»

Friday, February 25, 2011

Νέα εποχή!!!

Τα γνωρίζετε τα QR Codes;
Όσοι δεν τα γνωρίζατε ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

Όπως λένε και οι ειδικοί: Είναι (Quick Response) κωδικοί δύο διαστάσεων οι οποίοι μπορούν να σκαναριστούν από smartphone φωτογραφικες μηχανές (κινητά), και να αποκαλύψουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και URLs (websites).
Είναι, θα έλεγα, ένας τρόπος σύγχρονης επικοινωνίας των εταιρειών με το καταναλωτικό κοινό που κινείται έξω στο χώρο και μπορεί με αυτό τον τρόπο να το παρακινήσει να πάει σε μια ιστοσελίδα και να δει τα προιόντα τους.
Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται πολλά χρόνια αυτή η τεχνολογία και είναι πάρα πολύ δημοφιλής θα έλεγα. Στην Αμερική όμως μόλις τώρα αρχίζει να κερδίζει έδαφος και να γίνεται δημοφιλής.
Με λίγα λόγια σκανάρεις (αφού έχεις κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό σου) τον κωδικό και εάν έχεις mobile σύνδεση σε "πηγαίνει" στην σελίδα που διαβάζει!

Είναι λοιπόν δυνατόν το πιο ενημερωμένο blog του πλανήτη, το youmeandlepouri για όσους δεν κατάλαβαν, να μην συμβαδίσει με τα σημεία των καιρών;;;

Είναι;;;

Ε όχι, λοιπόν, δεν είναι!!!

Ιδού αγαπημένοι μου το QR code του youmeandlepouri!



Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;...Οτι μπορείτε να τυπώσετε αυτή την photo σε μπλουζάκια, flyers, posters, οπουδήποτε και να κάνετε το blog μας ακόμα πιο γνωστό στα πέρατα της γης...έτσι όλο και περισσότεροι θα μπορούν να διαβάζουν την "καθημερινότητα" του baboura, τα "επιστημονικά" του lepoura και να αναρωτιούνται πότε θα γράψει τίποτα ο magouras!

Υ.Γ. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή QR code στο κινητό σας πατήστε εδώ http://www.mobile-barcodes.com/qr-code-software/

Τα σέβη μου...

Print Page

3 σχόλια:

Babouras said...

Τα επιστημονικά του Λέπουρα το καταλαβαίνω να είναι μέσα σε εισαγωγικά, η καθημερινότητα η δική μου γιατί να είναι;

Anonymous said...

mia kali kouventa na peis re kseftila pou ekana post kati (kai as einai kai malakia) meta apo ena eksamino kai as pethanwwwwwwww...magouras (ksanavariemai na kanw login!)

Babouras said...

1ον δεν είπα ότι είναι μαλακία το post σου, 2ον ξεφτίλας είσαι και φαίνεσαι και 3ον σιγά μη σου πάρουμε και μπιμπ επειδή σήκωσες ένα post. Στα post ο κόσμος γράφει σχόλια, δε λέει 'ευχαριστούμε πολύ που έγραψες post' οπότε τιμή σου που σε σχολίασα έτσι και αλλιώς.

ΥΓ: Συγνώμες δέχομαι Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00-13:15 μέσω youtube και μόνο.