»

Wednesday, May 25, 2011

Αστέρια. Ανερχόμενα.

Έβλεπα το γαμάτο "κατεβάζουμε ρολλά στις 15/7" του Παπακωνσταντίνου στους ΦΑΚΕΛΟΥΣ και σκεφτόμουν το "βάλ'τε τον Αρνιακό να το ανακοινώσει τουλάχιστον...".
-Κυριές και κύριοι Καλησπέρα σας (πλατύ χαμόγελο). Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η ζέστη μας καλοσωρίζει από τις πρώτες πρωινές ώρες πλέον (τα μικρά κρύα αυτά αστείακια) και τώρα έφθασε η στιγμή που εκτός από αυτήν θα μας καλοσωρίσει και η ανεργία. Από αύριο στάση πληρωμών και αλλαγή σκηνικού (πλατύ χαμόγελο) - όχι του καιρού αυτή τη φορά αγαπητοί φίλοι μου- αλλά της κοινωνίας μας (πλατύ χαμόγελο).  Πτωχευσαμε επιτέλους και επίσημα, μας κούρασαν για λίγο μέχρι να μας το πουν, αλλά πλέον μπορούμε με τις ευλογίες του κράτους....να φάμε τον διπλανό μας (πλατύ χαμόγελο)!
Καλή σας Όρεξη (ααααυτό και αν είναι πλατύ χαμόγελο)!

Σε χώρισαν? Σε  απέλυσαν? Σου πήραν την κούπα σου στη δουλειά? Έχασες τα κλειδιά σου? Σε έφτυσε το γκομενάκι? Κρύωσε το πιτόγυρο που σου έφερε ο ντελιβεράς? Πάτησες σκατά? Αρνιακός. Τελεία. Το καλύτερο αντικαταθλιπτικό - καταπραϋντικό.Μεγάλο αστέρι.

Και άλλη μια αναφορά στο μεγάλο Λοβέρο Ανδρέα. Στην ΕΡΤ, να λέει αλήθειες (εγώ τον πάω αυτόν και ας αποδειχθεί μετά καραγκιόζης) ζωντάνα με την Έλλη Στάη στο δελτίο και στο background πίσω του να παίζει τσόντα.
Α. Λέω ένα κάρο μαλακίες και μέσα μου σκέφτομαι: "Α ρε, γαμήσι που σας περιμένει..."
Β. Έλλη μου...να σε στριμώξω σε κανά δωμάτιο να λες....Ανδρεάααα....μηηηηηηη....μηηηηηηηηη!!!!
Καμιά φορά η σκέψη γίνεται εικόνα Ανδρέα! Προσοχή παιχταρά μου!

Μπάρλα, κράτα μου ένα μισαωράκι από το επόμενο post. Μπήκε η Τετάρτη.

Lepi

Print Page