»

Wednesday, June 1, 2011

Η συνάντηση



Θέατρο  Badminton - Μουσικό Προαύλιο 2011
Τετάρτη 1 Ιουνίου Επίσημη έναρξη / Μίμης Πλέσσας , Σόνια Θεοδωρίδου
Ρεσιτάλ τραγουδιού, πιάνο – φωνή

Ο κατ’ εξοχήν συνθέτης του ελληνικού κινηματογράφου, ο Μίμης Πλέσσας, τιμά το φεστιβάλ «Στο πανί και στο γυαλί…» και αποδίδει στο πιάνο τα κινηματογραφικά του τραγούδια.

«Όταν η ευαισθησία συναντά τη τελειότητα, δύο, τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα, αλλιώτικα μπορούν να συμβούν: Να μείνουν ανεπηρέαστες και η ευαισθησία και η τελειότης ή ακόμα, να ελαχιστοποιεί η καθεμιά την άλλη.Ή, αυτό που συνέβη σε μας που, κάθε φορά που συναντιόνταν οι σπάνιες αρετές, δυνάμωνε το αποτέλεσμα. Και οι συναντήσεις ήταν πολλές και το αποτέλεσμα δεν ήταν απλά προσθετικό.Μόνο αν ακούσετε το ηχογράφημά μας, τις στιγμές που δεν ξεχωρίζει το ευαίσθητο από το τέλειο, θα νοιώσετε την περηφάνια που περίσσεψε για να υπογράφουμε καλή ακρόαση, διαλέγοντας, για την τιμητική έναρξη του Φεστιβάλ στο Badminton, κινηματογραφικά κομμάτια και όχι μόνο, από αυτή τη μοναδική συνεργασία.»


Σημειώνω ότι αυτή είναι πραγματική επίσημη ανακοίνωση (μου έρχεται newsletter από το Badminton) και πρόλογος για το τι θα γίνει σήμερα. 
Εχει ξαναγίνει τέτοια συνάντηση; Ποιοί Αγανακτησμένοι; Ποιός προπυλακισμός Βουλευτών; Ποιά κρίση;;; 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:
Θα έρθει τελικά στο ραντεβού η ευασθησία;; 

Ποια θα είναι τα πρώτα λόγια της τελοιότητας και τι παιχνίδι θα γίνει με τα μάτια; 
Ο προλογάς (αυτός που κάνει τους προλόγους) κατάφερε να κάνει ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Παπακωνσταντίνου με την 5η δόση του δανείου. Θα την πάρουμε ή όχι; Και μιλάνε οι ειδήσεις για θρίλερ. Εδω παίζει να μην έρθει στο ραντεβού η ευαισθησία ρε παιδιά! Φιξαρισμένο μεν το ραντεβού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Είναι και...ευαίσθητη. Μπορεί να επηρεαστεί από κάτι και να μην έρθει. Αυτό είναι θρίλερ!!

Φίλες. Φίλοι. Με άγγιξε. Όπως άγγιξε και εσας. Και με έκανε να το δω από μια άλλη οπτική γωνία: Μήπως το μήνυμα που περνάει είναι άλλο; Πιο...πρακτικό ας πούμε; 
Τώρα τελευταία έχω φάει ένα κόλλημα και προσπαθώ να μαντέψω το τι μπορεί αν σκέφτεται κάποιος ενώ λέει κάτι άσχετο. Ο Γιώργος π.χ (ο Πρωθυπουργός, που είπε και η Σία Κοσσιώνη στο ΣΚΑΙ), είμαι σίγουρος προχθες που μίλαγε -διάβαζε δηλαδή- ότι σκεφτόταν τι σκατά μπορεί να φταίει και δεν μπορεί να κάνει synchronize το iPad του με το Mac στο σπίτι. 

Εδώ πάλι. Στη κορυφαία αυτή συνάντηση. Μήπως το μήνυμα είναι πάλι εκδήλωση...σεξουαλικών ορμών, όπως πρόσφατα ο Λοβέρδος; 
Εγώ άλλα κατάλαβα από το μήνυμα και πείτε με και σεξομανή ή κολλημένο:
«Όταν η ευαισθησία συναντά τη τελειότητα (γυμνοί...Μίμης-Σόνια...), δύο, τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα (του πέφτει πολύ Σόνια του Μίμη, η αλήθεια είναι), αλλιώτικα μπορούν να συμβούν: Να μείνουν ανεπηρέαστες και η ευαισθησία και η τελειότης (κοινώς να μην σηκώνεται η "σημαία" του Μίμη) ή ακόμα, να ελαχιστοποιεί η καθεμιά την άλλη (να τελειώσει πριν αρχίσει...).Ή, αυτό που συνέβη σε μας (έπαιξε και τρίο στις παλιότερες -καλές- μέρες) που, κάθε φορά που συναντιόνταν (για όργια μιλάει...) οι σπάνιες αρετές (ρε μπας και ο Μιμάκος είχε "μπαζούκα";), δυνάμωνε το αποτέλεσμα (εδώ αναλαμβάνε η Σόνια, ψιλομαδοζοχιστικά μου κάνει...). Και οι συναντήσεις ήταν πολλές (της καριόλας γινόταν!) και το αποτέλεσμα δεν ήταν απλά προσθετικό (εδώ μπερδεύομαι. Ή μιλάει για βιτσιόζικα πράγματα, υποβοηθήματα, dildos και τα σχετικά...ή κούμπωνε το χάπι και έβγαζε άλλες 2-3  πίστες. Δύσκολο πολύ όπως και να έχει). Μόνο αν ακούσετε το ηχογράφημά μας (Αυτάααα είναι...εδώ, προς το τέλος στο πετάει: Υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο. Μίμης-Σόνια. Η συνάντηση. Η libido σου στο Θεό ήδη...), τις στιγμές που δεν ξεχωρίζει το ευαίσθητο από το τέλειο (η πιο ποιητική κορύφωση ever... παραδεχτείτε το...), θα νοιώσετε την περηφάνια που περίσσεψε (Μίμης, μόλις έχει ανάψει το τσιγάρο...) για να υπογράφουμε καλή ακρόαση (Κλείσιμο: σα να λέει...κάν᾽το και εσύ ρε μάγκα αν μπορείς...), διαλέγοντας, για την τιμητική έναρξη του Φεστιβάλ στο Badminton, κινηματογραφικά κομμάτια και όχι μόνο, από αυτή τη μοναδική συνεργασία.»


Πάγκαλος, σε μεταμεσονύχτιες live 2ωρα πάνελ να λἐει τις γνωστές μαλακίες. «Αυτά τα πιτόγυρα μετά, θα τα σκίσω...!». Πιο πιθανό αυτό δεν είναι να σκέφεται ενώ μιλάει;; Θολώνει ο άνθρωπος! Από τη πείνα και δεν ξέρει τι λέει! Συμπαθάτε τον!

Εγώ...αυτά βλέπω πάντως...

Μίμης, Σόνια, Πάγκαλος. Χάλασα και την αισθητική πρώτη του μήνα...σόρυ.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!


Print Page

3 σχόλια:

Babouras said...

loooooooooooooooooooolllllllllllll!!!

Babouras said...

Από την άλλη, ντροπή Λέπουρα!

Lepouras said...

φταίω...