέπουρας, 'γιατί μαλάκα δεν μπορώ να περιμένω!' απάντησε αυτό και είχε δίκο, κανείς μας δεν μπορεί να περιμένει! Θα έχω πάρει και τον αέρα στα αθλητικά μέχρι τότε, και θα μπορώ να πηγαίνω πάνω-κάτω, πάνω-κάτω άνετα, all over Stuttgart all day and night long σειρούλες! Μόνο κρύο να μην κάνει γιατί δεν μπορώ να σκέφτομαι τον στρατό και στην Στουγκάρδη, έλεος δηλαδή!






Print Page

Tuesday, December 7, 2010

Τα νέα της ημέρας!

Μια εβδομάδα μετά, την Κατερίνα (Λέχου) δεν τη θυμάται κανείς, παρά μόνο ο Δημητράκης, την Ηρώ-Δέσποινα από το Master Chef επίσης δε τη θυμάται κανείς, παρά μόνο ο Μανωλάκης, και εγώ αύριο πρέπει πάλι να πάω στη δουλειά, κάτι που μάλλον αγνοούν τόσο ο Δημητράκης όσο και ο Μανωλάκης ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (κωλόπαιδα). Θα είναι μια ακόμα συνηθισμένη εβδομάδα, όπου η Κατερίνα (Λέχου) θα έχει πεθάνει, η Ηρώ-Δέσποινα θα είναι άφαντη, στο κέντρο θα γίνονται πορείες και επεισόδια, όλο και κάποιος τραγουδιστής θα βγάλει νεό cd με χριστουγεννιάτικά και εγώ θα πηγαίνω στη δουλειά κάθε γαμημένη μέρα.

Αυτό που πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά ξανά και ξανά δε θα το χωνέψω ποτέ μου φαίνεται.

Άλλα νέα. Ο Λέπουρας είναι κομμένος λέει, σαν τις πίτες ένα πράμα, ο Μάγκουρας πάτησε μια πρόκα με το θηρίο και η Αγκαλίτσα έχει σκοτώσει όλες τις αλεπούδες του Φαλήρου. Τις τρώει για πρωίνό βλέπετε, εξ ου και οι εξυπνάδες που πετάει όταν βλέπουμε το νησί ή το Master. Κανένας σεβασμός λέω εγώ ούτε για τη Κατερίνα (Λέχου) ούτε για την Ηρώ-Δέσποινα, ούτε για εμένα που αύριο πρέπει πάλι να πάω στη δουλειά. Αλλά δεν πειράζει.

Στα ευχάριστα τώρα. Μπήκε νέο άτομο και διάβασε ένα post μας (μου), η travellerina πως τη λένε, καλά να είναι η κοπέλα, και μου έδωσε κουράγιο και ώθηση για να ξαναγράψω post (μαλακίες), ωστόσο σε μια πόλη που πάει από το κακό στο χειρότερο, σε μια περιοχή που οι αλεπούδες τείνουν προς εξαφάνιση, και σε μια παρέα που ενα άτομο είναι κομμένο, εγω προσωπικά δε μπορώ να σταματήσω να τραγουδάω: 'ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ!!! ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ BEST BUYS!!!' αλλά (καιρό είχα να το πω αυτό που θα πω τώρα) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!! Που είστε Δημητράκη και Μανωλάκη.... Κλάστε μου μια μάντρααααααααααα!!!


PS: Travellerina έχω απαντήσει στο σχόλιο σου. Με χαρά περιμένω ένα σχόλιο στην απάντησή μου. Αν μπορείς επίσης, χώριζε τα σχόλιά σου σε περισσότερα μικρότερα σχόλια, έτσι ώστε να φαίνεται, ότι με σχολιάζουν περισσότεροι Έτσι θα είμαστε όλοι πιο ευτυχισμένοι και εγώ και εσύ και ο Λέπουρας και ο Μάγκουρας και ο Δημητράκης και ο Μανωλάκης και όποιος άλλος γουστάρεις!

Print Page

Friday, December 3, 2010

Προβλήματα

Και ενώ Κατερίνα Λέχου is dead, live with it, η Ηρώ - Δέσποινα του Master Chef χτυπιέται και οδύρεται οτι δεν την αγαπάει κανείς, όπως τότε στο σχολείο όπου κανένα παιδάκι δεν την έπαιζε, επείδη τη φοβόντουσαν έτσι νταρκού και λεσβία που είναι (με την καλή έννοια), ενώ άλλοι δουλεύουν σε καφετέρειες και μαγαζία για τετρακόσια ευρώ, maybe less, γιατί πολύ απλά ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, και ενώ, last but not least, εγώ έχω ένα πεντάευρω για να περάσω το Σ/Κ, όπως διάβασα κάπου (πολύ πετυχημένο), κατά τα άλλα όλα καλά σειρούλες. Η Δέσποινα να ηρεμήσει λίγο πρέπει, Δέσποινα we love you anyway, και όλα καλά θα πάνε θα δεις, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!

Εγώ, λοιπόν, και για να την παλέψω, έχω χωρίσει τη ζωή μου σε δυο κομμάτια. Στο κομμάτι ΣΚΑΤΑ και στο κομμάτι HAPPY HOUR. Όπου σκατά βάλε δουλειά, οικονομικά κτλ .Όπου Happy Hour βάλε ρεπό, καφέδες με την Έλενα, μπύρες με τη Ζαφείρο, ρακόμελα με το Λέπουρα, βόλτες με το Μήτσο. ' Το ξέρετε βέβαια ότι το πιο πολύτιμο δώρο είστε όλοι εσείς! Οι φίλοι είναι περιουσία σε αυτή τη ζωή! Σκεφτείτε μόνο πόσο φοβερό είναι που έχουμε ο ένας τον άλλο στα καλά και στα κακά. Πάντα και χωρίς να το ζητήσουμε! Έιστε όλοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι για μένα! Σας φιλώ όλους΄ έγραψε η Κουναβίτσα μια μέρα μετά από το πάρτυ έκπληξη που της κάναμε και από τότε δε μπορώ να σταματήσω να αναρωτιέμαι: Και η Λέχου; Ήταν ανάγκη να πεθάνει;

Καλές γιορτές!


Print Page

Friday, November 19, 2010

ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...

1. Γιατί λέμε "κοιμάται σαν μωρό", όταν τα μωρά ξυπνάνε κάθε δύο ώρες;

2. Αν ένας κουφός πρέπει να πάει στο δικαστήριο, εξακολουθεί η διαδικασία να λέγεται ακροαματική;

3. Γιατί δεν έχει μούσι ο Ταρζάν;

4. Γιατί οι Καμικάζι φορούσαν κράνος;

5. Ποιανού ιδέα ήταν η λέξη ψευδός να έχει τα γράμματα Ψ και Σ;

6. Υπάρχουν ειδικές θέσεις για αρτιμελείς οδηγούς στις Παραολυμπιάδες;

7. Αν είμαστε εδώ για να βοηθάμε τους άλλους.. τότε ποια ακριβώς δουλειά κάνουν οι άλλοι;

8. Γιατί οι πίτσες τοποθετούνται σε τετράγωνα κουτιά αφού είναι όλες στρογγυλές;

9. Γιατί πρώτα έφτασε ο άνθρωπος στο φεγγάρι και μετά εφηύραμε τα ροδάκια στις βαλίτσες;

10. Γιατί οι άνθρωποι πληρώνουν για να ανεβούν σε κάποιο ψηλό κτίριο και μετά πληρώνουν για να δούν με τα κυάλια το έδαφος;

11. Γιατί οι γιατροί γυρνάνε την πλάτη όταν πρόκειται να γδυθείς όταν έτσι κι αλλιώς θα σε δούν γυμνό;

12. Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;

13. Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί;

14. Οι γοργόνες κάνουν απολέπιση;

15. Τα ΑΤΜ γιορτάζουν της αναλήψεως;

16. Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;

17. Πώς λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο;

18. Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται TWENTY;

19. Γιατί λέγονται πολύ-θρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;

20. Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό;

21. Σε τι τεστ επιδεξιότητας υποβάλλεται ο κώλος ώστε να αποκτήσει τελικά δικαίωμα στο μεταξωτό βρακί;

22. Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε;

23. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα;

24. Tο @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;

25. Δεν είναι σατανική σύμπτωση όποιος βρίσκεται στην τουαλέτα όταν χτυπάς να ονομάζεται "άλλος";

26. Ο Κουτρούλης πόσους προσκεκλημένους έχει τελικά στο γάμο του;

27. Υπάρχει κάποιος ψυχοπαθής που δημιουργεί συστηματικά λάκκους στις φάβες;

28. Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν "τελευταία ειδοποίηση" για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν

29. Την υπόσχεσή τους και ξανα-ασχολούνται μαζί μας;

30. Τι βίσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο;

31. Στην Αφρική πως ονομάζεται το αράπικο φιστίκι;

32. Πόσο περήφανος για το σώβρακό του είναι ο Σούπερμαν ώστε να το φοράει πάνω από το παντελόνι;

33. Οι πορτοκαλιές που είναι αλλού και κάνουν πορτοκάλια, δεν έχουν κι αυτές κάποιον σπαστικό να τους υπενθυμίζει ότι το ίδιο ακριβώς κάνουν κι οι αντίστοιχες εδώ;

34. Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;

35. Η τσαπα-τσούλα, είναι αγρότισσα ελευθέρων ηθών;

36. Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο "γκρεμό" και στο "ρέμα", έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;

37. Aυτός που γράφει το "ακόμα πιο νόστιμο" στις συσκευασίες των γατοτροφών, πώς είναι τόσο σίγουρος;

38. Τι μέσο χρησιμοποιεί ένα βουνό για να πάει στον Μωάμεθ;

39. Αντί να φεύγουμε "σιγά-σιγά", δε θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα, και μετά να φύγουμε "γρήγορα-γρήγορα";

40. Tι κάνουν όλη αυτή την καφεΐνη που περισσεύει όταν μετατρέπουν τον κανονικό καφέ σε ντεκαφεινέ;

41. Γιατί οι αριθμοί στο κομπιουτεράκι είναι τοποθετημένοι ανάποδα σε σχέση με τους αριθμούς στα τηλέφωνα;

42. Αφού λένε πως το κολύμπι κάνει καλό στη σιλουέτα πως εξηγούν τις φάλαινες;

43. Οι επιγραφές που λένε πως "επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε σκυλιά που οδηγούν τυφλούς", περιμένουν να διαβαστούν από τα σκυλιά ή από τους τυφλούς;

44. Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα "πράσα" και πιάνουν συνέχεια διάφορους εκεί;

45. Πόσα χρόνια διαρκεί ένα "ζαμάνι";

46. Γιατί για να τερματίσουμε τη λειτουργία του pc πατάμε "Έναρξη";

47. Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρχίδια μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;


Print Page

Wednesday, November 17, 2010

Αρραβωνιαστικός 5.0 vs Σύζυγος 1.0

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Αγαπητό PC- Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το

Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2..5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση"

Με εκτίμηση - Ο admin ZODI



Print Page

Saturday, October 30, 2010

Τι θυμήθηκα τώρα!




Ή μήπως είναι;
Print Page

Sunday, September 19, 2010

...και ξανά προς την δόξα τραβά...τραβά...τραβά!!!

Ο τίτλος συμβολικός...

Αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να γράψω στο blog μας! Είστε και εσείς τόσο συγκινημένοι όσο είμαι και εγώ έτσι; Πείτε την αλήθεια...

Σκέφτομαι me and lepouri να κοιτάνε αυτό το post με απορία και να αναρωτιούνται ποιός από τους δύο έχει τους κωδικούς μου, μπήκε με αυτούς και έγραψε το post!
Το πρώτο σημαντικό βήμα ήταν οτι τους θυμόμουν (...τους κωδικούς μου)...γιατί άλλο να διαβάζεις και άλλο να κάνεις post!

Κι όμως, είμαι εγώ κύριοι! Άλλωστε το post μου δεν μοιάζει καθόλου με αυτά των έταιρων δύο αγαπητών μου blogaρχων....δεν έχει attach κανένα βιντεάκι, όπως έχουν αυτά του αγαπητού baboura (άσε που καταλαβαίνεις απόλυτα τι λέει!) και το λάδι εάν το έγραφα κάπου στο post θα το έγραφα με ι και όχι με η, όπως θα το έγραφε ο αγαπητός Λέπουρας (χαχαχαχα...σας πειράζω!)
Τεσπά...σημασία έχει οτι γράφω...ο λόγος που γράφω: έχει σημασία; καμία νομίζω...σημασία έχει οτι γράφω...και άμα αρχίσω και πάρω φόρα...μπορεί και να μην σταματάω (λέμε τώρα...μην το πάρετε και της μετροιτής!)...εξού και ο τίτλος τραβά...τραβά...τραβά (βάλτε τον στο μυαλό σας συνοδευόμενο από το γνώριμο εμβατήριο και θα καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα)!!!

Τελικά το δικό μου χαρακτηριστικό γνώρισμα στα post (και το κατάλαβα όση ώρα γράφω) είναι αυτό... (τα αποσοιωπητικά εννοώ Ηλία!)
Αφού σκέφτομαι οτι όταν θέλω να γράψω και δεν έχω τι να πώ να βάζω ένα post που θα "λέει" αυτό ...

Θα δείξει...

Print Page

Wednesday, August 25, 2010

Η Επιστροφή

¨Πόσο  θα´θελα ενα κρύυυυυυο friooooooo...¨
ΑΠΑΙΤΩ και εγώ μια τέτοια 1η μέρα πίσω στη δουλειά σήμερα!! Αντέ μια τέτοια 2η μέρα αύριο...

Print Page

Sunday, August 1, 2010

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... και αυτό το καλοκαίρι!

Παράδοση - Παραλαβή καλοκαίρι 2010!
























































Καλό καλοκαίρι σειρούλες!


Print Page

Saturday, July 31, 2010

Malibu: All invited

Brain controool, ti-le-controooool
Autogoooal, ti-le-controooool



No more brain control, no controoool...ooooooo....eeeee......
Feugei to caterpillar paralia...

Print Page

Monday, July 19, 2010

Άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα!


Τελικά λίγο αλκοόλ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα, μερικές φορές είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάποιος, κάπου, κάποτε, εγώ ας πούμε, στην Καρύτση ας ξαναπούμε, Κυριακή βράδυ για παράδειγμα, μια μέρα πριν και πολλές μέρες μετά...

Οπότε τα καλά νέα πρώτα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι για να πάω μαζί του ή μαζί τους στην Καρύτση για αλκοολ. Τώρα που βρήκα που θα παρκάρω και τον Βαγγέλη... Ουουουουοουουουυου...Διακοπές!

Τα όχι και τόσο καλά νέα τώρα. Πονάει η πλάτη μου σειρούλες. Και αύριο πίσω στην κόλαση, εγώ, εσείς και οι κρεμάστρες. Και είναι πολλές οι πουτάνες. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι το αλκοόλ είναι περισσότερο. Χα! Χα-χα-χα!

Μη τα πάρω μόνο. Και πάρω φόρα! Και τους ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόρα!







Print Page

Monday, July 5, 2010

Γράμμα σε μια σειρούλα που δεν απολύθηκε ποτέ.






Τελευταία νοιώθεις σαν να στέκεσαι στο λιμάνι στην αποβάθρα, τα πλοία να έρχονται, να δένουν για λίγο και μετά να φεύγουν πάλι, χωρίς εσένα όμως, έτσι δεν είναι; Και αυτό να γίνεται συνέχεια, όλη μέρα και κάθε μέρα, έτσι δεν είναι (δις); Και εσύ να μην το κουνάς ρούπι να στέκεσαι εκεί, στην αποβάθρα με τις βαλίτσες σου και τα όλα σου, κατά τα άλλα πανέτοιμος, αλλά να μη το κουνάς ρούπι (δις, άλλο δις αυτό, σημειώσατε χ) έτσι δεν είναι (τρις, σημειώσατε 1);


Σου έχω και καλά και κακά νέα.

Τα κακά νέα είναι το εμφανές. ότι δεν ανεβαίνεις σε κανένα γαμημένο πλοίο, με αποτέλεσμα και να μη μαθαίνεις ποτέ πως είναι εκεί που πάει το πλοίο, που μεταξύ μας μάλλον είναι καλύτερα από την αποβάθρα, και ο χρόνος να περνάει και εσύ να στέκεσαι στην αποβάθρα σα χάνος (με την καλή έννοια)


Σε καταλαβαίνω (I understand you). Λίγο η ζέστη, λίγο η κούραση, λίγο που ήταν βαρύς ο χειμώνας, πολύ που ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ, που να πας και εσύ; Κάτσε εκεί για λίγο ακόμα, its ok, καταλαβαίνω (i understand).

Τα καλά νέα τώρα

Τα πλοία πάνε και έρχονται. Της πουτάνας γίνεται. Αφού μέχρι και εσύ δεν το πιστεύεις. Τόσα πλοία; Πού ήταν τόσο καιρό; Ήταν βαρύς ο χειμώνας δεν είπαμε; Είχε απαγορευτικό βρε.


Όποτε είσαι έτοιμος λοιπόν, ανέβα σε ένα καραβάκι, άντε σιγά-σιγά, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ, άντε να σε δω, ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, να δεις που θα σ' αρεσει!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!
ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ!






Print Page

Τι θα κάνουμε;


Μάγκουρας.


Ο Μαγκουράκος θα μείνει στο (στη;) Λυόν, γιατί Γαλλία δεν είναι μόνο το Παρίσι, να βάζει γκολ. Τον ζήτησαν οι Γάλλοι, βλέπετε, να μείνει εκεί και να τον πληρώνουν για να βάζει γκολ και μόνο, ή μάλλον όχι μόνο να βάζει γκολ, να χορεύει κιόλας. alors on dance!


Λέπουρας.

Καλά να δουλεύει πολύ, καλά να του έχει βγει το Λάδη (;), καλά να πηγαίνει για μπάνιο καθυστερημένος, αλλά να θέλει να γραψει post τύπου Μπάρλα; Αυτό και αν είναι ξεφτίλα!

Μπάμπουρας.

Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, την ξεφτίλα, ώ ξεφτίλα. Ή αλλιώς, η κρεμάστρα, της κρεμάστρας, την κρεμάστρα, ώ κρεμάστρα!


Όλοι οι υπόλοιποι.

Τσουπιτωθείτε γιατί χανόμαστε. Που και που λέει και κάτι σωστό ο Λεπουράκος.



Print Page

Saturday, July 3, 2010

?




Δεν θέλω σχόλια...
Magouras es a Paris, alors en dance και τα σχετικά. Θα παιξει και λίγο μπαλίτσα, μεγάλη παιχτούρα, αδικείτε από τους άμπαλους συμπαίχτες.
Το post θα είναι τύπου Μπάρλα. Αυτές οι λιτές προτάσεις, βαθυστόχαστες, ψιλοcool και τα σχετικά. Το master το έχει ακόμα αυτή η γκόμενα στη Lifo, Athens (?) που γράφει έτσι κάθε βδομάδα σε αυτή τη κωλοστήλη. Ήωραίο κώλο έχει, ή βυζάρες. Διαθέσιμα για ῾καλλιέργεια῾. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Του Λεπουράκου του έχει βγεί το Λάδη. Ξέρω εγώ...Σάββατο, 3 Ιουλίου και θα πάω στη δουλειά. Και παρακαλάω από σήμερα να έχω προλάβει να την τελειώσω έως τις 14.00 να προλάβω να φύγω για μπάνιο. Ξεφτίλα? Κατάντια? Που πας μωρή σαύρα Λέπουρα καλοκαιριάτικα?
Με όποιον μιλάω είναι σε διακοπές ή κάπου επαρχία και βολτάρει. Ψυχολογία πάνω-κάτω η ίδια με έδώ.
Αχ ρε Κατερινάκι...
Παίζει και να έχω πρόβλημα με το μυοκάρδιο. Πονάω σήμερα κάπου εκεί, στο τόξο. Αν σε πιάσει λέει μπορεί να και ῾πας῾από φτέρνισμα. Αυτό είναι ξεφτίλα. Όχι το παραπάνω.
Αυτά. Έίχα και άλλα. Νυστάζω. Ξεφτίλα.
Τσουπιτοθείτε. Ακούτε?
Άντε ακόμα ένας μήνας...ούτε καν...

Print Page

Monday, June 28, 2010

ΔΝΤ και πρακτικές....


Print Page

Wednesday, June 23, 2010

Γιατί ξεκίνησα να καθαρίσω το δωμάτιο μου; (δυο ώρες μετά...)

  • Πόσες κάλτσες έχω;
  • Πόσα σώβρακα και φανέλες;
  • Το Replay μου θα μου κάνει; (δυο χρόνια μετά...)
  • Τη φόρμα που φαίνεται σαν σκουριασμένη (!) να την πετάξω;
  • Πού είναι το μαγιό μου;
  • Έχω μαγιό αλήθεια;
  • Σε ποιον να δώσω τα πουκάμισα;
  • Τις γραβάτες;
  • Πόσες κάλτσες έχω;
  • Τώρα που όλα αυτά είναι ΑΚΟΜΑ πάνω στο κρεβάτι ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τα παραπάνω ερωτήματα τον παρακαλώ πολύ να το κάνει!

So help me God (OMG)



Print Page

Thursday, May 13, 2010

When you came in the air went out...



Print Page

Wednesday, May 12, 2010

Κυρά Γιώργαινα ο Γιώργος σου που πάει!


Παράδοση - Παραλαβή Απρίλιος 2010!



Tuesday, May 4, 2010

Έχεις κάνει μαλακία όταν (ή αλλιώς 'τι άλλο θέλεις από μένα;')



1. Τελειώνεις το πανεπιστήμιο στα 4,5 χρόνια μόνο,

2. Κοβεις την αναβολή σου,

3. Πας Βαρκελώνη αλλά γυρνάς πίσω δυο εβδομάδες μετά,

4. Πιάνεις δουλειά (πρώτη), παραιτείσαι (δεύτερη), πιάνεις άλλη δουλειά (τρίτη μαλακία), ξαναπαραιτείσαι (τέταρτη) και ΞΑΝΑπιάνεις δουλειά (πέμπτη και το λουρί της μάνας).

5. Σου κάθεται μισό τυροπιτάκι στο λαιμό και βλέπεις τη ζωή σου να περνάει παρέλαση μπροστά σου, βλέπεις δηλαδή εσένα να τελειώνεις το πανεπιστήμιο στα 4,5 χρόνια μόνο, να κόβεις την αναβολή σου, να πηγαίνεις Βαρκελώνη και να γυρίζεις πίσω, να πίανεις δουλειά και να παραιτείσαι, να ξαναπιάνεις δουλειά και να ξαναπαραιτείσαι να ξαναμαναπιάνεις δουλειά και να ξαναπαραιτείσαι και να ξαναμανα-άλλημιαφορά-πάλι πιάνεις δουλειά και καλά να 'μαστε σειρούλες! Αν και έχω και άλλα τυροπιτάκια...



Print Page

Sunday, April 18, 2010

Μπρινγκ δεμ μπακ τώρα όμως!

Ωραία δε θα ήταν να το ζήσουμε;





www.bringthemback.org



Print Page

Friday, April 9, 2010

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδυα!

1ον) Κάνω κοιλιακούς. Τουλάχιστον πεντακόσιους.

2ον) Τρώω πορτοκάλια. Τουλάχιστον δύο.

3ον) Ψάχνω να βρω τους 'Τρεις σωματοφύλακες' για να τους ξαναδιαβάσω. 'Καλή ευκαιρία' σκέφτομαι 'ίσως φέτος το διαβάσω όλο'. Δε τους βρίσκω ποτέ.

4ον) Πίνω βότκα. Με πορτοκάλι (έχω πολλά).

5ον) Ξανακάνω κοιλιακούς. Τουλάχιστον διακόσους.!



ΦΕΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!

ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
Α ΚΑΛΟ Ε;



6ον) Γράφω μαλακίες στο blog.



Print Page

Monday, March 15, 2010

Ίζυ λίβινγκ

Παρακάτω αναφέρονται οι κανόνες συμπεριφοράς που θα πρέπει όλοι οι άνεργοι να ακολουθούμε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ με σεβασμό στο περιβάλλον και στην κοινωνία αλλά κυριότερα για χάρη όλων αυτών που ακόμα δουλεύουν. Φίλοι μας (σειρούλες) κουράγιο, θα ΄ρθουν μέρες καλές!
Οι άνεργοι λοιπον:
1ον) ΔΕΝ ξυρίζονται! Εξαιρούνται οι γυναίκες.
2ον) Φοράνε μόνο φόρμες. Φόρμες παλιές, καινούργιες, φόρμες ξεβαμμένες και με τρύπες, φόρμες και μόνο φόρμες!
3ον) Κοιμούνται. Κοιμούνται πολύ. Κοιμούνται το πρωϊ, κοιμούνται το απόγευμα, κοιμούνται και το βράδυ.
4ον) Πάνε γυμναστήριο. Εξ ου και οι φόρμες.
5ον) Ξοδεύουν όλα τους τα λεφτά σε φαγητά, ποτά, τσιγάρα. Θα 'ρθουν που θα 'ρθουν οι δύσκολες μέρες, τουλάχιστον να είμαστε χορτάτοι.
6ον) Μιλάνε πολλές ώρες στο τηλέφωνο.
7ον) Τηλεόραση. Πολύ τηλεόραση. Και dvd. Πολλά dvd. Και Divx. Πολλά Divx. Πιο πολλά και από τα DVD!
8ον) Βγαίνουν τα βράδια.
9ον) Πάνε βόλτες με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, και επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει κάποιος από βενζίνη, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ! (δις)

Print Page

Wednesday, March 10, 2010

Tελεία και παύλα!


Print Page

Wednesday, March 3, 2010

Τα νέα του Baboura!

Παραιτήθηκα!


Yes i did. Κάνω διακοπές τώρα, ωστόσο από Δευτέρα και πάλι κοντά σας! Από Δευτέρα επίσης θα κυκλοφορήσει και το νέο μου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ all over Athens, και όχι μόνο, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, τώρα και σε pocket, αλλά και με νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα θα εμπεριέχει και νέα ενότητα με τίτλο 'ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΦΟΣΟΝ: α)ψάχνετε για μαλάκες, β)έχετε την απαίτηση να δουλεύω εφτά μέρες την εβδομάδα, δεκαπέντε ώρες την ημέρα, γ) δεν ξέρετε τι σας γινεται και δ) δε με βολεύουν οι συγκοινωνίες. Αει σιχτίρ! Ωστόσο, και όπως προανάφερα, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, ALL OVER ATHENS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ POCKET! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Πήγα γυμναστήριο!

Στου Κυριάκου! Για όσους έχουν να πάνε γυμναστήριο από τότε που έχω να πάω και εγώ, δηλαδή από τότε που παιζόταν η Λάμψη ακόμα, και έπαιζε και η Κούρκουλα σε αυτήν, να αναφέρω ότι πλέον υπάρχουν νέες και ανανεωμένες ασκήσεις (σαν το βιογραφικό μου) που δε σε κουράζουν, ναι όπως ακούσατε (διαβάσατε) δε σε κουράζουν, και όχι μόνο αυτό, μπορείς να τις κάνεις κιόλας. Μόνο που τώρα πια χρειάζεται να έχετε μαζί σας πετσέτα πιο μεγάλη από αυτή τη μικρή την πράσινη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ που είχα εγώ, ένα σκοινάκι (!), ένα/μία φίλη και ένα μαγιό. Don't ask σειρούλες. Επίσης θα πάω και αύριο. Wiiiiiiiii!!!!


Πήγα και super - market!

Μετά από πολύ καιρό και πήραμε και 2 εξάδες κωλόχαρτο. Δεν-την-ξαναπαθαίνουμε-δεν-την-ξαναπαθαίνουμε!


Κατέβηκα κέντρο.

Όχι για δουλειά, αλλά για ευχαρίστηση. Και πήγα στο Taf και ήταν πολύ ωραία. 'Που είναι η αυλή;' με ρώτησε ο όχι-και-τόσο-έξυπνος ξάδερφος. 'Αυτή είναι η αυλή' του απάντησα. ΄Βλάκα'


Η αδερφή μου βρήκε νυφικό!

Να ηρεμήσει λίγο και ο ξάδερφος γιατί σε ένα ακόμα οίκο να τον πήγαινε (η αδερφή μου), θα έπαιρνε κανά τούλι καμοιά ώρα καi θα την έπνιγε (την αδερφή μου). Kαι όχι τίποτα άλλο είναι και ακριβά τα μπουρδέλα τα τούλια. Και αν διαβάσατε προσεκτικά την πρώτη παράγραφο θα έπρεπε να έχετε καταλάβει ότι δεν είμαστε για έξοδα! Σειρούλες μου εσείς.

PS: Εμένα μου λείψατε, εσάς; Εσάς σας λείπετε;



Print Page

Sunday, February 14, 2010

2010 : Week 7. Have a nice week σειρούλες!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός να ξέρετε! Για πάμε λίγο! Με χαμόγελο!








Και για όσους θα βγουν το βράδυ! Για πάμε λίγο (δις)! Με χαμόγελο (δις επισης)










Και για όσους νιώθουν νέοι.







Και Last but not least, για όσους θα πάω να τους βρω this week.






Print Page

Monday, January 25, 2010

Για όσους θέλουν έξτρα εισόδημα


Print Page

Saturday, January 23, 2010

Έχω λιώσει λέμε!






Print Page

Print Page

Monday, January 18, 2010

Εάν μπορείς...



Print Page